24-36 saat içinde çatlayacağını gösterir canımmmöyle mi diyon .peki seni dinliyecem..bu tast çift çizgi çıkınca çatlamış mı oluyor yoksa çatlamaya az mı kaldı oluyor hangisi...
24-36 saat içinde çatlayacağını gösterir canımmmbizde öyle yapıyoruz valla benim eşimde sayı-hareket problemi vardı ya kendini toplamasını bekliyoruz bir gün ara verip canımcım hem
daha bu ay bitmedi kuzuuuuu daha alacağız güzel haberler Allahımın izniyle hem ben de bu ay veririm belki 18inde malum gelmeyesice bat
Hadi bakalım inşalllahhhh....evet bu ay oluyor dimi ben hep birdahaki ay diye aklımda kalmış ....gelmeyecek onlar....hiç merak etme bebiş gelecek...
inşallahhh canım inşallahhhhhhh lem yelidimi de çektim bu ay Allahım izin verirse senin söylediğin dualarımı da ettim Rabbim nasip edecek inşallahhhhhh
Allah nasip ettimi olur canım inşallahcanım bizim de iki taraflı sorunlarım var...sorunlar tek başına ele alındığında çocuk olur diyorlar Ancak bu sorunlar birleşince bence benim normal yoldan hamile kalmam imkansız....sizin sorun neydi canım..
GÜNAYDIN CANIMCIM EŞİM VARİKOSEL BEN İSE POLİKİSTİK OVER MAALESEF.
kızlar bugün güzel haberler almayı temenni etmişsiniz.ve benim size güzel bir haberim var.sabah sibelkoçak telime mesaj attı ve size haber vermemi istedi.hormon testi yaptıracakken idrar testi yapmış ve 2 kez pozitif çıkmış.sonra kan tahlilinde sonuç 60.29 çıkmış.yani halaylar bugünn çekile.............sonra doktora gitmiş ve şuanda sanırım doktorda.yeniyse daha gözükmez demiş.henüz bişi yazmadı ama bu ay bir hamilemiiiiiiiiiiiiiiiiiiz vaaaaaaaaaaaaaaaaaaaar
asbelova ben çıkyorum..kendine iyi bak..dafni gelirse benden selam söyle...yarın görüşürüz...bugün dinleneyim bakem..
kızlar bugün güzel haberler almayı temenni etmişsiniz.ve benim size güzel bir haberim var.sabah sibelkoçak telime mesaj attı ve size haber vermemi istedi.hormon testi yaptıracakken idrar testi yapmış ve 2 kez pozitif çıkmış.sonra kan tahlilinde sonuç 60.29 çıkmış.yani halaylar bugünn çekile.............sonra doktora gitmiş ve şuanda sanırım doktorda.yeniyse daha gözükmez demiş.henüz bişi yazmadı ama bu ay bir hamilemiiiiiiiiiiiiiiiiiiz vaaaaaaaaaaaaaaaaaaaar
sağolun kızlar herşey için. Rabbim sizede versin inşAllah. İdrar testi yaptım iki defa ikisinde de iki çizgi vardı . Sonra inanamadım kan testi yaptırdım onda da sonuç 60.29 çıktı. Sonucun altında 50-500 arası 1-2 haftalık hamilelik oluyormuş.benim sonucum da ona giriyor. Ama en az 15 günlük hamileyim yoksa idrarda çıkmazdı.dr ayrıyeten ultrasona gönderdi ama orda görünmedi.dr da henüz yeni ise daha görünmez dedi.ultrason için biraz daha beklem. OlqnOlanlar bunlar .
Ayşecim kızın oluyormuş.hayırlı olsuuuuuun
asbelova ben çıkyorum..kendine iyi bak..dafni gelirse benden selam söyle...yarın görüşürüz...bugün dinleneyim bakem..
sağolun kızlar herşey için. Rabbim sizede versin inşAllah. İdrar testi yaptım iki defa ikisinde de iki çizgi vardı . Sonra inanamadım kan testi yaptırdım onda da sonuç 60.29 çıktı. Sonucun altında 50-500 arası 1-2 haftalık hamilelik oluyormuş.benim sonucum da ona giriyor. Ama en az 15 günlük hamileyim yoksa idrarda çıkmazdı.dr ayrıyeten ultrasona gönderdi ama orda görünmedi.dr da henüz yeni ise daha görünmez dedi.ultrason için biraz daha beklem. OlqnOlanlar bunlar .
Ayşecim kızın oluyormuş.hayırlı olsuuuuuun
kız kardesımden bahsedıyorum hep listemızdede adı var dualarımıza o da katılıyor ..
1.5 aylık hamıleymıs pco vardı onda da
rabbım sızlerede nasıp etsın ıns
dafni nerdesin yahuuuu....bak ben bugün erken çıkacam hadi gel...
dafniiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii
küsmüyüz kuzummmmm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?