Canım çok geçmiş olsun dikkat et kendine, havalarda değişiyor üşütmemek lazım umarım daha iyisindir ve toparlanırsın kısa sürede
Allah hepimizin yardımcısı olsun çoğumuzun ortak noktası aynı.Aynı hisleri yaşıyoruz.Allah kaldıramayacağı yükü kuluna vermezmiş.Bizde bu sorunla sınanıyoruz umudumuzu yitirmeyip sabırla beklersek mükafatını alırız inşallah.
Rüyan hayır olsun diyelim.Kayınbaban neden karışıyor eşin ve senin ortak kararınız olmalı o bebeğin anne ve babası siz olacağınıza göre kayınbabanın karışması çok yanlış
Ben genelde hergün temizlik yaptığım için bayram temizliği gibi oluyor zaten.Ben halılarımı yazın kaldırıyorum canım.Sıcak oluyor halıda olunca daha sıcak oluyor.Bayramdan sonra sericem halıları halı yıkamaya vermiştim zaten .Bayram geçsin sererim artık.Geleyim ben yardıma hemen
Sendende Allah razı olsun,sevgide dostlukta karşılıklı canım
Ayşeciğim ben adet olucam yarın sanırım bugün leke gibi gelmeye başladı.Yetiştirirsem cumaya kadar okurum
Hoşgeldin aramıza,içinden nasıl geliyorsa öyle okursun farketmez
Hoşgeldin aramıza aminnn inşallah
canım ananasa başladım bugün dediğin gibi aç karnına yedim maydanozu nasıl yapayım ağrım sızım geçti maydanozun bebişle alakası varmı canım
canım ananasa başladım bugün dediğin gibi aç karnına yedim maydanozu nasıl yapayım ağrım sızım geçti maydanozun bebişle alakası varmı canım
Canim benim maydanozun bebisle alakası yok böbrek ağrısı ve idrar yolu enfeksiyon a iyi geliyo ananasi yemeğe devam et ac karnına iliskiye girdikten sonra 5-6 gün daha ye bırak Allah şifa versin canim bu ay müjdeli haber bekliyorum
günaydın herkese...
özlem yarın haber vermeyi unutma heeee... senden Allah ın izniyle hayırlı haberler bekliyoruzzz...
günaydın canım nasılsın
günaydın herkese...
özlem yarın haber vermeyi unutma heeee... senden Allah ın izniyle hayırlı haberler bekliyoruzzz...
İnşallah canim inşallah cok kötü rüya gördüm bebislerimi iki taneymiş düşüyorlardı cok korktum valla Allah yardımcım olsun valla cok etkisinde kaldım canim ne olur dualarını esirgeme
İnşallah canim inşallah cok kötü rüya gördüm bebislerimi iki taneymiş düşüyorlardı cok korktum valla Allah yardımcım olsun valla cok etkisinde kaldım canim ne olur dualarını esirgeme
Pürüzsüz bir cilt için, demir; güçlü saç-tırnak ve cilt için, kalsiyum; sağlıklı cilt ve göz için, vitamin A; hücrelerin çoğalmasını sağladığı için, vitamin B ve cilt deki kollagen oluşumu için vitamin C içeriyor.
Protein sindiren ve zayıflamayı sağlayan enzim olan bromelain sayesinde sadece sindirime yardımcı olmakla kalmaz, vücutta meydana gelebilecek olan iltihapları ve şişkinlikleri de etkili bir biçimde azaltır. Özellikle sinüzit, bademcik iltihabı, gut hastalığı, mafsal iltihabı ya da yaralanma veya ameliyatlardan sonraki iyileşme dönemlerinde ananasın faydalı olduğu bilinmektedir.
Bromelain, vücudun su tutmasını azaltır, iltihapları giderir, Aşırı trombosit yapışkanlığını önlediği için doğal bir kan incelticidir. Ancak bromelainin kan inceltici ilaçlarla beraber kullanılması tavsiye edilmez. Bazı kişilerde alerjik reaksiyonlar oluşturabilir veya kalp hızını yükseltebilir.
Ananas, az bulunan bir mineral olan manganezin mükemmel bir kaynağıdır. Anti oksidan koruma sağlar ve bağışıklık sisteminin destekçisidir. Sağlıklı bir diyet meyvesidir.
