Evlat sahibi olmak isteyenler=birlikte dua edelim mi

Kızlar Receb-i Şerifte kılınacak 30 rekatlik bir namaz var.....10 gün aralıklarla 10 rekat bir namaz bu,ve münafıklar bu namazı asla kılamazmış.Mümin ve münafığı ayıran bir namaz..Ben bugün kıldım ilk 10dakini...Rabbim kabul etsin...Sizlede paylaşıyorum,sormak istediğiniz olursa sorarsınız...Namazda okunacaklar aynı sadece namaz sonrası okunacak tesbihler farklı,Rabbim kabul etsin,hepimize hakkıyla kılmayı nasip etsin

.........................................
Receb-i şerif'in 1'i ile 10'u arasında, 11'i ile 20'si arasında ve 21'i ile 30'u arasında sadece birer defa olmak üzere kılınacak 10'ar rek'at Hacet namazı vardır.
Hepsinin de kılınış şekli aynıdır. Bu namazlar, akşamdan sonra da, yatsıdan sonra da kılınabilir.
Fakat Cuma ve Pazartesi gecelerinde ve bilhassa teheccüd vaktinde kılınması efdâldir.

Bu namaz, mü'min ile münâfığı ayırır. Bu 30 rek'at namazı kılanlar hidâyete ererler. Münâfıklar bu namazı kılamazlar. Bu namazı kılanın kalbi ölmez.

Bu 30 rek'at namaz, Resûlullah (s.a.v.) Efendimiz'in berberi Selmân-ı Pâk (r.a.) Hazretleri tarafından rivâyet edilmiştir.

Kılınış şekli Hacet namazına şu niyetle başlanır

'' Yâ Rabbî, beni dünyayi teşrifleri ile nûra gark ettiğin Efendimiz hürmetine, sevgili ayın Receb-i şerîf hürmetine, feyz-i ilâhîne, rızâ-i ilâhîne nâil eyle. Âbid, zâhid kulların arasına kaydeyle. Dünya ve âhiret sıkıntılarından halâs eyle, rızâ-i şerîfin için Allâhü Ekber. ''

Her rek'atte 1 Fâtiha-i şerîfe, 3 Kul yâ eyyühel-kâfirûn, 3 İhlâs-ı şerîf okuyup, 2 rek'atte bir selâm verilir. Böylece 10 rek'at tamamlanır.

Receb'in 1'i ile 10'u arasında kılınan 10 rek'attan sonra 11 defa şu şekilde duâ edilir:

لاَ اِلهَ اِلاَّ اللهُ وَحْدَهُ لاَ شَرِيكَ لَهُ، لَهُ الْمُلْكُ وَلَهُ الْحَمْدُ يُحْيِى وَيُمِيتُ وَهُوَ حَىٌّ لاَ يَمُوتُ بِيَدِهِ الْخَيْرُ وَهُوَ عَلَى كُلِّ شَىْءٍ قَدِيرٌ

Lâ ilâhe illallâhü vahdehû lâ şerîke leh. Lehül-mülkü ve lehül-hamdü yuhyî ve yümît. Ve hüve hayyün lâ yemûtü biyedihil-hayr. Ve hüve alâ külli şey'in kadîr

.........................

Receb'in 11'i ile 20'si arasında kılınan 10 rek'attan sonra 11 defa şu duâ edilir:

اِلهًا وَاحِدًا اَحَدًا صَمَدًا فَرْدًا وِتْرًا حَيًّا قَيُّومًا دَائِمًا اَبَدًا

İlâhen vâhiden ehaden sameden ferden vitran hayyen kayyûmen dâimen ebedâ...

...............................

Receb'in 21'i ile 30'u arasında kılınan 10 rek'atten sonra da, şu duâ 11 kere okunur:

اَللَّهُمَّ لاَ مَانِعَ لِمَا اَعْطَيْتَ وَلاَ مُعْطِيَ لِمَا مَنَعْتَ وَلاَ رَادَّ لِمَا قَضَيْتَ وَلاَ مُبَدِّلَ لِمَا حَكَمْتَ وَلاَ يَنْفَعُ ذَا الْجَدِّ مِنْكَ الْجَدُّ سُبْحَانَ رَبِّىَ الْعَلِىِّ اْلاَعْلَى الوَهَّابِ سُبْحَانَ رَبِّىَ الْعَلِىِّ اْلاَعْلَى الوَهَّابِ سُبْحَانَ رَبِّىَ الْعَلِىِّ اْلاَعْلَى الْكَرِيمِ الوَهَّابِ يَا وَهَّابُ يَا وَهَّابُ يَا وَهَّابُ

Allâhümme lâ mânia limâ a'tayte ve lâ mu'tıye limâ mena'te ve lâ râdde limâ kazayte ve lâ mübeddile limâ hakemte ve lâ yenfeu zel-ceddi minkel-ceddü. Sübhâne rabbiyel-aliyyil-a'lel-vehhâb. Sübhâne rabbiyel-aliyyil-a'lel-vehhâb. Sübhâne rabbiyel-aliyyil-a'lel-kerîmil-vehhâb. Yâ vehhâbü yâ vehhâbü ya vehhâb okuyup dua edilir...

eslem seni gebertcem aşağıda görünmüyorsun.... aldınmı mesaj. ankaralı fıstıklar kesin kararı alınca bana özele yazın emi.......

