ne satıyor sizin şirket canımcım
çocuk çorap-çamaşır canımmm
Mini mini çoraplar mı ne güzel.amaaan bende matkap,yalıtım malzemesi satıyom ya pek sevimsiz bir iş hiç bayan işi değil
akşama tavuk yapcam ama ben akıllı bir insan olaraktan buzluktan çıkarmayı unutmuşum davığıııı napcam şimcikkkk
şincikk o davığı varsa mikrodalga da çözcen benim gibi mikrodalgasız hatunsan normal bir fırında kepaze etcen.ya da akşama makarna ile idare etcek enişte kuzucum
maalesef bende senin gibi mikrodalgasızım anammmmm ne çektik be dafniiiii
önce düdüklü de biraz haşlasam açılır mı acep diye düşündüm ama o şekilde fırına atarsam 3saatte pişmez o
sonra dün akşamdan beri fırında tavuk hayali kuran kocişte tavuk niyetine beni pişirir fırında
Sorma be kuzu bir microdalgamız bilem yok..Aslında düdüklüde haşlarsan olur bea çıkarıp sadece söyle bir kızarttırsın fırında ohh miss..ama yazık enişteye pişirde yesin bari kıyamam
yapiyim yapiyim zavallım uzun süredir doğru düzgün yemek görmedi yapam da yesin bariiii
yap yap afiyet olsun enişteye.Canımm ben kaçıyom iyi bak kendine
baharcım değerin sağlıklı şekilde kat kat yükselsin.kucağına almayıda nasip etsin rabbim
ayşecim hadi gözünüz aydın .Rabbim sağlıklı bi şekilde kucağınada almayı nasip etsin
Sağol canım iyiyim bende çok şükür.Rica ederim canım ne demek senden bir hafta öncede ben regl olduğum için okuyamamıştım.Arkadaşların hakkına giriyorum diye çok üzüldüm geçikmeli olarak okumuştum.Bebeksizlik hepimizin ortak derdi canım Allah yardımcımız olsun imkansız gibi görünsede O ol derse herşey olur dua etmeye devam edip sabırla beklemekten başka çaremiz yok..seni sıkıntıya sokmayacaksa çok sevinirim bu hafta benim taşınma işleri falan var yoğun olacağım ama müsait değilsen başka zamanda okuyabilirsin sıkıntı yapma.
böyle her yeni gelen modelde hayaller kuracağına orası daha iyi canım bence
Ayy canıııımm hayallerin gerçek olsun inşallah senin ve hepimizin..
oh sefanız olsun boşver.biraz da tembellik yapalım dimi...yazılıları daha okumadım..üşengeçim biraz okonuda..Geldimm canım ama sen gitmişsin bile((( bu gün biraz geç geldim işe bizimki yorgundu boş ver biraz uyuyalım dedi 11 e kadar uyumuşuz.Sınav kağıtlarını okudun mu nasıl geleceğin tasarımcılarının durumu
canım HAYIRLI olsun...Allah bebeğini kucağına almayı nasip etsinn...arkadaşlar değerim yükselmiş 17.79 dan 67.26 ya çıkmış inş böle artmaya devam eder.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?