Kızın olcakmış canım çok sevindimRabbbim kucağına almayıda nasip etsin inşallah
arkadaşlar adet olmam gerekirken iki gündür olmadım bu gün idrar testi yaptı ilk bi çizgi çıktı ama aradan bi saat geçtikten sonra ikinci xizgi silik çıktı hamile olabilirmiyim ne olur cevap yazın
cnm olabilirsin daha erken diye silik cikmistir .bikac gun daha bekle tekrar yap sabah idrariyla yap daha net sonuc alirsin..insallah hamilesindir..
Amin canım benim.cümlemize inşallah..canım allah razı olsun rabbım sanada bugunlerı nasıp etsın ıns
sabah çikolata yedım bebıs bı hareketlendı ultrason cıhazını tekmelıyordu
canım bizim de iki taraflı sorunlarım var...sorunlar tek başına ele alındığında çocuk olur diyorlar Ancak bu sorunlar birleşince bence benim normal yoldan hamile kalmam imkansız....sizin sorun neydi canım..işallah ama canım bizim iki taraftada sorun var ve ciddi şekilde o yüzden umutlanmamak gerekiyor benim için.
günaaydın canlarımmmmm
Rabbim çok güzel haberler almayı nasip etsin bugün inşallahhhhh
Amin canım benim.cümlemize inşallah..
canım bizim de iki taraflı sorunlarım var...sorunlar tek başına ele alındığında çocuk olur diyorlar Ancak bu sorunlar birleşince bence benim normal yoldan hamile kalmam imkansız....sizin sorun neydi canım..
heee sınav vardı desene
canım önce silik başlıyor bir gün bilemedin iki gün koyulaşıyor ertesi gün yine silikleşiyor ben koyulaşırken veya silikleşirken ki farkı görebileyim diye saklıyorum testleri
evet canımcım...ya bende saklayayım...ama bugün yaptım testi biraz daha koyu çıktı..inşallah olur...ben sabah akşam yapıyorum testi..
maaşallah subhanallahhhhh
günaydın canımmm....Amiiiinnnn...
kuzum eşin varikoseli kaçıncı derece ameliyat olması gerekebilir biliyorsun çözümsüz bir sorun değil pko için ise soğan kürü ve hayıt suyu öneriyorum bende çözümsüz sorunlar değiller önemli olan doğru dr.u bulabilmeniz diye düşünüyorum kaç senedir istiyorsunuz bu aradacanım bizim de iki taraflı sorunlarım var...sorunlar tek başına ele alındığında çocuk olur diyorlar Ancak bu sorunlar birleşince bence benim normal yoldan hamile kalmam imkansız....sizin sorun neydi canım..
GÜNAYDIN CANIMCIM EŞİM VARİKOSEL BEN İSE POLİKİSTİK OVER MAALESEF.
iyiyim canım...sizi bekliyordum..bir baktım gelmişsiniz.diğer topiklerede baktım hehegünaydın şekercimmmmmmmmmmm nasılsınnnn
kuzum eşin varikoseli kaçıncı derece ameliyat olması gerekebilir biliyorsun çözümsüz bir sorun değil pko için ise soğan kürü ve hayıt suyu öneriyorum bende çözümsüz sorunlar değiller önemli olan doğru dr.u bulabilmeniz diye düşünüyorum kaç senedir istiyorsunuz bu arada
iyiyim canım...sizi bekliyordum..bir baktım gelmişsiniz.diğer topiklerede baktım hehe
GÜNAYDIN CANIMCIM EŞİM VARİKOSEL BEN İSE POLİKİSTİK OVER MAALESEF.
canım benim.üzülme ikisininde çaresi var diye biliyorum...polikistik over i bilmiyorum...variko için de ameliyet yaptınız mı...bende de çikolata kisti varmış..
Kızlar 3 yıllık evliyiz ve hiç korunmadık. Yani 3 yıldır istiyoruz.eşim ameliyat olucak ama doktor çokta gerekli değil dedi. Nasılsa tüp olucak falan dedi bende doktorumu değiştirdim. Arıyorum güzel bir doktor ama bulamıyorum. Yani infertilite konusunda uzman bi dr. Olması lazım. çünkü bu gittiğim doktorda hiç yumurta takibi falan yaptırmadık. Sadece gittik bi ay klomen kullandım aşılma olduk sonra gonal f kullandım aşılama olduk. Bu kadar yani arkadaşım.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?