Evlat sahibi olmak isteyenler=birlikte dua edelim mi

canım istanbuldaymışsın.bursaya gel yakın yani.bursaya gel bursaya gel bursaya gel bursaya gel bursaya gel.........................................................................................................................................................[/QUOTE]

kızlar benim sonuç negatif. işlallah sonucu güzel çıkan arkadaşlar vardır.
canım benim çok üzüldüm...hayırlısı olsun...

dün kendimizi o kadar havaya soktuk ki tabi bugün üzüntü peşimizi bırakmaz.

çatlatma iğnemin olduğu gün dr. odasından çıkarken sen bu değerlerle hamile kalamazsan kimse kalamaz dedi daha o gün ben havaya girmiştim zatennnnn
bu ay o kadar umutluydum ki 3tane kocaman yumurtam vardı ama hepsi çöpe gittiii

kız bak ne diycem. Benim kuzenim var onun regl tarihinden tam 1 hafta geçmişti evde idrar testi yaptı ve çıkmadı. Kan testinde çıktı. Sen yinede kendine dikkat et.

Kizlar merhaba dun transferim okdu.regaip kandilinde.bana dua edinnn lutfenn...bu arada telden giriyorum uzun zamandir gecmise bakamiyorum dualari takip edrmedim.ne okucagiz ne zamana kadat okucagiz. Yeni hamileler var miii?Allah a emanet olun...

canım benim çok üzüldüm...hayırlısı olsun...[/QUOTE]

canım benim sende mi bursalısın?? bende bursalıyım

olsun canım cıkmadık candan umut kesilmez. sen yinede dikkat et. akşam dualarımdaydın.

kısmet canım artık ne diyelim karar Rabbimin kararı biz sadece yaşıyoruz
Allah razı olsun canımmm bende hepimize dua ettim bugün için inşallah hepimiz güzel haberler veririz diye ama kısmet değilmiş napalım

günaydınlar HAYIRLI CUMALAR RABBİM CUMA HÜRMETİNE HER ŞEY GÖNLÜMÜZDEN GEÇEN GİBİ OLSUN

şu an işyerindeyim ve ağlamamak için kendimi zor tutuyorummmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm
çok yoruldum piedra çokkkkkkkk
AĞLAMA NEOLUR HERŞEYDE BİR HAYIR VAR...olacak bebeğin sonunda..bak bizde çocuklarımız hakkında konuşacağız biraz daha zamanı varmış belki..
dün kendimizi o kadar havaya soktuk ki tabi bugün üzüntü peşimizi bırakmaz.
cnım öyle kendinizi suçlamayın neolur....
bişey olmaz birdahaki ay tekrar yumurtluyorsun Allah bunu bizden eksik etmesin...onlar bebek olmaya adaydı ama demekki Allah IN BİR BİLDİĞİ VAR...
canım benim çok üzüldüm...hayırlısı olsun...

canım benim sende mi bursalısın?? bende bursalıyım[/QUOTE]
CANIM YOK BEN BURSALI DEĞİLİM.YANLIŞ ALINTI YAPTIM ONDAN..seyyan bursalı kaplıca için oraya çağırıyor canım benim...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…