:2: ya güldürdün beni yine...dafni sen olmazsan ben neyapardım iyiki tanımısım sen. gitsin çay içsin gezsin geç dönsün.52: bizim kızı rahat bıraksın...

canım benim asıl ben iyiki seni tanımışım hep gül inşallah..Naparsın be piedram patron dediğin işyerinden ırak ofis içinde pek sevilmiyor işte... hatta koçişin bile olsa

canım bizde de öle bende de endometriozis var iki taraflı sorun yani canım biz kaan hocadan çok memnunuz süper bi doktor ve sadece bir defa gittik para verdik sonrası hep mail yoluyla haberleştik çok babacan bi adam
canım dna sonuçlarından sonra kaan hoca biraz daha kendiniz deneyin dediki çok kötü olsa böle demezdi galiba ve çok çocuksarsanız nasıl bi kelimeyse o ozaman aşılama yapalım dedi bizde kasım ayında çok çocuksadık ve aşılama yaptırdık sonuç olumsuz oldu tabi bu arada eşime proxesd plus verdi sadece 3 ay kullandı sonra içmedi öle işte bizdeki durum bu aşılamadan sonra yani 6 aydır ne ben doktora gittim nede eşim boşverdik galiba bu ay hastalığımda tekrar aşılama kararı almıştık ama görümcemin rahatsızlığı ortaya çıktı ve ertelemek zorunda kaldık
Rabbim tez zaman da sizinde gönlünüze göre verir inşallah

Allahım senden razı olsun canımmmm

canım benim asıl ben iyiki seni tanımışım hep gül inşallah..Naparsın be piedram patron dediğin işyerinden ırak ofis içinde pek sevilmiyor işte... hatta koçişin bile olsa
bensiz olurmu ya bende ya bendeeeee

Rabbim tez zamanda hayırlı sağlıklı bebekler nasip etsin canım size ve isteyen herkese inşallahhhhh

eslem seni gebertcem aşağıda görünmüyorsun.... aldınmı mesaj. ankaralı fıstıklar kesin kararı alınca bana özele yazın emi.......

Caım ben hayalet olduğum için gözükmüyom Aldım gönderdim san mesj,hala burdasındır inşaallah.Canım Rabbim ebeden razi olsun,çook teşekkür ederim

Allahım senden razı olsun canımmmm

Canım cümlemizden razi olsun inşaallah

demi demi zaten bizimki de taktı kk ya bıkmadın mı yazmaktan iki sayfalık iş versem öff puff ediyon der kendileri

ama burda bizi çeken birileriiiii varrrrrrrrrrrr
bu sabah ben dokunsan ağlayacak moddaydım ama şu anda gülücükler saçıyorum etrafa farklı bir enerji bu kızlaarrr

dimi dimiii ama 6-6,30arası burda olsun dün 9a kadra tuttu beni burda bugün kalamam aaaaa dedeme gitcem ben daha

abi bak gitt diyeydin ona idari personel 9 a kadar çalıştırılır mı yafuu kafayı yemiş boşver al çantanı nereye derse siyene dedeme gidiyom hacı dersin ona

Son düzenleme:
Caım ben hayalet olduğum için gözükmüyom Aldım gönderdim san mesj,hala burdasındır inşaallah.Canım Rabbim ebeden razi olsun,çook teşekkür ederim

Canım cümlemizden razi olsun inşaallah

amin canım aminnn tez zamanda annelikle taçlandırsın bizleri inşallahhh

ama burda bizi çeken birileriiiii varrrrrrrrrrrr
bu sabah ben dokunsan ağlayacak moddaydım ama şu anda gülücükler saçıyorum etrafa farklı bir enerji bu kızlaarrr

şifa olsun arkadaşıma...koçişler kıskanıyor kk yı çekemiyorlar zaar

abi bak gitt diyeydin ona idari personel 9 a kadar çalıştırılır mı yafuu kafayı yemiş boşver al çantanı nereye derse siyene dedeme gidiyom hacı dersin ona
heee öyle yaparımmm
şifa olsun arkadaşıma...koçişler kıskanıyor kk yı çekemiyorlar zaar
evet yaa bir ara benimki de sen benimle ilgilenmiyorsun kk da ki arkadaşlarınla ilgilendiğin kadar diye sitem ediyordu

valla bana uyar hatta bana gelin daha kolay :) evimde misafir edeyim sizi...hazır yer varken ne uğraşıyonuz....üzülme canım bir gün gözyaşlarımız diner inşallah...bende öyleyim 1 haftadır bir sıkıntı ama nedeni yok....rabbbim her anlamda bizleride sevindirsin...inşallah..

üzülme tatlım bursaya henüz gidemedim aklımdasın...bizde buluşuuruz...

Canlarım bende çıkıyorum,hepinizi öpüyorum fıstıklar

Hacet Namazını kılmayı unutmayalım inşaallah.Dualarımdasınız dualarınızda olmak dileğiyle

Hayırlı Kandiller

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…