canım hergün yaptım sadece birgün ara verdim...neyse kısmet artık
çocukları sınav yaptım ondan gittim ama kk açık görünüyordum herhal...
herikisi de kabülümüz....
canım geçmiş olsun.
geldiimmm...
evet canım prenses topiği olacak sanırımamın allah razı olsun canım
allah razı olsun canım
bızım topik prenseslerle dolmaya basladı
Nehırbebek esmanın krızantemın ve benım hepsı kızzzzzz
heee sınav vardı desenecanım hergün yaptım sadece birgün ara verdim...neyse kısmet artık
çocukları sınav yaptım ondan gittim ama kk açık görünüyordum herhal...
herikisi de kabülümüz....
canım geçmiş olsun.
geldiimmm...
canım allah razı olsun rabbım sanada bugunlerı nasıp etsın ıns
sabah çikolata yedım bebıs bı hareketlendı ultrason cıhazını tekmelıyordu
cnm cok sevindim..rabbim saglicakla kucagina almayida nasip etsin insallh.
2 tane negatif aşılmadan sonra tüpe cesaret edemedik canım :-(((
allah razı olsun canım sen kontrole gıttınmı
valla haklısın canım negatifler insanın cesaretini kırıyor işte..ama hazır olunca denemeye devam etmekten başka çare yok ki..bu gün hastanede ikiz bebekler gördün bir an cesaret geldi acaba denesem mi bir daha dedim ama dr biraz ara ver dedi hayalleri suya düştü
aminnnnnnnnhadi güzel haberler ver işallah.
Canım olacak don't panic kendiliğinden gelecek hattta2 tane negatif aşılmadan sonra tüpe cesaret edemedik canım :-(((
kıyamam canım benimmmm beni muhakkak muayene ediyorlar o yüzden alıştım ben maalesefevet cumaya gün verdi dr.anammmm birde muayene ettiyerin dibine girmek istedim normalde etmiyorlardı sadece usg yapılıyordu dr sonuca bakıyordu burdaki hastanede hiç bayan genel cerrahta yok
yok cnm doktor persembe gunu gelcek randevularda hep dolu haftaya kadar..mecbur randevusuz cumartesi gunu gitcem insallh
canım ıns hayırlı sonuclar alırsın
33 haftalık oldun demek bebıs ıyıyce buyudu benımkı ultrasonda dılını çıkarmıs dr soyledı çok guldum yaa
aminnnnnnnn
Canım olacak don't panic kendiliğinden gelecek hattta
kıyamam canım benimmmm beni muhakkak muayene ediyorlar o yüzden alıştım ben maalesef
hadi koş koş yemekler yap süslen öyle karşıla enişteyiiiBen çıkıyorum bu gün eşim geliyor yemek yapcam sonrada alana karşılamaya gitcemhayırlı akşamlarınız olsun
ne yazık ki canım öylee düşeceğiz ama yeniden ayağa kalkıp savaşa devam edeceğiz çünkü biz kadınız ve kadınlar ayakta ölürlerewt canım ama tekrar dikilmekten başka caremiz yok. Işallah bizde bigün ikizlerimiz var diye avazımız çıktığı kadar sesleniriz.
işallah kendiliğinden gelsin zaten. nedense bana çevremde herkes kendiliğinden gelicek diyor. kime bu olayı anlatsam kendiğilinden olur diyor. bende patlatıyorum kahkahayı.
evet cnm 33+2 olduk bugun sukur ins kiloda almistir bebegim dua et cnm bnde guzel haberlerle donerim insallah kontrolden..
Bende en son gittigimde gozunu acip kapamistiKeyifleri yerinde kizlarimizn
canlarım sa vaktim yok hepinize sevgilerimi gönderiyorum kısa oldu ama kabul ediverin emi.... Birazcık rahatsızım pc açamıyorum vücudum kızarık ve zaman zaman şişiyo önemli bişey değil ama yine rahatsız edici hz allah beterinden korusun hepimizi... Seyyan ben 41 adet yasini şerif okudum geçmişte okuyamadıklarıma ve bu haftaya say inş... Fazla görünemeyeceğim bu aralar forumda hepiniz hakkınızı helal edin bide sakın beni silmeyin yoksa hepinizi yolarım:)))) şaka bi tarafa ufak tefek de ailevi sorunlar vardı elh. Haloldu.... Hepinizi seviyorum aeo haklarınızı helal edin bi kaç haftadır okuyamadım listeye....
canlarım sa vaktim yok hepinize sevgilerimi gönderiyorum kısa oldu ama kabul ediverin emi.... birazcık rahatsızım pc açamıyorum vücudum kızarık ve zaman zaman şişiyo önemli bişey değil ama yine rahatsız edici hz Allah beterinden korusun hepimizi... seyyan ben 41 adet yasini şerif okudum geçmişte okuyamadıklarıma ve bu haftaya say inş... fazla görünemeyeceğim bu aralar forumda hepiniz hakkınızı helal edin bide sakın beni silmeyin yoksa hepinizi YOLARIM:)))) şaka bi tarafa ufak tefek de ailevi sorunlar vardı elh. haloldu.... hepinizi seviyorum aeo haklarınızı helal edin bi kaç haftadır okuyamadım listeye....
canlarım sa vaktim yok hepinize sevgilerimi gönderiyorum kısa oldu ama kabul ediverin emi.... birazcık rahatsızım pc açamıyorum vücudum kızarık ve zaman zaman şişiyo önemli bişey değil ama yine rahatsız edici hz Allah beterinden korusun hepimizi... seyyan ben 41 adet yasini şerif okudum geçmişte okuyamadıklarıma ve bu haftaya say inş... fazla görünemeyeceğim bu aralar forumda hepiniz hakkınızı helal edin bide sakın beni silmeyin yoksa hepinizi YOLARIM:)))) şaka bi tarafa ufak tefek de ailevi sorunlar vardı elh. haloldu.... hepinizi seviyorum aeo haklarınızı helal edin bi kaç haftadır okuyamadım listeye....
seyyancığım yasinlerimi tamamladım tesbihlerimde tamam hepinizi çoook seviyorum.Herkese güzel huzurlu geceler ve gündüzler diliyorum.Dualarınız ve dilekleriniz tez zamanda kabul olsun....
aynen cnm nasip..bugun cok cok daha iyiyim dune gore..dun baya bi strrs yapmisim sanirim..
eslemcim cnm rabbim hayirlisini hayirli zamanda nasip etsin insallah..ne diycemi bilemedim inan uzme kendini cnm..
seyyancim ben dualarimi okudum..rabbim nasip etsin ins.
günaydın kızlarhayırlı günler..mutlu pazarlar
seyyan dua listesi ayın 6sına kadar diye aklımda kalmış:26:İnşallah öyledir çünkü dualarımı bugün okuyacağım dahaşuan teşbihlerimi çekiyorum öğlende yasinlerim bitmiş olur Allah kabul etsin inşallah...
Seyyancım ben dualarımı okudum canım,Rabbim kabul eylesin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?