Evlat sahibi olmak isteyenler=birlikte dua edelim mi

bebıse hatıım lıstesı
hatım lıstemız
seyyan =1.cüz
nekadarzor=2. cüz.OKUDU
bahar27=3. cüz
süpriz=4. cüz okudu.
krızantem =5. cüz
ema==6.cüz
muhat==7.cüz

eslemlıva=8.cüz.okudu
9 ve 10. cüzler okundu
ssonmez==11.cüz okudu
antısocial==12.cüz okudu.
abım==13.okudu
suprız==14.cüz okudu
15.16.17.18. cüzler okundu
ben==22 - 23.cuzlerı okudum
reyyan1984==26 Okudu
kays==30. cüzokudu

19-20-21-24-25-27-28-29. CÜZLER EKSIK

Son düzenleme:
arkadaşlar adet olmam gerekirken iki gündür olmadım bu gün idrar testi yaptı ilk bi çizgi çıktı ama aradan bi saat geçtikten sonra ikinci xizgi silik çıktı hamile olabilirmiyim ne olur cevap yazın

arkadaşlar adet olmam gerekirken iki gündür olmadım bu gün idrar testi yaptı ilk bi çizgi çıktı ama aradan bi saat geçtikten sonra ikinci xizgi silik çıktı hamile olabilirmiyim ne olur cevap yazın

cnm olabilirsin daha erken diye silik cikmistir .bikac gun daha bekle tekrar yap sabah idrariyla yap daha net sonuc alirsin..insallah hamilesindir..

"Dualarımız,DAFNİYA,BAHAR35BAHA,ASYA_28,EMEL_Kiçin okunacak…
***ENBİYA SURESİ89.AYETİ ’’VE ZEKERİYYA İZ NADA RABBEHU RABBİ LA TEZERNİ FERDAN VE ENTE HAYRUL VARİSİN’’ ***
Ey Rab.Ey Rabbim.İbrahim'e İsmail'i,Zekeriya'ya Yahya'yı,Meryem'e İsa'yı müjdelediğin gibi bizlere de göz aydınlığı ve şükür vesilesi olacak evlatlar müjdele.Evlatları ana babaları için salih birer amel, salih birer kul kıl.Onlara hakkı,güzelliği salatı emretmemiz için bizlere güç ihlas ve imkan ver Aminnn…"

DUA LİSTEMİZ "

