Evlat sahibi olmak isteyenler=birlikte dua edelim mi

ya ama dün 4 hafta gösteriyordu şimdi 5 oldu :) teşekkür ederim canım isteyen herkese tez vakitte nasip olur inşALLAH

canım son adet tarihinden itibaren say dün itibariyle 4.haftan bitmiştir. Bugünde 4+1 olmuşsundur o yüzden 5hafta gösteriyordur.
Amin canım aminnn belirti var mıydı anlat bakalım

Son düzenleme:
canım son adet tarihinden itibaren say dün itibariyle 4.haftan bitmiştir. Bugünde 4+1 olmuşsundur o yüzden 5hafta gösteriyordur.
Amin canım aminnn belirti var mıydı anlat bakalım

hiç adet belirtisi yaşamadım sonra bel ağrısı başladı.ama sanki bişey çekiyor alttan gibi.birde akıntı başladı ama şeffaf değil herzamanki gibi değil biraz kıvamlı gibi beyaz bi akıntı.oda kese oluştuğu için oluyormuş :) şimdi de ufak ufak mide bulantısı,karın ağrısı ve baş ağrım başladı :) şimdilik bu kadar belirti.
ha birde tuvalete sık gidiyorum :) unutmuşum yazmayı.

Son düzenleme:
hadi yaa siz çalışmalara devam ama dimi tatlımmmmm
benimde bugün kasıklarımda ağrı var ne hikmetse belim de ağrıyor acaba yumurtam çatlamadı mı kii akşam test yapcam bakalım eve gidip

evet çalışmalar devam ediyor...ama tabi biraz ereksiyon sorunumuz var.az da olsa oluyor...

çatlamıştır canım..belki şimdi diğer yumurta çatlıyordur...

amin canım aminnnn yeni bir model gelmiş külotlu çorap yeni doğan için poposu fırfırlı böyleeee içim gitti onu giydireceksin üzerine de mini bir elbise saçları da iki yandan Rabbim nasip etttttt

böyle ısıra ısıra sevesim fırfırlı çoraplı mini elbiseliyi Amiiiinnn

evet çalışmalar devam ediyor...ama tabi biraz ereksiyon sorunumuz var.az da olsa oluyor...

Çalışkan kızçeler çalışın bakalım ben o önemli günleri kaçırdım bu aydan ümit yok

liste güzel olmuş.ellerine sağlık..
ben okumaya başlıcam hangi listeden okuyayım meryemmi yasinnmi:26:

Kızlar Merhabaaa
Uzun zaman oldu gelemedimm birazcık geçmişi okudum veee
Eslemcimm testin negatifmiş ama olsun canım vakti zamanı değilmiş... bu kadar içten edilen duaların karşılığı inşallah olur Allah en yakın zamanda hayırlı ve sağlıklı evlatlar nasip etsin inşallahhh canımmm dualarımdasın...
Sibelcim tebrik ediyorum canım Rabbim hayırlısıyla ve sağlıklı olarak kucağına almayı da nasip etsin inşallahhh
Ayşeee canım kızın oluyomuşşş hadi bakalım hayırlısı hayırlı evlat olsunnn
Yeni dua listesini göremedimmm yeni dualardamı var bilmiyorum bide bu konuda yardımcı olursanız sevinirim :) hastayım ama anneme okuttururum en azındannn :)
Seyyan,Muhat kızlar siz nasılsınız?

inşallah bu ay bende bunları yaşar üzerine seninn gibi çizelge yaparımmmmm

olsun artık o kadar yoruyorsun adamcağızı
bakalım canım inşallah çatlamış bişmiştir kocişim çok yoruldu çünküm
giydireceğiz inşallahhhhhhhhhh

nerelerdesiniz yoktunuz ya as belove tahsilat günü mü sizdede piedra yine firari sedacan sen bari bir bakıp kaçma

ayyy çok güzel benimde kızım olursa çok süslü giydirecem...
Çalışkan kızçeler çalışın bakalım ben o önemli günleri kaçırdım bu aydan ümit yok
hiç belli olmaz sen yap çalışmayı süpriz yumurta vardır belki...
nerelerdesiniz yoktunuz ya as belove tahsilat günü mü sizdede piedra yine firari sedacan sen bari bir bakıp kaçma

ya biraz bırakınca kk yı hemen atıyor...sayfa yenile yenile ....
yemek yedim azıcık...

sağol canım inşallah amiiiiin.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…