Evlat sahibi olmak isteyenler=birlikte dua edelim mi

akşama tavuk yapcam ama ben akıllı bir insan olaraktan buzluktan çıkarmayı unutmuşum davığıııı napcam şimcikkkk

akşama tavuk yapcam ama ben akıllı bir insan olaraktan buzluktan çıkarmayı unutmuşum davığıııı napcam şimcikkkk

şincikk o davığı varsa mikrodalga da çözcen benim gibi mikrodalgasız hatunsan normal bir fırında kepaze etcen.ya da akşama makarna ile idare etcek enişte kuzucum

şincikk o davığı varsa mikrodalga da çözcen benim gibi mikrodalgasız hatunsan normal bir fırında kepaze etcen.ya da akşama makarna ile idare etcek enişte kuzucum

maalesef bende senin gibi mikrodalgasızım anammmmm ne çektik be dafniiiii
önce düdüklü de biraz haşlasam açılır mı acep diye düşündüm ama o şekilde fırına atarsam 3saatte pişmez o
sonra dün akşamdan beri fırında tavuk hayali kuran kocişte tavuk niyetine beni pişirir fırında

patronda gitti yaaa 1saatten evvel de gelmez ohhh hapsoldum burdaaa bende iş yapmıyorum protesto ediyorummm

Sorma be kuzu bir microdalgamız bilem yok..Aslında düdüklüde haşlarsan olur bea çıkarıp sadece söyle bir kızarttırsın fırında ohh miss..ama yazık enişteye pişirde yesin bari kıyamam

Sorma be kuzu bir microdalgamız bilem yok..Aslında düdüklüde haşlarsan olur bea çıkarıp sadece söyle bir kızarttırsın fırında ohh miss..ama yazık enişteye pişirde yesin bari kıyamam

yapiyim yapiyim zavallım uzun süredir doğru düzgün yemek görmedi yapam da yesin bariiii

baharcım değerin sağlıklı şekilde kat kat yükselsin.kucağına almayıda nasip etsin rabbim

ayşecim hadi gözünüz aydın .Rabbim sağlıklı bi şekilde kucağınada almayı nasip etsin

baharcım değerin sağlıklı şekilde kat kat yükselsin.kucağına almayıda nasip etsin rabbim

ayşecim hadi gözünüz aydın .Rabbim sağlıklı bi şekilde kucağınada almayı nasip etsin

saol canım amin inş allahım isteyen herkese nasip etsin

"Dualarımız,BAHAR27 VE SARDUNYAiçin okunacak…
***ENBİYA SURESİ89.AYETİ ’’VE ZEKERİYYA İZ NADA RABBEHU RABBİ LA TEZERNİ FERDAN VE ENTE HAYRUL VARİSİN’’ ***
Ey Rab.Ey Rabbim.İbrahim'e İsmail'i,Zekeriya'ya Yahya'yı,Meryem'e İsa'yı müjdelediğin gibi bizlere de göz aydınlığı ve şükür vesilesi olacak evlatlar müjdele.Evlatları ana babaları için salih birer amel, salih birer kul kıl.Onlara hakkı,güzelliği salatı emretmemiz için bizlere güç ihlas ve imkan ver Aminnn…"

DUA LİSTEMİZ "

