Evlat sahibi olmak isteyenler=birlikte dua edelim mi

canım Allah nice 4 yıllar nasip etsin..40 .yılınızı da sevgiyle çocukla torunla kutlarsınız inşallah...
amin canım ..o günleride görüürüz inşallah..
maaşallah subhanallah Rabbim uzun hayırlı sağlıklı ömürler nasip etsin inşallahhhh
aminnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn

:
aminnnnnnnn.....
tebrikler nice mutlu mesut yıllara çoğalarak girin inşallar

amin canım ...hepimiz çoğalırız ..rabbim mübarek günde dualarımızı kabul etsin..sağlıklı ve hayırlı evlat nasip etsin....hepiciiimizeeeeee..

kızlar yakınlarda kaplıca var mı hafta sonu gitmek için...

nerdesin ki canım sen ona göre yazsak...inegölde oylat,,simavda eynal..Balıkesir gönen kaplıcaları..ankara Kızılcahamam..afyonda da var ....:)

kızlar ben çıkıyorum kendinize iyi bakın..asbelova yarını iple çekiyorum.unutma test yapmayı....

kızlar ben çıkıyorum kendinize iyi bakın..asbelova yarını iple çekiyorum.unutma test yapmayı....

yapcam da alabilirsem sağolsun patronum şimdi öğrendiğim kadarıyla telefonunu bırakıp üst kattaki daireye dinlenmeye çıkmış en az 1saat gelmesi ben nasıl test alcam yaaaa pof

Kızlar ben kendim için 100 dafniya için 100 adet enbiya süresinin ayetini okudum
Kendim ve dafniya için 488'er tane ihlas okudum ve hem benim hem dafniya için 3 adet meryem süresi okudum bir adet meryem süresi kaldı onunda birazdan okıcam.Allah kabul etsin.Bu mübarek gecenin hatrına Rabbim tüm dualrımızı kabul etsin amin.

canım sen bana hala cevap vermedin ya.

seyyanım kalan 2 Meryem suremide okudum rabbım doğrusuyla yanlışıyla kabul etsin inşallah

hayırlı kandiller canım arkadaşlarım Rabbim bu mübarek gün ve gecelerin hatırına hepimize hayırlı sağlıklı evlatlar versin inşallah dualarda buluşmak dileyiğle

Ben daha hiç bir şey okuyamadım acığımı kapatacağım arkadaşlar hepinizin Kandili mübarek olsun.....Sevgiyle duayla kalın gönül dostları......

SEnde sağol canım.Canım listenin sonuna kadar gideyim tekrar başa geçince belki belli müddet gelemeyebilirim bakalım kısmet.
Canım inşllh önemli birşeyi yoktur.Kendini üzme Allah şifa versin
Gözün aydın Allah sağlıkla kavuştursun bebeğine
kandiliniz mubarek olsun kizlaar..rabbim dualarimizi kabul etsin insallah..
Sağol canım seninde inşallah
kızzzzz işallah ama bizim için kendi haline olması imkansız dedi dr.lar
Doktorların her dediğine bakmamak lazım imkansız diye birşey yok onu ancak Allah bilir
Selamün aleyküm canlarım,nasılsınız?

Kandiliniz mübarek olsun,Rabbim hakkıyla ihya etmeyi nasip etsin bu geceyi,dualarımızı hayırlısıyla kabul eylesin,Ümmeti Muhammedi korusun
A.s canım aminnn inşallah,Allah senind egönlünce versin
Canım inşllh sende hamilesindir hayırlısı olsun hakkında
Sağlığın yerinde olsunda varsın geç olsun randevu takma kafana olur böyle şeyler
kızlarrrrr
bebışıme dua edın lutfeeeeennnnn
Allah şifa versin sağlıkla kavuşmanı nasip etsin

Allah hayırlı sağlıklı mutlu ömür brilikte geçirmeniz dileğiyle

Bana düşen duaları okudum,Allah kabul etsin.Ayrıca bu hafta benim içinde okunuyormuş,Allah kabul etsin,Allah razı olsun

Kizlar nasilsiniz insallah hepiniz iyisinizdir guzel haberler varmi topigimizden ben sali gunu donuyorum insallah evimi cok ozledim ve sanirim cok yoruldum bu arada hepinizin kandili mubarek olsun hepinizi opuyorum

canım tebrik ederim.4 değil 40. yılı kutlayın inşaallah çoluk çocuk hepbirlikte.Rabbim mutluluğunuzu daim etsin.dünyada da ahirettede ayırmasın inşaalah.
kızlar yakınlarda kaplıca var mı hafta sonu gitmek için...

canım istanbuldaymışsın.bursaya gel yakın yani.bursaya gel bursaya gel bursaya gel bursaya gel bursaya gel.........................................................................................................................................................

selamunaleykum kızlar herkese hayırlı kandiller.
Rabbim tekrarını nasip etsin...
bugün doktora gidiyoruz tahlil vermeye heyecanlıyım çok ..bu güzel günün hürmetine dualarınızı eksik etmeyin.

Allaha emanet olun inşallahhh...

kızlar benim sonuç negatif. işlallah sonucu güzel çıkan arkadaşlar vardır.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…