seni gidi kale arkası seyircisiMuhabbete katılsana 3 seans terapiye bedel şiddetle tavsiye ederim
hoşgeldin sefalar getirdin balımmmmCanııııım geldim bak ben...evet yakalayamadım onu gelir birazdan inşallah.
ne zaman canım batın pardon mucizenin geldiği tarih olarak değiştirdik biz onu m.g.t ne zaman var ya kokusu burnuma geldi şimdi bi türk kahvesi olsa da içsek ohhhhbende napayım kuzum adeti bekliyorum işte. Gelsin de sıkıntım gitse. Ikimizde aynı durumdaymışız yani. Gel arkadaşım bi kahve yapayım sana
katılıyorum arkadaşım artık işten fırsat buldukça
hoşgeldin sefalar getirdin balımmmmGelir gelir az sonraaa
ne zaman canım batın pardon mucizenin geldiği tarih olarak değiştirdik biz onu m.g.t ne zaman var ya kokusu burnuma geldi şimdi bi türk kahvesi olsa da içsek ohhhh
çalışıyormusun canım sende?
kızlar nasılsınız
bı kızım olacakmışşşşşşşşşşşşşşşşşşş
Haydı baslayın örmeye teyzelerııı
çok mutluyum rabbım sızlerede boyle gunlerı bu guzel duyguları yasatsın ıns
Kızlar nasılsınız
ewt canım çalışıyorum sen??
maaşallah subhanallahh prenses geliyor prensesssssssssKızlar nasılsınız
hadi yaa o daha bir gerginlik sebebi bende çatlatma iğnesi oldum onun heyecanı var üstümde6 sı canım ama geçikti sanırım tedaviyi bıraktık ya artık ilaç falanda kullanmıyorum. O yüzden sanırım bozuldu herhalde.
6 sı canım ama geçikti sanırım tedaviyi bıraktık ya artık ilaç falanda kullanmıyorum. O yüzden sanırım bozuldu herhalde.
amın allah razı olsun canımayşe çoookkk sevindim rabbim yüzünüde görmeyi nasip etsin. ışallah bizlerde en kısa zamanda yaşarız.
allah razı olsun canımaleyküm selam .gözünüz aydın hayırlı evlat olsun inşallah..amin inşallah
maaşallah subhanallahh prenses geliyor prensesssssssss
Rabbim hayırlı sağlıklı evlat etsinnnnn
hadi yaa o daha bir gerginlik sebebi bende çatlatma iğnesi oldum onun heyecanı var üstümde
canım hergün yaptım sadece birgün ara verdim...neyse kısmet artıkyes baby kasıklarında sancı oluyor mu ara ara
hergün yapıyormuydun şekercim her gün yapmıyorsan arada çatlamış olabilir
çocukları sınav yaptım ondan gittim ama kk açık görünüyordum herhal...piedra niye yazmıosun kuzuuuu
herikisi de kabülümüz....Kimsenin sinirlerinizi bozmasına izin vermeyin tabi..iyi fikir keçileri sayın...bazen sürüye öküzler karışabilir kovun gitsin
Ekmişsin tatlım canımsın sağol.Deseydin ya o kadına asil olmazsa yedeklerden olur diye.Amin canım benim
canım geçmiş olsun.evet cumaya gün verdi dr.anammmm birde muayene ettiyerin dibine girmek istedim normalde etmiyorlardı sadece usg yapılıyordu dr sonuca bakıyordu burdaki hastanede hiç bayan genel cerrahta yok
geldiimmm...bak sen geldin piedra kayboldu şimdi de zaten bugün kaçıp kaçıp gitti yalnız kaldım hepppp
6 sı canım ama geçikti sanırım tedaviyi bıraktık ya artık ilaç falanda kullanmıyorum. O yüzden sanırım bozuldu herhalde.
canım gözün aydın..bebeğin daha fazla merakta bırakmamış..allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin...
maaşallah subhanallahh prenses geliyor prensesssssssss
Rabbim hayırlı sağlıklı evlat etsinnnnn
hadi yaa o daha bir gerginlik sebebi bende çatlatma iğnesi oldum onun heyecanı var üstümde
tatlım nasıl bir tedavi tüp bebek falan mı kuzum
inşallah canım bebiş haberi verirsin burdan...zaten kafadan atmak lazımmış ozaman oluyormuş..seninki de öyle olur belki de...
Kızlar nasılsınız
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?