Evlat sahibi olmak isteyenler=birlikte dua edelim mi

bende baktım yoksunuz ufak tefek işlerimi hallettimmmm

iyi yaptın şekerciğim...[/QUOTE]

şimdi çayımda geldiii ohhh bi kaç ft. var onları keseceğim ama gitcem sanmayınnn sizinle konuşurken de halledebilirimmmm[/QUOTE]

oh afşyet olsun canım..dur bende çay isteyeyim..canım istedi...aynene kaçmak yok..

canım eşinin variko su çok yüksek değildir belki...değerleri nasıl..ben daha gitmedim ama emre bakırcıoğlu var asbelova söylemişti...onu bir araştır derim..

canım ama ben şehir dışını çok tercih edemiyorum. çünkü çalışıyorum o yüzden. Sürekli git gel sorun olur diye hiç şehir dışına bulaşmak istemiyorum. Ama yinede bi araştırayım

canım ama ben şehir dışını çok tercih edemiyorum. çünkü çalışıyorum o yüzden. Sürekli git gel sorun olur diye hiç şehir dışına bulaşmak istemiyorum. Ama yinede bi araştırayım

canım bak benim eşimde de variko var..bizede aynı şeyi söylediler ameliyata gerek yok..bizde ameliyat ettirmedik zaman kaybı dediler...şimdi pişmanım keşke en başta ameliyat yapsaydık diye bizde konuştuk emre beyle testleri alın gelin görüşelim dedi...birde kaan aydos var ona da maille yazıyorum..şimdi bizden bir test istedi onu yaptırıp sonuçlerını gönderecem...ama benim en büyük sorunum herhalde yeni öğrendim çikolata kisti direk hamileliği etkiliyormuş..

sen nerde yaşıyorsun...

iyi yaptın şekerciğim...

şimdi çayımda geldiii ohhh bi kaç ft. var onları keseceğim ama gitcem sanmayınnn sizinle konuşurken de halledebilirimmmm[/QUOTE]

oh afşyet olsun canım..dur bende çay isteyeyim..canım istedi...aynene kaçmak yok..[/QUOTE]
canım yaa hemen yollatayım sana da afiyet olsunnnnn

Hangi şehirdesin tatlım ne iş yapıyorsun?

kuzum bu çikolata kistinin hiç tedavisi yok mu kiiii

kuzum bu çikolata kistinin hiç tedavisi yok mu kiiii

kisti büyük olanlar ameliyat ama oda riskli ameliyataı yapan çok iyi olması gerekir yoksa yumurtalıklara zararı olabilir...

benim kaç cm bilmiyorum ama küçük dedi doktor ...soğan suyu kullanmayı düşünüyorum bir daha ki ay...

şimdi çayımda geldiii ohhh bi kaç ft. var onları keseceğim ama gitcem sanmayınnn sizinle konuşurken de halledebilirimmmm

oh afşyet olsun canım..dur bende çay isteyeyim..canım istedi...aynene kaçmak yok..[/QUOTE]

Hangi şehirdesin tatlım ne iş yapıyorsun?[/QUOTE]

BURSADAYIM CANIM.

git git benim yerime de dinlen ama tamam mı kuzummm
bu arada benim ovu testim 3.gündür çift çizgiyi gösteriyor

oy maşallahhh.nazar değmesin...
şimdi benimde silik çıktı ya..hergün çalışalım mı sence yoksa bir gün ara verelim mii...benim kociş hergün sıkıntı olur diyor..NE YAPSAM :(

sen ne yaptın hergün mü.günaşırı mı::

yap canım yap çikolata kisti olan bir arkadaş vardı oa sorayım bakayım ne yapmıştı

oh afşyet olsun canım..dur bende çay isteyeyim..canım istedi...aynene kaçmak yok..

Hangi şehirdesin tatlım ne iş yapıyorsun?[/QUOTE]

BURSADAYIM CANIM.[/QUOTE]
orada önerebileceğim biri yok maalesef canım hiç bilmiyorum ama türkiye de 2isim var biri emre bakırcıoğlu istanbul biri de kaan aydos ankarada kaan beye maille ulaşabilirsin istersen eşinin değerlerini mail at onun da bir görüşünü almış olursun hem
gün aşırı canım süpermenler zaten senin vücudunda 48 bazen 72saate kadar yaşıyor gün aşırı olursa hem eşinin değerleri de düşmemiş olur hem de kaçırmamış olursun

kızlar bugün güzel haberler almayı temenni etmişsiniz.ve benim size güzel bir haberim var.sabah sibelkoçak telime mesaj attı ve size haber vermemi istedi.hormon testi yaptıracakken idrar testi yapmış ve 2 kez pozitif çıkmış.sonra kan tahlilinde sonuç 60.29 çıkmış.yani halaylar bugünn çekile.............sonra doktora gitmiş ve şuanda sanırım doktorda.yeniyse daha gözükmez demiş.henüz bişi yazmadı ama bu ay bir hamilemiiiiiiiiiiiiiiiiiiz vaaaaaaaaaaaaaaaaaaaar

Çok şükür yarabbimmmmmmmmmmmmm
Allahım sağlıkla hayırla kucağına almayı nasip etsinnnnnnnnnnn

ayyyy çok güzel bir haber bu...Allah kucağına almayı nasip etsin....:
:nazar

gün aşırı canım süpermenler zaten senin vücudunda 48 bazen 72saate kadar yaşıyor gün aşırı olursa hem eşinin değerleri de düşmemiş olur hem de kaçırmamış olursun[/QUOTE]

öyle mi diyon .peki seni dinliyecem..bu tast çift çizgi çıkınca çatlamış mı oluyor yoksa çatlamaya az mı kaldı oluyor hangisi...

Çok şükür yarabbimmmmmmmmmmmmm
Allahım sağlıkla hayırla kucağına almayı nasip etsinnnnnnnnnnn

vallahi çok güzel bu ayın tek hamilesi...darısı bizlerin başına senden de bir dahki aylar haberler bekliyoz....

ya çok heyecanlandım sanki ben hamile kalmış gibi oldumm...bu yolda yolumuz bitmek üzeredir inşallahhh...

gün aşırı canım süpermenler zaten senin vücudunda 48 bazen 72saate kadar yaşıyor gün aşırı olursa hem eşinin değerleri de düşmemiş olur hem de kaçırmamış olursun

öyle mi diyon .peki seni dinliyecem..bu tast çift çizgi çıkınca çatlamış mı oluyor yoksa çatlamaya az mı kaldı oluyor hangisi...[/QUOTE]
24-36 saat içinde çatlayacağını gösterir canımmm bizde öyle yapıyoruz valla benim eşimde sayı-hareket problemi vardı ya kendini toplamasını bekliyoruz bir gün ara verip canımcım hem

daha bu ay bitmedi kuzuuuuu daha alacağız güzel haberler Allahımın izniyle hem ben de bu ay veririm belki 18inde malum gelmeyesice bat

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…