.................. tarihine kadar tamamlanması gereken dualar"
NİCK MERYEM SURESİ İHLASI ŞERİF SURESİ VE ENBİYA SURESİ 89. AYET NE İÇİN OKUYORUZ?
BAHAR27 2 ADET 488 ADET İHLAS/100 ADET HOŞGELDİN NEHİR BEBEK
SARDUNYA 2 ADET 488 ADET İHLAS/100 ADET Hayırlı ve Sağlıklı Evlatlar
ANTİSOCİAL 2 ADET 488 ADET İHLAS/100 ADET TÜM SIKINTALARI,AİLE HUZURU VE HAYIRLI EVLAT İÇİN
HAYALOT 2 ADET 488 ADET İHLAS/100 ADET Hayırlı ve Sağlıklı Evlatlar
MELEK04 2 ADET 488 ADET İHLAS/100 ADET Sağlıklı Hamilelik&Kolay doğum
ESMACVS 2 ADET 488 ADET İHLAS/100 ADET Sağlıklı Hamilelik&Kolay doğum
AYŞE035 2 ADET 488 ADET İHLAS/100 ADET Sağlıklı Hamilelik&Kolay doğum
SEYYAN 2 ADET 488 ADET İHLAS/100 ADET Hayırlı ve Sağlıklı Evlatlar
E_M_A 2 ADET 488 ADET İHLAS/100 ADET Hayırlı ve Sağlıklı Evlatlar
CANDAN 2 ADET 488 ADET İHLAS/100 ADET Kalbindeki Dilediği İstediği Her şeyin Olması
ECRİNN07/ASLI 2 ADET 488 ADET İHLAS/100 ADET Hayırlı ve Sağlıklı Evlatlar
DİLEK 2 ADET 488 ADET İHLAS/100 ADET Hayırlı ve Sağlıklı Evlatlar
SEVİL61 2 ADET 488 ADET İHLAS/100 ADET Hayırlı ve Sağlıklı Evlatlar
MUHAT 2 ADET 488 ADET İHLAS/100 ADET Hayırlı ve Sağlıklı Evlatlar
NEKADARZOR 2 ADET 488 ADET İHLAS/100 ADET Hayırlı ve Sağlıklı Evlatlar
SÜRPRİZ06/ELİF 2 ADET 488 ADET İHLAS/100 ADET Hayırlı ve Sağlıklı Evlatlar
ESLEMLİVA 2 ADET 488 ADET İHLAS/100 ADET Hayırlı ve Sağlıklı Evlatlar
REYYAN1984/EDA 2 ADET 488 ADET İHLAS/100 ADET Hayırlı ve Sağlıklı Evlatlar
KAYS 2 ADET 488 ADET İHLAS/100 ADET Hayırlı ve Sağlıklı Evlatlar
KRIZANTEM83 2 ADET 488 ADET İHLAS/100 ADET Sağlıklı Hamilelik&Kolay doğum
MELEK181 2 ADET 488 ADET İHLAS/100 ADET Hayırlı ve Sağlıklı Evlatlar
SEYBİLL 2 ADET 488 ADET İHLAS/100 ADET Hayırlı ve Sağlıklı Evlatlar
ESMA 2 ADET 488 ADET İHLAS/100 ADET Hayırlı ve Sağlıklı Evlatlar
GURBETKIZ 2 ADET 488 ADET İHLAS/100 ADET Hayırlı ve Sağlıklı Evlatlar
MUTLULUK27 2 ADET 488 ADET İHLAS/100 ADET Hayırlı ve Sağlıklı Evlatlar
DERİNSUBERFU 2 ADET 488 ADET İHLAS/100 ADET Hayırlı ve Sağlıklı Evlatlar
A.SENA 2 ADET 488 ADET İHLAS/100 ADET Hayırlı ve Sağlıklı Evlatlar
NURUSİMA81 2 ADET 488 ADET İHLAS/100 ADET Hayırlı ve Sağlıklı Evlatlar
LEBENSFREUDE 2 ADET 488 ADET İHLAS/100 ADET Kalbindeki Dilediği İstediği Her şeyin Olması
SİBELKOÇAK 2 ADET 488 ADET İHLAS/100 ADET Hayırlı ve Sağlıklı Evlatlar
SUMEYYAB 2 ADET 488 ADET İHLAS/100 ADET Hayırlı ve Sağlıklı Evlatlar
BEBISIMSU 2 ADET 488 ADET İHLAS/100 ADET Hayırlı ve Sağlıklı Evlatlar
PIEDRA3321 2 ADET 488 ADET İHLAS/100 ADET Hayırlı ve Sağlıklı Evlatlar
BALAH 2 ADET 488 ADET İHLAS/100 ADET Hayırlı ve Sağlıklı Evlatlar
LAVEMİN 2 ADET 488 ADET İHLAS/100 ADET Hayırlı ve Sağlıklı Evlatlar
ALEV99 2 ADET 488 ADET İHLAS/100 ADET Hayırlı ve Sağlıklı Evlatlar
AYİS 2 ADET 488 ADET İHLAS/100 ADET Hayırlı ve Sağlıklı Evlatlar
SEDACAN 2 ADET 488 ADET İHLAS/100 ADET Hayırlı ve Sağlıklı Evlatlar
DEFNİYA 2 ADET 488 ADET İHLAS/100 ADET Hayırlı ve Sağlıklı Evlatlar
BAHAR35BAHA 2 ADET 488 ADET İHLAS/100 ADET Hayırlı ve Sağlıklı Evlatlar
ASYA_28 2 ADET 488 ADET İHLAS/100 ADET Hayırlı ve Sağlıklı Evlatlar
NOTLAR: 82 MERYEM SURESİ 20000 ADET İHLAS,4100 ENBİYA

kızlar dua listesinde değişiklik yaptım.bu örnek listedir.böyle yapalımmı bu sefer.yoksa eski sistem devam mı edelim.daha öncede sordum.lütfen fikirlerinizi yazın.kişi başına 2 meryem suresi,488 ihlas ve yine 100 enbiya suresi düşüyor.ne dersiniz.fikirlerinizi yazın ona göre yarın akşam listeyi yayınlıyalım.bu arada liste malesef önceki gibi çıkmıyor.ben önceki gibi yapsamda buraya kopyaladığımda çizgileri çıkmıyor.neyse çok önemli değil.şimdi hepinizden fikir bekliyorum..........

müsaitim canım liste yayınlansın ben başlarım okumaya.Evet bende öyle diyorum Allah ol derse olcak bir yumurta bir sprem yeter bize

Ayy canıııımm hayallerin gerçek olsun inşallah senin ve hepimizin..

amin canım aminnnn yeni bir model gelmiş külotlu çorap yeni doğan için poposu fırfırlı böyleeee içim gitti onu giydireceksin üzerine de mini bir elbise saçları da iki yandan Rabbim nasip etttttt

oh sefanız olsun boşver.biraz da tembellik yapalım dimi...yazılıları daha okumadım..üşengeçim biraz okonuda..
arkadaşlar değerim yükselmiş 17.79 dan 67.26 ya çıkmış inş böle artmaya devam eder.
canım HAYIRLI olsun...Allah bebeğini kucağına almayı nasip etsinn...

asbelova valla sabahki duan kabül görmüş baksana topik çoştu..herkesler hamile...ben dün tek hamile sibel dedim...baksana ayağını sürdü galibas...ayyy inşallah herkes patır patır hamile haberi verir sırayla....
seyyan canım senin de gözün aydın...Allah BEBEĞİNİZİ KUCAĞINIZA ALMAYI NASİP ETSİN...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…