Evlat sahibi olmak isteyenler=birlikte dua edelim mi

amin canım aminnnnnn herkes hamiş olacak Allahımın izniyle canımmmmm

Kızlar neredesiniz hadi gelin bakın ben geldim...
geldim kuzu geldimmmm ama yalnızımmm

kılzar dun benım yumurtalama gunumdü dnememi yaptım işim allaha kalmış rabbim gönlume gönlume göre verın inşl bıds ne zaman denıym sizce dun denedm

bende iyiyim..uğraşıyorum çocuklarla...valla bende özledim..doğru düzgün konuşamadık...işler yoğun mu ..
bir dürü iş var aslında da yapacak adam yok niyeyse nereye kaçtı acaba diye düşünmeden edemiyorummmmm

kılzar dun benım yumurtalama gunumdü dnememi yaptım işim allaha kalmış rabbim gönlume gönlume göre verın inşl bıds ne zaman denıym sizce dun denedm

gün aşırı tekrarla canım 2-3 kere daha

evet ya o yine uykuya mı kaldı...uykucu...

benim hala ovu testim silik 2. çizgi..net olacak mı acaba..

hadi yaa siz çalışmalara devam ama dimi tatlımmmmm
benimde bugün kasıklarımda ağrı var ne hikmetse belim de ağrıyor acaba yumurtam çatlamadı mı kii akşam test yapcam bakalım eve gidip

canım sen kan testini kaçıncı gün yaptın tedaviylemi oldu normalmi oldu ben düşük değerle başlayınca korkuyorum bişey olcak diye

normal oldu benim canım.4-5 gün geçince yaptım.ilk idrarda denedim pozitif olunca kan testine gittim canım.inşALLAH bişey olmayacak canım.korkma

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…