Evlat sahibi olmak isteyenler=birlikte dua edelim mi

oh biran hayal ettim çok güzelll ...
mis missss sabahları tavukların yumurtalarını pişiririz çocuklarımıza da bahçeden topladığımız domatesleri doğrarız kahvaltıyaaa ay çok istedim şu an çokkkk
evet çok güzel bir söz sık sık söylerim bende...

dafni nerdesin bizim kısır partisine gelmiyormusun...kısır sevmiyorsan başka şey de yaparız sana.

aaa ben yanına paskalya çöreği yaparım sizeeeeee isterseniz de portakallı kek yaparımmm yeter ki gel dafniiiiiii

bugün kalbi atmaya başlamış.bi hesaplayıcı buldum da kk gibi bi yerde.sat ı yazdım herşeyi çıkardı.inşALLAH ta doğrudur

doğrudur doğrudur canım kalbi yeni atmaya başladıysa 1-1,5hafta sonra ancak duyarsın kalp atışını canımcım Rabbim sağlıkla kucağına almayı nasip edecek inşallhhh

doğrudur doğrudur canım kalbi yeni atmaya başladıysa 1-1,5hafta sonra ancak duyarsın kalp atışını canımcım Rabbim sağlıkla kucağına almayı nasip edecek inşallhhh

inşALLAH canım.16sında ultrasonda görebilirmişim o büyüklüğe geliyormuş.22sindede kalp atışını duyabilirmişim.

Son düzenleme:
liste güzel olmuş.ellerine sağlık..
ben okumaya başlıcam hangi listeden okuyayım meryemmi yasinnmi:26:
canım başlama istersen çünkü henüz netleşmedi.sağolsun kızlar fikirlerini henüz yazmamışlar da:

hoş geldin canım.sağolasın iyilik güzellik nolsun.sen nasılsın.heerşey yolundadır inş.dualara daha başlanmadı canım.netleşsin özel mesaj atarım sana.

evet çok güzel bir söz sık sık söylerim bende...

dafni nerdesin bizim kısır partisine gelmiyormusun...kısır sevmiyorsan başka şey de yaparız sana.

Bayılırım hele yanında demli çay bir de güzel bir muhabbet varsa ne kaaa güzel olur hadi yapında yiyek

Bayılırım hele yanında demli çay bir de güzel bir muhabbet varsa ne kaaa güzel olur hadi yapında yiyek

kısır benden...kimin kocası ofluydu ondan da güzel bir çay değmeyin keyfimize...

tamam geliyorum balımm çayı koy

inşALLAH canım.16sında ultrasonda görebilirmişim o büyüklüğe geliyormuş.22sindede kalp atışını duyabilirmişim.
az kalmış tatlımmm 2haftacıkkkkkkkk sonra ikili üçlü tarama testi derken bi bakacaksın doğmuşşşşş

ahhh bir olsa ben hayalen peyzaj düzenlemesini bilem yaptımmmm.geriye evi inşaa etmek kaldı o kolay canıııımm
al benden de o kadar onlar bittiyse ev inşa etmek bişey değil be gülüm o teferruat yani
acıktım yaaaaa 2gündür doymuyorummmm duba olacağım sanırım bu gidişle

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…