bende baktım yoksunuz ufak tefek işlerimi hallettimmmm
canım eşinin variko su çok yüksek değildir belki...değerleri nasıl..ben daha gitmedim ama emre bakırcıoğlu var asbelova söylemişti...onu bir araştır derim..
canım ama ben şehir dışını çok tercih edemiyorum. çünkü çalışıyorum o yüzden. Sürekli git gel sorun olur diye hiç şehir dışına bulaşmak istemiyorum. Ama yinede bi araştırayım
iyi yaptın şekerciğim...
canım ama ben şehir dışını çok tercih edemiyorum. çünkü çalışıyorum o yüzden. Sürekli git gel sorun olur diye hiç şehir dışına bulaşmak istemiyorum. Ama yinede bi araştırayım
dafni nerdesin yahuuuu....bak ben bugün erken çıkacam hadi gel...
nereye gitcen kuzuuuu
2gündür ekio zaten bizi yazdım bi kenara
canım bak benim eşimde de variko var..bizede aynı şeyi söylediler ameliyata gerek yok..bizde ameliyat ettirmedik zaman kaybı dediler...şimdi pişmanım keşke en başta ameliyat yapsaydık diye bizde konuştuk emre beyle testleri alın gelin görüşelim dedi...birde kaan aydos var ona da maille yazıyorum..şimdi bizden bir test istedi onu yaptırıp sonuçlerını gönderecem...ama benim en büyük sorunum herhalde yeni öğrendim çikolata kisti direk hamileliği etkiliyormuş..
sen nerde yaşıyorsun...
canım bugün erken bitiyor dersim 1 gibi çıkacam...canım yarın hepsini telafi ederim akşama kadar okuldayımmmm..
kuzum bu çikolata kistinin hiç tedavisi yok mu kiiii
şimdi çayımda geldiii ohhh bi kaç ft. var onları keseceğim ama gitcem sanmayınnn sizinle konuşurken de halledebilirimmmm
git git benim yerime de dinlen ama tamam mı kuzummm
bu arada benim ovu testim 3.gündür çift çizgiyi gösteriyor
yap canım yap çikolata kisti olan bir arkadaş vardı oa sorayım bakayım ne yapmıştıkisti büyük olanlar ameliyat ama oda riskli ameliyataı yapan çok iyi olması gerekir yoksa yumurtalıklara zararı olabilir...
benim kaç cm bilmiyorum ama küçük dedi doktor ...soğan suyu kullanmayı düşünüyorum bir daha ki ay...
canım yaa hemen yollatayım sana da afiyet olsunnnnnoh afşyet olsun canım..dur bende çay isteyeyim..canım istedi...aynene kaçmak yok..
gün aşırı canım süpermenler zaten senin vücudunda 48 bazen 72saate kadar yaşıyor gün aşırı olursa hem eşinin değerleri de düşmemiş olur hem de kaçırmamış olursunoy maşallahhh.nazar değmesin...
şimdi benimde silik çıktı ya..hergün çalışalım mı sence yoksa bir gün ara verelim mii...benim kociş hergün sıkıntı olur diyor..NE YAPSAM :(
sen ne yaptın hergün mü.günaşırı mı::
kızlar bugün güzel haberler almayı temenni etmişsiniz.ve benim size güzel bir haberim var.sabah sibelkoçak telime mesaj attı ve size haber vermemi istedi.hormon testi yaptıracakken idrar testi yapmış ve 2 kez pozitif çıkmış.sonra kan tahlilinde sonuç 60.29 çıkmış.yani halaylar bugünn çekile.............sonra doktora gitmiş ve şuanda sanırım doktorda.yeniyse daha gözükmez demiş.henüz bişi yazmadı ama bu ay bir hamilemiiiiiiiiiiiiiiiiiiz vaaaaaaaaaaaaaaaaaaaar
ayyyy çok güzel bir haber bu...Allah kucağına almayı nasip etsin....kızlar bugün güzel haberler almayı temenni etmişsiniz.ve benim size güzel bir haberim var.sabah sibelkoçak telime mesaj attı ve size haber vermemi istedi.hormon testi yaptıracakken idrar testi yapmış ve 2 kez pozitif çıkmış.sonra kan tahlilinde sonuç 60.29 çıkmış.yani halaylar bugünn çekile.............sonra doktora gitmiş ve şuanda sanırım doktorda.yeniyse daha gözükmez demiş.henüz bişi yazmadı ama bu ay bir hamilemiiiiiiiiiiiiiiiiiiz vaaaaaaaaaaaaaaaaaaaar
Çok şükür yarabbimmmmmmmmmmmmm
Allahım sağlıkla hayırla kucağına almayı nasip etsinnnnnnnnnnn
gün aşırı canım süpermenler zaten senin vücudunda 48 bazen 72saate kadar yaşıyor gün aşırı olursa hem eşinin değerleri de düşmemiş olur hem de kaçırmamış olursun
vallahi çok güzel bu ayın tek hamilesi...darısı bizlerin başına senden de bir dahki aylar haberler bekliyoz....
ya çok heyecanlandım sanki ben hamile kalmış gibi oldumm...bu yolda yolumuz bitmek üzeredir inşallahhh...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?