Evlat sahibi olmak isteyenler=birlikte dua edelim mi

hadi bakalım inşallah canım :)

kedinin resmini gördüm çok tatlı..minnak...
ben hiçbir hayvana dokunamam...

evettt çok tatlılardı benim hayvan beslemeyi severim .Titizsin galiba önemli olan onları korumak sevmek canımcım...Bu aralar zaten bu konudan yana dertliyim sağda solda civciv satıyorlar insanlar sırf çocukları istedi diye alıyor sonra da çocukların elinde oyuncak oluyor zavallı hayvancıklar.Çok kızıyorum böyle insanlara

afiyet olsun tatlımmmmmmmm

kedinin resmini gördüm çok tatlı..minnak...
ben hiçbir hayvana dokunamam...
aaa niye canım kötü bir anın mı var yoksa psikolojik mi
Anneleri onları aldı gittiiiii
hadi yaa bir yanım sevindi anneleriyle birlikteler bir tarafım üzüldü arkidişim çok sevmişti onlarıııı
hadi bakalım inşallah canım :)
inşallahhhh canım aminnnnnnnnnnnnnn

Bende kız istiyorum böyle sarı bukleli,kaşık suratlı cici bişey..süpriz yumurta keşkeeee olsaAfiyet olsun canımcım beni atıyor hemencik.Dinlendin mi iyice kuzumm

evet onlara asla zarar veremem.korurum.yemek veririm..ama benim ki titizlik galiba psikolojik değil..evet bende görüyom civcivleri çok tatlılar hatta eşime dedim alalım bolkonda besleriz diye ama cesrat edemedim...böyle insanlar onun bir canlı değil oyuncak zannediyorlar

selam hanımlar,
kızlar 4 tanemi hamiş var bu ay
bahar35baha
sibelkoçak
ayşenin kardeşi(rumuzunu bilmiyorum)
diğeri kimdi???

canım rb sonunda karşılaştık..anneleri bırakır mı...

tamam oda kalsaydı o teras hepimize yeterdi hem ben onlar yuva hazırlamıştım şöyle bir bahçeli evim olmadı ki kedi ördek su tosbası hepsinden beslicem.. hap kadar apartman dairesinde yaşlanıp ölcez

Zaten bir başlarsan bırakamıyorsun eşim hep söylüyordu kanarya alalım diye bende istemedim..Birgün almış gelmiş kafese her dokunuşumda ellerimi önce sabunlayıp sonra kolonya ile temizliyordum.şimdi su&sabun yetiyor papagan ofiste masamın üzerinde dolaşıyor sorun yok akvuryum ve havuzun temizliğini ben yapıyorum bazen..Öyle bir arkadaş almış çocuklarına su kaplunbağası tabi çocuklar ilgilenmemiş temizlik ve bakımlarıyla bana getirdiler hayvanların kabukları mantardan sünger gibi yumuşamıştı ilaç falan aldık ama hepsi teker teker öldü..

dafniya canım nber nasılsın..hiç günlerim geçti deme deneyin bence bu ovı testi çok iyi oldu..şimdi de asbelova gittii...

benim 14.gün olur genelde ama dediğin gibi süpriz yumurta neden olmasın.Olsa da benim tüpler tıkalı ama Allah büyük.Ben o testen daha önce eczanede bulamamıştım LH kiti değil mi ben öyle aradım eczacı anlamadı

gitme dükkan senin dedim ama dinletemedim.Annelerini bulmalarına bende çok sevindim..kedicikler annelerini buldu mutlu son bizim bebişlerde bizi bulsalar ya

tamam oda kalsaydı o teras hepimize yeterdi hem ben onlar yuva hazırlamıştım şöyle bir bahçeli evim olmadı ki kedi ördek su tosbası hepsinden beslicem.. hap kadar apartman dairesinde yaşlanıp ölcez

yapcaz hepsini yapcazz benimde hayalim bahçeli bir ev inşallah olacak ölmeden göreceğim o günleri de

Bende kız istiyorum böyle sarı bukleli,kaşık suratlı cici bişey..süpriz yumurta keşkeeee olsaAfiyet olsun canımcım beni atıyor hemencik.Dinlendin mi iyice kuzumm
dinlendim desem yalan olur.eşim börek istedi onu yaptım.ortaliıüı topla onu yap bunu yap akşam oldu..ama yine de akşam uykumu aldım..

bende internetten aldım...çok iyi.çünkü ben günlerimi erken zannediyordum meğer çok geçmiş..zaten kisti de öğrenince anladım..biz erken başlıyormuşuz çalışmalar sonra da bırakıyorduk ...inşallah olur bu ay sıkı takipteyiz...

canım benim hiç tüpüm kapalı diye vazgeçme sperm dediğin küçücük birşey yeterki Allah oldesin bir yolunu bulur geçer tüplerden inşallah...tüpleri açam yolu yokmu .bitkisel falan.

desene bu ay sıkı çalışma varrrr

bende bende...bahçeli ev istiyorum...tavuk ördek besleyecem..maydonoz biber nane ekecem sonra sizi çağırırm kısır yaparız bahçede...

ohhhh canım kısır ne güzel olur yaa şöyle ekşili ekşili ohhhhhhhh
veranda da oturur çaylarımızı yudumlarken mis gibi zambak kokusunu da içimize çekerizzzz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…