Evlat sahibi olmak isteyenler=birlikte dua edelim mi

Teşekkür ederim canım..1 gün ara vermekten bişe olmaz..

amın allah razı olsun canım

allah razı olsun canım

bızım topik prenseslerle dolmaya basladı
Nehırbebek esmanın krızantemın ve benım hepsı kızzzzzz
evet canım prenses topiği olacak sanırım

heee sınav vardı desene
canım önce silik başlıyor bir gün bilemedin iki gün koyulaşıyor ertesi gün yine silikleşiyor ben koyulaşırken veya silikleşirken ki farkı görebileyim diye saklıyorum testleri

canım allah razı olsun rabbım sanada bugunlerı nasıp etsın ıns
sabah çikolata yedım bebıs bı hareketlendı ultrason cıhazını tekmelıyordu

maaşallah subhanallahhhhh

2 tane negatif aşılmadan sonra tüpe cesaret edemedik canım :-(((

valla haklısın canım negatifler insanın cesaretini kırıyor işte..ama hazır olunca denemeye devam etmekten başka çare yok ki..Bu gün hastanede ikiz bebekler gördün bir an cesaret geldi acaba denesem mi bir daha dedim ama dr biraz ara ver dedi hayalleri suya düştü

Ben çıkıyorum bu gün eşim geliyor yemek yapcam sonrada alana karşılamaya gitcem hayırlı akşamlarınız olsun

Son düzenleme:

ewt canım ama tekrar dikilmekten başka caremiz yok. Işallah bizde bigün ikizlerimiz var diye avazımız çıktığı kadar sesleniriz.

hadi güzel haberler ver işallah.
aminnnnnnnn

2 tane negatif aşılmadan sonra tüpe cesaret edemedik canım :-(((
Canım olacak don't panic kendiliğinden gelecek hattta
evet cumaya gün verdi dr.anammmm birde muayene etti yerin dibine girmek istedimnormalde etmiyorlardı sadece usg yapılıyordu dr sonuca bakıyordu burdaki hastanede hiç bayan genel cerrahta yok
kıyamam canım benimmmm beni muhakkak muayene ediyorlar o yüzden alıştım ben maalesef

yok cnm doktor persembe gunu gelcek randevularda hep dolu haftaya kadar..mecbur randevusuz cumartesi gunu gitcem insallh

canım ıns hayırlı sonuclar alırsın
33 haftalık oldun demek bebıs ıyıyce buyudu benımkı ultrasonda dılını çıkarmıs dr soyledı çok guldum yaa

canım ıns hayırlı sonuclar alırsın
33 haftalık oldun demek bebıs ıyıyce buyudu benımkı ultrasonda dılını çıkarmıs dr soyledı çok guldum yaa

evet cnm 33+2 olduk bugun sukur ins kiloda almistir bebegim dua et cnm bnde guzel haberlerle donerim insallah kontrolden..
bende en son gittigimde gozunu acip kapamisti keyifleri yerinde kizlarimizn

aminnnnnnnn

Canım olacak don't panic kendiliğinden gelecek hattta

kıyamam canım benimmmm beni muhakkak muayene ediyorlar o yüzden alıştım ben maalesef

işallah kendiliğinden gelsin zaten. nedense bana çevremde herkes kendiliğinden gelicek diyor. kime bu olayı anlatsam kendiğilinden olur diyor. bende patlatıyorum kahkahayı.

Ben çıkıyorum bu gün eşim geliyor yemek yapcam sonrada alana karşılamaya gitcem hayırlı akşamlarınız olsun
hadi koş koş yemekler yap süslen öyle karşıla enişteyiii

ewt canım ama tekrar dikilmekten başka caremiz yok. Işallah bizde bigün ikizlerimiz var diye avazımız çıktığı kadar sesleniriz.
ne yazık ki canım öylee düşeceğiz ama yeniden ayağa kalkıp savaşa devam edeceğiz çünkü biz kadınız ve kadınlar ayakta ölürler
Rabbim sana bi kız bi erkek versin birlikte büyüsünler anacıklarının kıymetlerini hep bilsinler inşallahhh

işallah kendiliğinden gelsin zaten. nedense bana çevremde herkes kendiliğinden gelicek diyor. kime bu olayı anlatsam kendiğilinden olur diyor. bende patlatıyorum kahkahayı.

bize gittiğimiz her dr. olmaz imkanı yok normal yolla olmaz diyorlardı ancak ben mart ayında Rabbimin yolladığı mucizemi düşürmek suretiyle kaybettim. Şimdi o dr.lar biraz bekleyin diyor Rabbim ol desin yeter ki kuzuuuu
inşallahhh ikizler gelir bu ay da bu sözlerini hatırlar patlatırsın kahkahayı

evet cnm 33+2 olduk bugun sukur ins kiloda almistir bebegim dua et cnm bnde guzel haberlerle donerim insallah kontrolden..
Bende en son gittigimde gozunu acip kapamisti Keyifleri yerinde kizlarimizn

dualarım senınle canım saglıklı bı sekılde kucaına alırsın ıns
evet evet keyflerı epey yerınde

canlarım sa vaktim yok hepinize sevgilerimi gönderiyorum kısa oldu ama kabul ediverin emi.... birazcık rahatsızım pc açamıyorum vücudum kızarık ve zaman zaman şişiyo önemli bişey değil ama yine rahatsız edici hz Allah beterinden korusun hepimizi... seyyan ben 41 adet yasini şerif okudum geçmişte okuyamadıklarıma ve bu haftaya say inş... fazla görünemeyeceğim bu aralar forumda hepiniz hakkınızı helal edin bide sakın beni silmeyin yoksa hepinizi YOLARIM:)))) şaka bi tarafa ufak tefek de ailevi sorunlar vardı elh. haloldu.... hepinizi seviyorum aeo haklarınızı helal edin bi kaç haftadır okuyamadım listeye....

bebıse hatıım lıstesı
hatım lıstemız
seyyan =1.cüz
nekadarzor=2. cüz.OKUDU
bahar27=3. cüz
süpriz=4. cüz okudu.
krızantem =5. cüz
ema==6.cüz
muhat==7.cüz

eslemlıva=8.cüz.okudu
9 ve 10. cüzler okundu
ssonmez==11.cüz okudu
antısocial==12.cüz okudu.
abım==13.okudu
suprız==14.cüz okudu
15.16.17.18. cüzler okundu
ben==22 - 23.cuzlerı okudum
reyyan1984==26 Okudu
kays==30. cüz

19-20-21-24-25-27-28-29. CÜZLER EKSIK

Son düzenleme:

canım gecmıs olsun kendıne çok dıkkat et bızıde habersız bırakma
rabbım sıfa versın allaha emanet ol ıns

canımm çok geçmiş olsun kötü bişey değildir umarım inşallah bir an önce toplarsın kendini de gelirsin aramıza yeniden özledik seniiiiiii

seyyancığım yasinlerimi tamamladım tesbihlerimde tamam hepinizi çoook seviyorum.Herkese güzel huzurlu geceler ve gündüzler diliyorum.Dualarınız ve dilekleriniz tez zamanda kabul olsun....

Seyyancım ben dualarımı okudum canım,Rabbim kabul eylesin

bahar35baha
reyyan
balah
piedra--5
dafniya--5
asya_28(dafniya)--4
ecrin07
gurbetkız
sedacan
eslemliva
esmacvs
kays--41
lebensufreud
hayalot
seyyanın bıraktıgı yerden itibaren tuttum:)
candann ablanın da okudugunu hatırlıyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…