Evlat sahibi olmak isteyenler=birlikte dua edelim mi

Canııııım geldim bak ben... evet yakalayamadım onu gelir birazdan inşallah.
hoşgeldin sefalar getirdin balımmmm gelir gelir az sonraaa
bende napayım kuzum adeti bekliyorum işte. Gelsin de sıkıntım gitse. Ikimizde aynı durumdaymışız yani. Gel arkadaşım bi kahve yapayım sana
ne zaman canım batın pardon mucizenin geldiği tarih olarak değiştirdik biz onu m.g.t ne zaman var ya kokusu burnuma geldi şimdi bi türk kahvesi olsa da içsek ohhhh

Kızlar nasılsınız
bı kızım olacakmışşşşşşşşşşşşşşşşşşş
Haydı baslayın örmeye teyzelerııı
çok mutluyum rabbım sızlerede boyle gunlerı bu guzel duyguları yasatsın ıns

6 sı canım ama geçikti sanırım tedaviyi bıraktık ya artık ilaç falanda kullanmıyorum. O yüzden sanırım bozuldu herhalde.

ayşe çoookkk sevindim rabbim yüzünüde görmeyi nasip etsin. Işallah bizlerde en kısa zamanda yaşarız.

Aleyküm selam .Gözünüz aydın hayırlı evlat olsun inşallah..amin inşallah

Son düzenleme:
maaşallah subhanallahh prenses geliyor prensesssssssss
Rabbim hayırlı sağlıklı evlat etsinnnnn
6 sı canım ama geçikti sanırım tedaviyi bıraktık ya artık ilaç falanda kullanmıyorum. O yüzden sanırım bozuldu herhalde.
hadi yaa o daha bir gerginlik sebebi bende çatlatma iğnesi oldum onun heyecanı var üstümde

ayşe çoookkk sevindim rabbim yüzünüde görmeyi nasip etsin. ışallah bizlerde en kısa zamanda yaşarız.
amın allah razı olsun canım
aleyküm selam .gözünüz aydın hayırlı evlat olsun inşallah..amin inşallah
allah razı olsun canım
maaşallah subhanallahh prenses geliyor prensesssssssss
Rabbim hayırlı sağlıklı evlat etsinnnnn

hadi yaa o daha bir gerginlik sebebi bende çatlatma iğnesi oldum onun heyecanı var üstümde

bızım topik prenseslerle dolmaya basladı
Nehırbebek esmanın krızantemın ve benım hepsı kızzzzzz

yes baby kasıklarında sancı oluyor mu ara ara

hergün yapıyormuydun şekercim her gün yapmıyorsan arada çatlamış olabilir
canım hergün yaptım sadece birgün ara verdim...neyse kısmet artık
piedra niye yazmıosun kuzuuuu
çocukları sınav yaptım ondan gittim ama kk açık görünüyordum herhal...
herikisi de kabülümüz....
evet cumaya gün verdi dr.anammmm birde muayene etti yerin dibine girmek istedimnormalde etmiyorlardı sadece usg yapılıyordu dr sonuca bakıyordu burdaki hastanede hiç bayan genel cerrahta yok
canım geçmiş olsun.
bak sen geldin piedra kayboldu şimdi de zaten bugün kaçıp kaçıp gitti yalnız kaldım hepppp
geldiimmm...

cnm cok sevindim..Rabbim saglicakla kucagina almayida nasip etsin insallh.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…