Evlat sahibi olmak isteyenler=birlikte dua edelim mi

arkadaşlar değerim yükselmiş 17.79 dan 67.26 ya çıkmış inş böle artmaya devam eder.

arkadaşlar değerim yükselmiş 17.79 dan 67.26 ya çıkmış inş böle artmaya devam eder.

Senin yazmanı bekledim canım inanki soramadım aksi bir durum varsa üzmeyeyim seni diye çok sevindim.İnşallah canım böyle katlanarak artmaya devam eder bebeğini kuçağına aldığında yaşadıkların başkalarına da umut olur.

hadi yaaaaa tutmayın beni oraya geliyorummmmmmmmmmm
sev canım sevvvvvv benim yerime de sev duyarlı arkadaşım benimmmmm
Rabbim sabah ki duamı kabul etti inşallahhh her gelen güzel haberlerle geliyor maaşallahhhh
Hep böyle artacak canım Rabbimin izniyleeee kucağına aldığın günleri de göreceğizzz bebişiniiiii

süslenmeye vakit kalmadı ki canım yemekleri yapıp hemen çıktım süreyi doğru hesaplayamamışım havaalanında boş yere bekledim.Yine de beni görünce çok sevindi özlemişim keratayı

allaha şükür canım şimdilik herşey yolunda bebeğim benimle inş kucağımada almayı nasip eder allahım hep umut olmayı çok istiyodum inş sonuna kadar gidebiliriz. doktorumda diyo bu 17li değerlerle başlayıp doğuran 2. hastamız olcan inş diyo.

amin canım inş dualarımızla inş güzel haberler almaya devam edicez

süslenmeye vakit kalmadı ki canım yemekleri yapıp hemen çıktım süreyi doğru hesaplayamamışım havaalanında boş yere bekledim.Yine de beni görünce çok sevindi özlemişim keratayı

Başlangıcı da mucize devamı da desene..İnşallah 2. olursun da devamı da gelir canımm...

Gel balım gel...iki minik kedicik nasıl duyarsız kalabilirim..Allaha şükür ikiside çok iyi hiç bişey olmamış sütlerini içtiler sağa dola koşup duruyorlar biran önce anneleri gelir inşallah

Gerçekten bu gün bir sürü güzel haber var.1,5 hafta sonrada senden alcaz başka bir güzel haber.Kalbin güzelmiş canımcım bak duan hemen kabul görmüş seviyorum seni arkideş

cnm cok sevindim rabbim kucagina almayida nasip etsin insallah..

Kediciklerden biri bu... diğeri ebjektiflerden pek hoşlanmadı hemen kaçıyor.Bu medya maymunu poz bile verdi.

kız kardesımden bahsedıyorum hep listemızdede adı var dualarımıza o da katılıyor ..
1.5 aylık hamıleymıs pco vardı onda da
rabbım sızlerede nasıp etsın ıns

super bi haber cnm rabbim kucagina almayi nasip etsin..bugun guzel haberler aldik insallah rabbim isteyen herkeze nasip etsin..

eee taxma cevan bu kuzummmm özlenmez miiiiiiiiii

Mucizelerin bebeği geliyorrrrrrrrr
Tutmayın gariiiCanımcımmmm o biraz zor artık sen onların annelerisin
Ay inşallah balımmmmmm inşallah biz hala çalışıyoruz ama bakalım ovu testim durmadan çift çizgi gösteriyor da azıcık

Kediciklerden biri bu... diğeri ebjektiflerden pek hoşlanmadı hemen kaçıyor.Bu medya maymunu poz bile verdi.Eki Görüntüle 705877

yerim ben onu yerimmmmmmmm

Son düzenleme:
kız kardesımden bahsedıyorum hep listemızdede adı var dualarımıza o da katılıyor ..

Canım tebrik ederim kardeşini de hep böyle devam ettsin inşallah çoştu bizim topik şükürler olsun.Amin inşallah bizlere nasip olur.

Çalışın çalışın canımcım çizği teke düşene kadar durmak yok yola devam sonra başka bir teste çift çizği görek Allahın izniyle..evet anneleri sayılırım boşuna değil gözleri de tıpkı ben yeşil yeşil
taxma cevanımı zaten onca kalabalığın arasında kolaylıkla buldum.Uzaydan bile görünüyor zaten

hayırlı olsun canım ne güzel bugün böle hep güzel haberler alıyoruz allah kucağınada almayı nasip etsin inş

inş canım gerçekten mucize olcak inş kucağıma aldığım günleride görürüm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…