amin canım aminnnnnn herkes hamiş olacak Allahımın izniyle canımmmmmoh sefanız olsun boşver.biraz da tembellik yapalım dimi...yazılıları daha okumadım..üşengeçim biraz okonuda..
canım HAYIRLI olsun...Allah bebeğini kucağına almayı nasip etsinn...
asbelova valla sabahki duan kabül görmüş baksana topik çoştu..herkesler hamile...ben dün tek hamile sibel dedim...baksana ayağını sürdü galibas...ayyy inşallah herkes patır patır hamile haberi verir sırayla....
seyyan canım senin de gözün aydın...Allah BEBEĞİNİZİ KUCAĞINIZA ALMAYI NASİP ETSİN...
geldim kuzu geldimmmm ama yalnızımmmKızlar neredesiniz hadi gelin bakın ben geldim...
ohh sonunda birinizi gördüm..giriyorum bakıyorum kimsecikler yok ...nihayet..ne yapıyorsun.canım.amin canım aminnnnnn herkes hamiş olacak Allahımın izniyle canımmmmm
geldim kuzu geldimmmm ama yalnızımmm
ohh sonunda birinizi gördüm..giriyorum bakıyorum kimsecikler yok ...nihayet..ne yapıyorsun.canım.
ne yapayım canım işlerle boğuşuyorum bu arada dua ediyorum akşam olsa da eve gitsem diyee sen ne alemdesin
özledim yaaaaa
bir dürü iş var aslında da yapacak adam yok niyeyse nereye kaçtı acaba diye düşünmeden edemiyorummmmmbende iyiyim..uğraşıyorum çocuklarla...valla bende özledim..doğru düzgün konuşamadık...işler yoğun mu ..
kılzar dun benım yumurtalama gunumdü dnememi yaptım işim allaha kalmış rabbim gönlume gönlume göre verın inşl bıds ne zaman denıym sizce dun denedm
bir dürü iş var aslında da yapacak adam yok niyeyse nereye kaçtı acaba diye düşünmeden edemiyorummmmm
gün aşırı tekrarla canım 2-3 kere daha
ya cnm sen bana gun versene ben anlamıyrm pek bugunmu denıyım yıne bıde yarınmıki.
canım gün aşırı demek bir gün arayla demek dün olduysa yarın ve pazar günü yani bir gün atlayarak
dafni nerde yaaa hazır buluşmuşken o da gelse de hep birlikte iki lafın belini kırsak
hayırlı günler kızlaar
evet ya o yine uykuya mı kaldı...uykucu...
benim hala ovu testim silik 2. çizgi..net olacak mı acaba..
hayırlı günler kızlaar
canım sen kan testini kaçıncı gün yaptın tedaviylemi oldu normalmi oldu ben düşük değerle başlayınca korkuyorum bişey olcak diye
sağolasın tatlımmmm
hamilelik çizelgesi de yaparmış aman da aman
:) dayanamadım yaptım çizelgeyi.bende de olsun artık demi
olsun artık olsunnn hakettin sennnnnn
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?