15.03.2013 tarihine kadar tamamlanması gereken dualar"
NİCK YASİNİ ŞERİF ENBİYA SURESİNİN 89.AYETİ 100 ADET/YA VARİS 707ADET NE İÇİN OKUYORUZ?
BAHAR27 4 ADET 100/707 ADET HOŞGELDİN NEHİR BEBEK
SARDUNYA 4 ADET 100/707 ADET Hayırlı ve Sağlıklı Evlatlar
ANTİSOCİAL 4 ADET 100/707 ADET TÜM SIKINTALARI,AİLE HUZURU VE HAYIRLI EVLAT İÇİN
HAYALOT 4 ADET 100/707 ADET Hayırlı ve Sağlıklı Evlatlar
MELEK04 4 ADET 100/707 ADET Sağlıklı Hamilelik&Kolay doğum
ESMACVS 4 ADET 100/707 ADET Sağlıklı Hamilelik&Kolay doğum
AYŞE035 4 ADET 100/707 ADET Sağlıklı Hamilelik&Kolay doğum
SSÖNMEZ sensiz olmaz sensiz olamıyor Hayırlı sağlıklı Evlatlar
SEYYAN 4 ADET 100/707 ADET Hayırlı ve Sağlıklı Evlatlar
E_M_A 4 ADET 100/707 ADET Hayırlı ve Sağlıklı Evlatlar
CANDAN 4 ADET 100/707 ADET Kalbindeki Dilediği İstediği Her şeyin Olması
ECRİNN07/ASLI 4 ADET 100/707 ADET Hayırlı ve Sağlıklı Evlatlar
DİLEK 4 ADET 100/707 ADET Hayırlı ve Sağlıklı Evlatlar
SEVİL61 4 ADET 100/707 ADET Hayırlı ve Sağlıklı Evlatlar
MUHAT 4 ADET 100/707 ADET Hayırlı ve Sağlıklı Evlatlar
NEKADARZOR 4 ADET 100/707 ADET Hayırlı ve Sağlıklı Evlatlar
SÜRPRİZ06/ELİF 4 ADET 100/707 ADET Hayırlı ve Sağlıklı Evlatlar
ESLEMLİVA 4 ADET 100/707 ADET Hayırlı ve Sağlıklı Evlatlar
REYYAN1984/EDA 4 ADET 100/707 ADET Hayırlı ve Sağlıklı Evlatlar
KAYS 4 ADET 100/707 ADET Hayırlı ve Sağlıklı Evlatlar
KRIZANTEM83 4 ADET 100/707 ADET Sağlıklı Hamilelik&Kolay doğum
MELEK181 4 ADET 100/707 ADET Hayırlı ve Sağlıklı Evlatlar
SEYBİLL 4 ADET 100/707 ADET Hayırlı ve Sağlıklı Evlatlar
ESMA 4 ADET 100/707 ADET Hayırlı ve Sağlıklı Evlatlar
GURBETKIZ 4 ADET 100/707 ADET Hayırlı ve Sağlıklı Evlatlar
MUTLULUK27 4 ADET 100/707 ADET Hayırlı ve Sağlıklı Evlatlar
DERİNSUBERFU 4 ADET 100/707 ADET Hayırlı ve Sağlıklı Evlatlar
A.SENA 4 ADET 100/707 ADET Hayırlı ve Sağlıklı Evlatlar
NURUSİMA81 4 ADET 100/707 ADET Hayırlı ve Sağlıklı Evlatlar
LEBENSFREUDE 4 ADET 100/707 ADET Kalbindeki Dilediği İstediği Her şeyin Olması
SİBELKOÇAK 4 ADET 100/707 ADET Hayırlı ve Sağlıklı Evlatlar
SUMEYYAB 4 ADET 100/707 ADET Hayırlı ve Sağlıklı Evlatlar
BEBISIMSU 4 ADET 100/707 ADET Hayırlı ve Sağlıklı Evlatlar
PIEDRA3321 4 ADET 100/707 ADET Hayırlı ve Sağlıklı Evlatlar
BALAH 4 ADET 100/707 ADET Hayırlı ve Sağlıklı Evlatlar
LAVEMİN 4 ADET 100/707 ADET Hayırlı ve Sağlıklı Evlatlar
ALEV99 4 ADET 100/707 ADET Hayırlı ve Sağlıklı Evlatlar
AYİS 4 ADET 100/707 ADET Hayırlı ve Sağlıklı Evlatlar
SEDACAN 4 ADET 100/707 ADET Hayırlı ve Sağlıklı Evlatlar
DEFNİYA 4 ADET 100/707 ADET Hayırlı ve Sağlıklı Evlatlar
BAHAR35BAHA 4 ADET 100/707 ADET Hayırlı ve Sağlıklı Evlatlar
ASYA_28 4 ADET 100/707 ADET Hayırlı ve Sağlıklı Evlatlar
EMEL_K 4 ADET 100/707 ADET Hayırlı Eş,Hayırlı Evlilik
NOTLAR:18 yasin "164
ADET YASİN" 4100enbiya suresi 89.ayeti, 28987 ya varis

kızlar dikkat liste bu şekilde çıkıyo bir problem mi var anlayamadım.neyse listemiz 6 yasin fazlasıyla tamamlanmıştır.ayşecim duasını yapabilirsin.bu arada yeni listeyi perşembe akşamı yayınlıyalım bir dahaki perşembe bitsin ve duası cuma günü yapılsın.yeni listede Meryem suresi ve ihlas okuyalım diyorum liste bitene kadar böyle devam edelim.sonra yine farklı dualarla devam ederiz.ne dersiniz.Rabbim herkesin ,hepimizin dularını kabul etsin.

Nasılsınız Arkadaşlar?Ben geçen duayı ayın 8 i diye aklımda kalmış.Dualarımı okudum sanırım yeni liste yayınlanmış.Kusura bakmayın okuduğum duayı bildiremedim okudum diye.Benim yerime kim okuduysa o bu hafta okumasın ben okurum yerine.

kızlar eşimin sperm sayısı azdı ve değerleri de düşüktü
PHARMATON
ZİNCO
L-CARNITIN ŞURUP
kullandı eşim ve hamile kaldım. lütfen bi deneyin derim

canım allah razı olsun rabbım sanada bugunlerı nasıp etsın ıns
sabah çikolata yedım bebıs bı hareketlendı ultrason cıhazını tekmelıyordu
Amin canım benim.cümlemize inşallah..
işallah ama canım bizim iki taraftada sorun var ve ciddi şekilde o yüzden umutlanmamak gerekiyor benim için.
canım bizim de iki taraflı sorunlarım var...sorunlar tek başına ele alındığında çocuk olur diyorlar Ancak bu sorunlar birleşince bence benim normal yoldan hamile kalmam imkansız....sizin sorun neydi canım..

