Evlat sahibi olmak isteyenler=birlikte dua edelim mi

Canım tebrik ederim kardeşini de hep böyle devam ettsin inşallah çoştu bizim topik şükürler olsun.Amin inşallah bizlere nasip olur.
AMİNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNN

hadi bakalım ya hiç düşmezse tek çizgiyeeeeee ay inşallahhh belli etmemeye çalışıyorum ama içim içimi yiyor acep şu an içimde neler oluyor acaip merak içindeyimmm
aman maaşallah subhanallahhhhh yeşil yeşil dolaşın analı kuzuluu
eee adamın maaşallahı var napalımmmmm

Merak edilmezmi canım ya ben bile yerimde duramıyorum burdan sen haliyle heyecanlanırsın bitsin gari bu bekleyiş biz burdayız desin artık juniorlar ikişer üçer..

Merhaba canım nasılsın ?perşembe günü yayınlanacakmış meryem süresi olacakmış galiba

Canım iyi olmaya çalışıyorum işte bebeksizlik her an aklımda işte sürekli dua ediyorum rabbaim isteyen herkese ver diye.Bu arada yasinler için çok teşekür ederim.Bu hafta da ben senin yerine okuyacam inşallah.Sen nasılsın?

Ne kadar güzel ve sevindirici bir haber gözün aydın canım kardeşim hayırlı uğurlu olsun.Darısı diğer arkadaşlarımıza....

Sağol canım iyiyim bende çok şükür.Rica ederim canım ne demek senden bir hafta öncede ben regl olduğum için okuyamamıştım.Arkadaşların hakkına giriyorum diye çok üzüldüm geçikmeli olarak okumuştum.Bebeksizlik hepimizin ortak derdi canım Allah yardımcımız olsun imkansız gibi görünsede O ol derse herşey olur dua etmeye devam edip sabırla beklemekten başka çaremiz yok..seni sıkıntıya sokmayacaksa çok sevinirim bu hafta benim taşınma işleri falan var yoğun olacağım ama müsait değilsen başka zamanda okuyabilirsin sıkıntı yapma.

Merak edilmezmi canım ya ben bile yerimde duramıyorum burdan sen haliyle heyecanlanırsın bitsin gari bu bekleyiş biz burdayız desin artık juniorlar ikişer üçer..

inşallah kuzum inşallahhh dualarımız o yönde Rabbim yollasın bu ay inşallahhhhhhh böyle olsun inşallahhh

neler de bulmuşlar Bebek isteyen anne aday adayları tarafından pek sevilmiyor.Ben onu bile sever oldum azıcık azıcık geliyor doğru düzgün gelse şükredeceğim

bi arkadaşla bu ay batı da değiştirip m.g.t yaptık yani mucizenin geldiği tarih
Canım benim yaa gelse bi dert gelmese bi dert yaaa ikisine de ayrı seviniyoruz

seyyancımm yeni listeyi bulamadım kaç tane ne okuyoruz

Selam kızlar,elhamdülillah ne güzel haberler alınmış böyle bugün,öyle sevindim ki sahipleri adına...

Sibelcim,Baharcım ve Ayşecim kardeşini tebrik ediyorum,hayırlı olsun,Rabbim hayırla sağlıkla kucaklarınıza aldığınız günleride göstersin...

Darısı tüm hasretle yanıp tutuşanların başına............

bi arkadaşla bu ay batı da değiştirip m.g.t yaptık yani mucizenin geldiği tarih
Canım benim yaa gelse bi dert gelmese bi dert yaaa ikisine de ayrı seviniyoruz

mgt oda güzelmiş diğerinden daha sevimli hatta aklınızla bin yaşayın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…