- 25 Mart 2013
- 1.633
- 143
- 163
inşallah canım bebiş haberi verirsin burdan...zaten kafadan atmak lazımmış ozaman oluyormuş..seninki de öyle olur belki de...
arkadaşlar değerim yükselmiş 17.79 dan 67.26 ya çıkmış inş böle artmaya devam eder.
hadi yaaaaa tutmayın beni oraya geliyorummmmmmmmmmmBen sana küsermiyim hiçolayı anlatayım sana
Bizim işyerinin havalandırma boşluğuna 2 tane yavru kedi düşmüş canımcım.İtfaiye falan çağırdık çıkardılar şimdi süt içiyorlar çok tatlılar onları sevmeye kaçıyom arada
Rabbim sabah ki duamı kabul etti inşallahhh her gelen güzel haberlerle geliyor maaşallahhhharkadaşlar değerim yükselmiş 17.79 dan 67.26 ya çıkmış inş böle artmaya devam eder.
hadi koş koş yemekler yap süslen öyle karşıla enişteyiii
ne yazık ki canım öylee düşeceğiz ama yeniden ayağa kalkıp savaşa devam edeceğiz çünkü biz kadınız ve kadınlar ayakta ölürler
Rabbim sana bi kız bi erkek versin birlikte büyüsünler anacıklarının kıymetlerini hep bilsinler inşallahhh
Senin yazmanı bekledim canım inanki soramadım aksi bir durum varsa üzmeyeyim seni diye çok sevindim.İnşallah canım böyle katlanarak artmaya devam eder bebeğini kuçağına aldığında yaşadıkların başkalarına da umut olur.
hadi yaaaaa tutmayın beni oraya geliyorummmmmmmmmmm
sev canım sevvvvvv benim yerime de sev duyarlı arkadaşım benimmmmm
Rabbim sabah ki duamı kabul etti inşallahhh her gelen güzel haberlerle geliyor maaşallahhhh
Hep böyle artacak canım Rabbimin izniyleeee kucağına aldığın günleri de göreceğizzz bebişiniiiii
hadi koş koş yemekler yap süslen öyle karşıla enişteyiii
ne yazık ki canım öylee düşeceğiz ama yeniden ayağa kalkıp savaşa devam edeceğiz çünkü biz kadınız ve kadınlar ayakta ölürler
Rabbim sana bi kız bi erkek versin birlikte büyüsünler anacıklarının kıymetlerini hep bilsinler inşallahhh
allaha şükür canım şimdilik herşey yolunda bebeğim benimle inş kucağımada almayı nasip eder allahım hep umut olmayı çok istiyodum inş sonuna kadar gidebiliriz. doktorumda diyo bu 17li değerlerle başlayıp doğuran 2. hastamız olcan inş
diyo.
hadi yaaaaa tutmayın beni oraya geliyorummmmmmmmmmm
sev canım sevvvvvv benim yerime de sev duyarlı arkadaşım benimmmmm
Rabbim sabah ki duamı kabul etti inşallahhh her gelen güzel haberlerle geliyor maaşallahhhh
Hep böyle artacak canım Rabbimin izniyleeee kucağına aldığın günleri de göreceğizzz bebişiniiiii
sağolun kızlar herşey için. Rabbim sizede versin inşAllah. İdrar testi yaptım iki defa ikisinde de iki çizgi vardı . Sonra inanamadım kan testi yaptırdım onda da sonuç 60.29 çıktı. Sonucun altında 50-500 arası 1-2 haftalık hamilelik oluyormuş.benim sonucum da ona giriyor. Ama en az 15 günlük hamileyim yoksa idrarda çıkmazdı.dr ayrıyeten ultrasona gönderdi ama orda görünmedi.dr da henüz yeni ise daha görünmez dedi.ultrason için biraz daha beklem. OlqnOlanlar bunlar .
Ayşecim kızın oluyormuş.hayırlı olsuuuuuun
kız kardesımden bahsedıyorum hep listemızdede adı var dualarımıza o da katılıyor ..
1.5 aylık hamıleymıs pco vardı onda da
rabbım sızlerede nasıp etsın ıns
eee taxma cevan bu kuzummmm özlenmez miiiiiiiiiisüslenmeye vakit kalmadı ki canım yemekleri yapıp hemen çıktım süreyi doğru hesaplayamamışım havaalanında boş yere bekledim.Yine de beni görünce çok sevindi özlemişim keratayı
Mucizelerin bebeği geliyorrrrrrrrrallaha şükür canım şimdilik herşey yolunda bebeğim benimle inş kucağımada almayı nasip eder allahım hep umut olmayı çok istiyodum inş sonuna kadar gidebiliriz. doktorumda diyo bu 17li değerlerle başlayıp doğuran 2. hastamız olcan inş diyo.
Tutmayın gariiiGel balım gel...iki minik kedicik nasıl duyarsız kalabilirim..Allaha şükür ikiside çok iyi hiç bişey olmamış sütlerini içtiler sağa dola koşup duruyorlar biran önce anneleri gelir inşallah
Gerçekten bu gün bir sürü güzel haber var.1,5 hafta sonrada senden alcaz başka bir güzel haber.Kalbin güzelmiş canımcım bak duan hemen kabul görmüş seviyorum seni arkideş
Kediciklerden biri bu... diğeri ebjektiflerden pek hoşlanmadı hemen kaçıyor.Bu medya maymunu poz bile verdi.Eki Görüntüle 705877
kız kardesımden bahsedıyorum hep listemızdede adı var dualarımıza o da katılıyor ..
eee taxma cevan bu kuzummmm özlenmez miiiiiiiiii
Mucizelerin bebeği geliyorrrrrrrrr
Tutmayın gariiiCanımcımmmm o biraz zor artık sen onların annelerisin
Ay inşallah balımmmmmm inşallah biz hala çalışıyoruz ama bakalım ovu testim durmadan çift çizgi gösteriyor da azıcık
yerim ben onu yerimmmmmmmm
eee taxma cevan bu kuzummmm özlenmez miiiiiiiiii
Mucizelerin bebeği geliyorrrrrrrrr
Tutmayın gariiiCanımcımmmm o biraz zor artık sen onların annelerisin
Ay inşallah balımmmmmm inşallah biz hala çalışıyoruz ama bakalım ovu testim durmadan çift çizgi gösteriyor da azıcık
yerim ben onu yerimmmmmmmm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?