Evlat sahibi olmak isteyenler=birlikte dua edelim mi

öyle mi diyon .peki seni dinliyecem..bu tast çift çizgi çıkınca çatlamış mı oluyor yoksa çatlamaya az mı kaldı oluyor hangisi...
24-36 saat içinde çatlayacağını gösterir canımmm bizde öyle yapıyoruz valla benim eşimde sayı-hareket problemi vardı ya kendini toplamasını bekliyoruz bir gün ara verip canımcım hem

daha bu ay bitmedi kuzuuuuu daha alacağız güzel haberler Allahımın izniyle hem ben de bu ay veririm belki 18inde malum gelmeyesice bat[/QUOTE]

Hadi bakalım inşalllahhhh....evet bu ay oluyor dimi ben hep birdahaki ay diye aklımda kalmış ....gelmeyecek onlar....hiç merak etme bebiş gelecek...

sibel gözün aydııınnnn canım...hayırlı olsunn...Rabbimmm bebeğini hayırlısıyla kucağına almayı nasip etsin inşallah..

Hadi bakalım inşalllahhhh....evet bu ay oluyor dimi ben hep birdahaki ay diye aklımda kalmış ....gelmeyecek onlar....hiç merak etme bebiş gelecek...[/QUOTE]

inşallahhh canım inşallahhhhhhh lem yelidimi de çektim bu ay Allahım izin verirse senin söylediğin dualarımı da ettim Rabbim nasip edecek inşallahhhhhh

Hadi bakalım inşalllahhhh....evet bu ay oluyor dimi ben hep birdahaki ay diye aklımda kalmış ....gelmeyecek onlar....hiç merak etme bebiş gelecek...

inşallahhh canım inşallahhhhhhh lem yelidimi de çektim bu ay Allahım izin verirse senin söylediğin dualarımı da ettim Rabbim nasip edecek inşallahhhhhh[/QUOTE]

Allah kabül etsin canımcım..inşallah.sonunda bizim de çocuklarımız olacak ....

inşallahhh canım inşallahhhhhhh lem yelidimi de çektim bu ay Allahım izin verirse senin söylediğin dualarımı da ettim Rabbim nasip edecek inşallahhhhhh

Allah kabül etsin canımcım..inşallah.sonunda bizim de çocuklarımız olacak ....[/QUOTE]

amin canım aminnnnnnnnnnnnnn olacak Allahımın izniyle Rabbim sınavımızı hakkıyla verebilmemizi nasip etsin

Allah nasip ettimi olur canım inşallahUmudunuzu yitirmeyin inşallah hepiniz sırayla anne olursunuzBu arada sesin çıkmıyor nerelerdesin nasılsın

Merhaba canım,Sibelin adına çok sevindim Allah hayırlı etsin sağlıkla büyütmek nasip olsun.Darısıda inşallah hepinize olsun

Ayşeciğim kızın olucakmış canım çok sevindim,Allah sağlıklı hayırlı evlat olmasını nasip etsinCanım cüzleride fırsatım olursa inşallah okuyabilirim,lütfen kusuruma bakma canım
Sibell çok sevindim senin adına Allah hayırlı etsin inşallah değerin yükselir canım

Tebrikler canımm Allah analı babalı büyütsün çok sevdiğin eşinden bir parçan olsun istiyordun çok şükür oldu da Sana demiştim boşuna yıpratıyorsun kendini diye..Dikkat et kendine bizler içinde dua etmeyi unutma sende bebişini de Allahım korusun

sağolun kızlar herşey için. Rabbim sizede versin inşAllah. İdrar testi yaptım iki defa ikisinde de iki çizgi vardı . Sonra inanamadım kan testi yaptırdım onda da sonuç 60.29 çıktı. Sonucun altında 50-500 arası 1-2 haftalık hamilelik oluyormuş.benim sonucum da ona giriyor. Ama en az 15 günlük hamileyim yoksa idrarda çıkmazdı.dr ayrıyeten ultrasona gönderdi ama orda görünmedi.dr da henüz yeni ise daha görünmez dedi.ultrason için biraz daha beklem. OlqnOlanlar bunlar .

Ayşecim kızın oluyormuş.hayırlı olsuuuuuun

seyyaaaaannnnnım bu çok guzel bı haber yaaaa

sağol canım allah razı olsun senın haberıne çok sevındım rabbım kucagına almayı nasıp etsın ıns

kız kardesımden bahsedıyorum hep listemızdede adı var dualarımıza o da katılıyor ..
1.5 aylık hamıleymıs pco vardı onda da
rabbım sızlerede nasıp etsın ıns

asbelova ben çıkyorum..kendine iyi bak..dafni gelirse benden selam söyle...yarın görüşürüz...bugün dinleneyim bakem..

kuzum herşey yolunda gidecek Allahımın izniyleeeeeee

kız kardesımden bahsedıyorum hep listemızdede adı var dualarımıza o da katılıyor ..
1.5 aylık hamıleymıs pco vardı onda da
rabbım sızlerede nasıp etsın ıns

Canımmm hergün alalım inşallah böyle haberleri inşallahhhhhh
Maaşallah subhanallahhhh Rabbim kucağına sağlıkla hayırla almayı nasip etsin inşallahhhh
Arkanızdan bizler de geleceğiz inşallahhhhhhh

dafni nerdesin yahuuuu....bak ben bugün erken çıkacam hadi gel...

Geldimm canım ama sen gitmişsin bile ((( bu gün biraz geç geldim işe bizimki yorgundu boş ver biraz uyuyalım dedi 11 e kadar uyumuşuz.Sınav kağıtlarını okudun mu nasıl geleceğin tasarımcılarının durumu

dafniiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii
küsmüyüz kuzummmmm

Ben sana küsermiyim hiç olayı anlatayım sana
Bizim işyerinin havalandırma boşluğuna 2 tane yavru kedi düşmüş canımcım.İtfaiye falan çağırdık çıkardılar şimdi süt içiyorlar çok tatlılar onları sevmeye kaçıyom arada

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…