heee sınav vardı desene
canım önce silik başlıyor bir gün bilemedin iki gün koyulaşıyor ertesi gün yine silikleşiyor ben koyulaşırken veya silikleşirken ki farkı görebileyim diye saklıyorum testleri
evet canımcım...ya bende saklayayım...ama bugün yaptım testi biraz daha koyu çıktı..inşallah olur...ben sabah akşam yapıyorum testi..

maaşallah subhanallahhhhh[/QUOTE]

günaaydın canlarımmmmm
Rabbim çok güzel haberler almayı nasip etsin bugün inşallahhhhh

günaydın canımmm....Amiiiinnnn...

günaydın canımmm....Amiiiinnnn...[/QUOTE]

günaydın şekercimmmmmmmmmmm nasılsınnnn

canım bizim de iki taraflı sorunlarım var...sorunlar tek başına ele alındığında çocuk olur diyorlar Ancak bu sorunlar birleşince bence benim normal yoldan hamile kalmam imkansız....sizin sorun neydi canım..

GÜNAYDIN CANIMCIM EŞİM VARİKOSEL BEN İSE POLİKİSTİK OVER MAALESEF.

günaydın canımmm....Amiiiinnnn...

günaydın şekercimmmmmmmmmmm nasılsınnnn[/QUOTE]
iyiyim canım...sizi bekliyordum..bir baktım gelmişsiniz.diğer topiklerede baktım hehe

GÜNAYDIN CANIMCIM EŞİM VARİKOSEL BEN İSE POLİKİSTİK OVER MAALESEF.[/QUOTE]

canım benim.üzülme ikisininde çaresi var diye biliyorum...polikistik over i bilmiyorum...variko için de ameliyet yaptınız mı...bende de çikolata kisti varmış..

kuzum eşin varikoseli kaçıncı derece ameliyat olması gerekebilir biliyorsun çözümsüz bir sorun değil pko için ise soğan kürü ve hayıt suyu öneriyorum bende çözümsüz sorunlar değiller önemli olan doğru dr.u bulabilmeniz diye düşünüyorum kaç senedir istiyorsunuz bu arada

günaydın şekercimmmmmmmmmmm nasılsınnnn
iyiyim canım...sizi bekliyordum..bir baktım gelmişsiniz.diğer topiklerede baktım hehe

GÜNAYDIN CANIMCIM EŞİM VARİKOSEL BEN İSE POLİKİSTİK OVER MAALESEF.[/QUOTE]

canım benim.üzülme ikisininde çaresi var diye biliyorum...polikistik over i bilmiyorum...variko için de ameliyet yaptınız mı...bende de çikolata kisti varmış..[/QUOTE]

bende baktım yoksunuz ufak tefek işlerimi hallettimmmm

canım benim.üzülme ikisininde çaresi var diye biliyorum...polikistik over i bilmiyorum...variko için de ameliyet yaptınız mı...bende de çikolata kisti varmış..[/QUOTE]

bende baktım yoksunuz ufak tefek işlerimi hallettimmmm[/QUOTE]

iyi yaptın şekerciğim...

canım benim.üzülme ikisininde çaresi var diye biliyorum...polikistik over i bilmiyorum...variko için de ameliyet yaptınız mı...bende de çikolata kisti varmış..

bende baktım yoksunuz ufak tefek işlerimi hallettimmmm[/QUOTE]

iyi yaptın şekerciğim...[/QUOTE]

şimdi çayımda geldiii ohhh bi kaç ft. var onları keseceğim ama gitcem sanmayınnn sizinle konuşurken de halledebilirimmmm

Kızlar 3 yıllık evliyiz ve hiç korunmadık. Yani 3 yıldır istiyoruz.eşim ameliyat olucak ama doktor çokta gerekli değil dedi. Nasılsa tüp olucak falan dedi bende doktorumu değiştirdim. Arıyorum güzel bir doktor ama bulamıyorum. Yani infertilite konusunda uzman bi dr. Olması lazım. çünkü bu gittiğim doktorda hiç yumurta takibi falan yaptırmadık. Sadece gittik bi ay klomen kullandım aşılma olduk sonra gonal f kullandım aşılama olduk. Bu kadar yani arkadaşım.

canım eşinin variko su çok yüksek değildir belki...değerleri nasıl..ben daha gitmedim ama emre bakırcıoğlu var asbelova söylemişti...onu bir araştır derim..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…