inşallah bu ay bende bunları yaşar üzerine seninn gibi çizelge yaparımmmmm
olsun artık o kadar yoruyorsun adamcağızı
bakalım canım inşallah çatlamış bişmiştir kocişim çok yoruldu çünküm
giydireceğiz inşallahhhhhhhhhh
kedinin resmini gördüm çok tatlı..minnak...
ben hiçbir hayvana dokunamam...
afiyet olsun tatlımmmmmmmmayyy çok güzel benimde kızım olursa çok süslü giydirecem...
hiç belli olmaz sen yap çalışmayı süpriz yumurta vardır belki...
ya biraz bırakınca kk yı hemen atıyor...sayfa yenile yenile ....
yemek yedim azıcık...
aaa niye canım kötü bir anın mı var yoksa psikolojik mikedinin resmini gördüm çok tatlı..minnak...
ben hiçbir hayvana dokunamam...
hadi yaa bir yanım sevindi anneleriyle birlikteler bir tarafım üzüldü arkidişim çok sevmişti onlarııııAnneleri onları aldı gittiiiii
inşallahhhh canım aminnnnnnnnnnnnnnhadi bakalım inşallah canım :)
ayyy çok güzel benimde kızım olursa çok süslü giydirecem...
hiç belli olmaz sen yap çalışmayı süpriz yumurta vardır belki...
ya biraz bırakınca kk yı hemen atıyor...sayfa yenile yenile ....
yemek yedim azıcık...
evettt çok tatlılardıbenim hayvan beslemeyi severim .Titizsin galiba önemli olan onları korumak sevmek canımcım...Bu aralar zaten bu konudan yana dertliyim sağda solda civciv satıyorlar insanlar sırf çocukları istedi diye alıyor sonra da çocukların elinde oyuncak oluyor zavallı hayvancıklar.Çok kızıyorum böyle insanlara
canım rb sonunda karşılaştık..anneleri bırakır mı...
evet onlara asla zarar veremem.korurum.yemek veririm..ama benim ki titizlik galiba psikolojik değil..evet bende görüyom civcivleri çok tatlılar hatta eşime dedim alalım bolkonda besleriz diye ama cesrat edemedim...böyle insanlar onun bir canlı değil oyuncak zannediyorlar
dafniya canım nber nasılsın..hiç günlerim geçti deme deneyin bence bu ovı testi çok iyi oldu..şimdi de asbelova gittii...
afiyet olsun tatlımmmmmmmm
aaa niye canım kötü bir anın mı var yoksa psikolojik mi
hadi yaa bir yanım sevindi anneleriyle birlikteler bir tarafım üzüldü arkidişim çok sevmişti onlarıııı
inşallahhhh canım aminnnnnnnnnnnnnn
tamam oda kalsaydı o teras hepimize yeterdi hem ben onlar yuva hazırlamıştım şöyle bir bahçeli evim olmadı ki kedi ördek su tosbası hepsinden beslicem.. hap kadar apartman dairesinde yaşlanıp ölcez
gitme dükkan senin dedim ama dinletemedim.Annelerini bulmalarına bende çok sevindim..kedicikler annelerini buldu mutlu sonbizim bebişlerde bizi bulsalar ya
dinlendim desem yalan olur.eşim börek istedi onu yaptım.ortaliıüı topla onu yap bunu yap akşam oldu..ama yine de akşam uykumu aldım..Bende kız istiyorum böyle sarı bukleli,kaşık suratlı cici bişey..süpriz yumurta keşkeeee olsa Afiyet olsun canımcım beni atıyor hemencik.Dinlendin mi iyice kuzumm
benim 14.gün olur genelde ama dediğin gibi süpriz yumurta neden olmasın.Olsa da benim tüpler tıkalı ama Allah büyük.Ben o testen daha önce eczanede bulamamıştım LH kiti değil mi ben öyle aradım eczacı anlamadı
dinlendim desem yalan olur.eşim börek istedi onu yaptım.ortaliıüı topla onu yap bunu yap akşam oldu..ama yine de akşam uykumu aldım..
bende internetten aldım...çok iyi.çünkü ben günlerimi erken zannediyordum meğer çok geçmiş..zaten kisti de öğrenince anladım..biz erken başlıyormuşuz çalışmalar sonra da bırakıyorduk ...inşallah olur bu ay sıkı takipteyiz...
canım benim hiç tüpüm kapalı diye vazgeçme sperm dediğin küçücük birşey yeterki Allah oldesin bir yolunu bulur geçer tüplerden inşallah...tüpleri açam yolu yokmu .bitkisel falan.
yapcaz hepsini yapcazz benimde hayalim bahçeli bir ev inşallah olacak ölmeden göreceğim o günleri de
desene bu ay sıkı çalışma varrrr
bende bende...bahçeli ev istiyorum...tavuk ördek besleyecem..maydonoz biber nane ekecem sonra sizi çağırırm kısır yaparız bahçede...
yani bir umut belki tutar...Allah yüzümüzü güldürür belkim...biz elimizden geleni yapmay çalışıyoruz gerisi Alllah ın ol demesi...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?