ohhhh canım kısır ne güzel olur yaa şöyle ekşili ekşili ohhhhhhhh
veranda da oturur çaylarımızı yudumlarken mis gibi zambak kokusunu da içimize çekerizzzz
Tedbir bizden, takdir Allahtan....
Bu söz çok hoşuma gidiyorrrr
mis missss sabahları tavukların yumurtalarını pişiririz çocuklarımıza da bahçeden topladığımız domatesleri doğrarız kahvaltıyaaa ay çok istedim şu an çokkkkoh biran hayal ettim çok güzelll ...
evet çok güzel bir söz sık sık söylerim bende...
dafni nerdesin bizim kısır partisine gelmiyormusun...kısır sevmiyorsan başka şey de yaparız sana.
unuttunuz yine beni :)
aşkolsunnn sensiz olur muuuuu taze anneeee
hiç bişey demediniz bana da ondan dedim
yerim seni bennnnnn pardon siziiii
bugün kalbi atmaya başlamış.bi hesaplayıcı buldum da kk gibi bi yerde.sat ı yazdım herşeyi çıkardı.inşALLAH ta doğrudur
doğrudur doğrudur canım kalbi yeni atmaya başladıysa 1-1,5hafta sonra ancak duyarsın kalp atışını canımcım Rabbim sağlıkla kucağına almayı nasip edecek inşallhhh
yapcaz hepsini yapcazz benimde hayalim bahçeli bir ev inşallah olacak ölmeden göreceğim o günleri de
canım başlama istersen çünkü henüz netleşmedi.sağolsun kızlar fikirlerini henüz yazmamışlar da:liste güzel olmuş.ellerine sağlık..
ben okumaya başlıcam hangi listeden okuyayım meryemmi yasinnmi:26:
Kızlar Merhabaaa
Uzun zaman oldu gelemedimm birazcık geçmişi okudum veee
Eslemcimm testin negatifmiş ama olsun canım vakti zamanı değilmiş... bu kadar içten edilen duaların karşılığı inşallah olur Allah en yakın zamanda hayırlı ve sağlıklı evlatlar nasip etsin inşallahhh canımmm dualarımdasın...
Sibelcim tebrik ediyorum canım Rabbim hayırlısıyla ve sağlıklı olarak kucağına almayı da nasip etsin inşallahhh
Ayşeee canım kızın oluyomuşşş hadi bakalım hayırlısı hayırlı evlat olsunnn
Yeni dua listesini göremedimmm yeni dualardamı var bilmiyorum bide bu konuda yardımcı olursanız sevinirim :) hastayım ama anneme okuttururum en azındannn :)
Seyyan,Muhat kızlar siz nasılsınız?
evet çok güzel bir söz sık sık söylerim bende...
dafni nerdesin bizim kısır partisine gelmiyormusun...kısır sevmiyorsan başka şey de yaparız sana.
dafniiii uykum geldiiiiiii
mis missss sabahları tavukların yumurtalarını pişiririz çocuklarımıza da bahçeden topladığımız domatesleri doğrarız kahvaltıyaaa ay çok istedim şu an çokkkk
ya bende ne heveslendim...aynen çok istedim...huzurun hayali valla..
aaa ben yanına paskalya çöreği yaparım sizeeeeee isterseniz de portakallı kek yaparımmm yeter ki gel dafniiiiiii
Bayılırım hele yanında demli çay bir de güzel bir muhabbet varsa ne kaaa güzel olurhadi yapında yiyek
mis missss sabahları tavukların yumurtalarını pişiririz çocuklarımıza da bahçeden topladığımız domatesleri doğrarız kahvaltıyaaa ay çok istedim şu an çokkkk
aaa ben yanına paskalya çöreği yaparım sizeeeeee isterseniz de portakallı kek yaparımmm yeter ki gel dafniiiiiii
az kalmış tatlımmm 2haftacıkkkkkkkk sonra ikili üçlü tarama testi derken bi bakacaksın doğmuşşşşşinşALLAH canım.16sında ultrasonda görebilirmişim o büyüklüğe geliyormuş.22sindede kalp atışını duyabilirmişim.
al benden de o kadar onlar bittiyse ev inşa etmek bişey değil be gülüm o teferruat yaniahhh bir olsa ben hayalen peyzaj düzenlemesini bilem yaptımmmm.geriye evi inşaa etmek kaldı o kolay canıııımm
acıktım yaaaaa 2gündür doymuyorummmm duba olacağım sanırım bu gidişleBayılırım hele yanında demli çay bir de güzel bir muhabbet varsa ne kaaa güzel olurhadi yapında yiyek
canım başlama istersen çünkü henüz netleşmedi.sağolsun kızlar fikirlerini henüz yazmamışlar da:
canım liste güzel olmuş...kendi adıma herşeye uyarım...bence de meryem süresi iyi olur..istersen fetih süresi de eklenebilir...
çay içtim kendime geleyim diye ama şimdi yine başladı göz kapaklarım kapanmayaaauyuma kuzum ben geldim....
benim benim ooooooooooooooooookısır benden...kimin kocası ofluydu ondan da güzel bir çay değmeyin keyfimize...
tamam geliyorum balımm çayı koy
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?