Ananas kilo verdirir. Ananas insan vücudunun ihtiyaç duyduğu bütün vitaminleri ve 16 doğal mineral içerir. Ananasın kilo verdirmedeki sırrı ise zengin suyunda saklıdır. Ananas suyu vücuttaki yağı etkili bir şekilde eritebilir. Dolayısıyla her gün yemekte ananas ya da ananas suyu tüketilebilir. Ancak yemeden önce ananası tuzlu suda yarım saat bekletmek gerekir.
Mide ve bağırsakları temizler. Ananas etin sindirilmesinde yardımcı olabilir. Ananasta bulunan protein mayası, yemeklerdeki proteinleri etkili bir şekilde çözümleyerek mide ve bağırsakları hareketlendirir.
Cilt ve saçı güzelleştirir. Ananasın içerdiği zengin B vitamini cildi etkili bir şekilde nemlendirir ve saçı da parlatır. Bunun yanı sıra ananas stresin giderilmesi ve bağışıklık sisteminin güçlendirilmesine de yardımcı olur.
Tansiyon ve kandaki yağ oranını düşürür. Ananas kan dolaşımını hızlandırarak hem tansiyonu, hem de kandaki yağ oranını düşürmede etkili olabilir. Ananas, vücutta yağ birikimini de önler.
Nezleye karşı birebirdir. Ateş, öksürük ve boğaz ağrısı nezlenin en önemli belirtileridir. Bu durumda, yatakta dinlenmenin yanı sıra bir bardak taze ananas suyu da içilebilir. Çünkü ananas suyu ateşin düşürülmesi ve nefes borusu enfeksiyonunun önlenmesinde de etkilidir. Tıbbi araştırmalara göre, eskiden beri insanlar, boğaz ağrısı ve öksürüğü ananasın içerdiği protein mayasıyla gidermeye çalışmıştır.
Özellikle tedavi ile olusan gebelikler de embriyonun tutunmasını saglar
Beyne giden kan yollarını temizler ve beynin kan dolaşımını arttırır.
Ananasın son yapılan araştırmalarda doğal yapısında bulunan bromelain enziminin CCS molekülünü içerdiği ve bunun da kansere karşı insan vücudunun bağışıklık sistemini harekete geçirdiği kanıtlandı. Bromelain, vücuttaki proteinleri ayrıştıran ve sindiren bir enzim olduğundan hazmı kolaylaştırır, mide asidini düzenler. Kemik ve eklemlerdeki kireçlenmeyi önler. Alerjilere karşı korunma sağlar. Ananasın içindeki enzimlerin yağ yakma özelliğinin olması kozmetik sektörünün de bu meyveye olan ilgisini giderek arttırıyor. İdrar söktürücü etkisi nedeniyle vücuttaki toksinlerin atımına yardımcı olduğundan selülit tedavisinde de kullanılıyor.
Ananasın içindeki enzimler, protein sindirimini hızlandırdığından oldukça doyurucudur.
kıs özlem şu maydonozu bir bezin arasına koyup oraya koy diye yazmışsın ya. sonra idararın gelince ona yap demişsin. ben burayı anlamadım. nasıl ona yap kıssss.
bi açıklada aklımda olsun. bende sık sık iltihaplanan bir tipim.
aklına kötü şey getirme kıs. geldik geldik bu kadara... valla ben senden müjdeli haber bekliyom. tüm haftasonu hep aklımdaydın kıs valla. çok dua ediyorum ama hepinize aklıma burdaki ismi gelenlere de tek tek söylüyorum. Ben inanıyorum hayırlsı ile alacaksın Yüce Rabbim in izniyle.
ben herkesin seneye bayramam bebişleri ile girmeleri için dua ettim. seneye herkese bebeişini kucağına almış olsun inşAllah Kurban olduğum Rabbim in izniyle...
Burdan hopppp 2013 anneleri topiğine :))))
ayy canım benimallah korusun sen ve bebeğin allaha emanet olun korkma inş böyle bişey olmayacak..bence bebişler doğacak teyzeleride ziyarete gelecek
çok şükür Rabbime gün geçtikçe daha iyi oluyorum.sen nasılsın? idrar yolların nasıl oldu?
ayşe cim birde ben senin yaşını daha büyük sandım valla yazdıklarından daha olgun bir yaşda geldin. maşallah sana nazar değmesin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?