portakallı keki de çok severim.cevizde koyarsak yeme de yanında yat...
az kalmış tatlımmm 2haftacıkkkkkkkk sonra ikili üçlü tarama testi derken bi bakacaksın doğmuşşşşş
al benden de o kadar onlar bittiyse ev inşa etmek bişey değil be gülüm o teferruat yani
acıktım yaaaaa 2gündür doymuyorummmm duba olacağım sanırım bu gidişle
inşallah canım benim inşallahhhhhhhh hayırla sağlıkla:) inşALLAH canım.hayırlısıyla sağlıkla doğsun da. dün rüyamda gördüm doğmuştu.emziriyordum.ufacıktı.çok tatlıydı ya.
çay içtim kendime geleyim diye ama şimdi yine başladı göz kapaklarım kapanmayaaa
benim benim oooooooooooooooooo
demledim bile balımmmmmmmmmmmmmmm
:) inşALLAH canım.hayırlısıyla sağlıkla doğsun da. dün rüyamda gördüm doğmuştu.emziriyordum.ufacıktı.çok tatlıydı ya.
az kalmış tatlımmm 2haftacıkkkkkkkk sonra ikili üçlü tarama testi derken bi bakacaksın doğmuşşşşş
al benden de o kadar onlar bittiyse ev inşa etmek bişey değil be gülüm o teferruat yani
acıktım yaaaaa 2gündür doymuyorummmm duba olacağım sanırım bu gidişle
Al benden de o kadar regl öncesi hep böyle olurum
canım başlama istersen çünkü henüz netleşmedi.sağolsun kızlar fikirlerini henüz yazmamışlar da:
hoş geldin canım.sağolasın iyilik güzellik nolsun.sen nasılsın.heerşey yolundadır inş.dualara daha başlanmadı canım.netleşsin özel mesaj atarım sana.
Kuzum benimkine daha 9gün var yaaaaaa şimdiden başlarsam yandığımızın resmidirrr
senin ondan değil sen 4 canlısın canımcımbebeklerin canı istiyor
offf açım yaaaaa
Bende evde yemekleri yapan biri olsaydı keşke
senin ondan değil sen 4 canlısın canımcımbebeklerin canı istiyor
ne çektik be...ne yapacan katlanacağan.
canım başlama istersen çünkü henüz netleşmedi.sağolsun kızlar fikirlerini henüz yazmamışlar da:
hoş geldin canım.sağolasın iyilik güzellik nolsun.sen nasılsın.heerşey yolundadır inş.dualara daha başlanmadı canım.netleşsin özel mesaj atarım sana.
yapma yaaa böyle hazırlarsam da olmazsa hayal kırıklığı büyük olur gerçi kasıklarımda ağrılar başladı bugün ama akşam ovu testi yapınca görcez yumurta çatlaması mı bi de beynimin bana oyun oynama ihtimali var ki bu daha yıkıcı olur
yapma yaaa böyle hazırlarsam da olmazsa hayal kırıklığı büyük olur gerçi kasıklarımda ağrılar başladı bugün ama akşam ovu testi yapınca görcez yumurta çatlaması mı bi de beynimin bana oyun oynama ihtimali var ki bu daha yıkıcı olur
bende istiyorum böyle eve gidince yemekler hazır olsun...ev temiz olsun...ohhh..nerde...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?