CANIM YOK BEN BURSALI DEĞİLİM.YANLIŞ ALINTI YAPTIM ONDAN..seyyan bursalı kaplıca için oraya çağırıyor canım benim...[/QUOTE]AĞLAMA NEOLUR HERŞEYDE BİR HAYIR VAR...olacak bebeğin sonunda..bak bizde çocuklarımız hakkında konuşacağız biraz daha zamanı varmış belki..
cnım öyle kendinizi suçlamayın neolur....
bişey olmaz birdahaki ay tekrar yumurtluyorsun Allah bunu bizden eksik etmesin...onlar bebek olmaya adaydı ama demekki Allah IN BİR BİLDİĞİ VAR...
canım benim sende mi bursalısın?? bende bursalıyım
hayırlı cumalar arkadaşlar nasılsınızben halen beklemedeyim kırmızıların gelmesini hayatımda ilk defa bu kadar çok istemişimdir ama onlarda naz yapıyorlaronun haricinde çok heyecanlı ve mutluyum Rabim bu günlere gelmemi nasip etti inşallah devamıda gelir ve hayırla sonuçlanır amin
amin canım aminnnn Rabbim mutluluğunu hiç almasın hayırla sağlıkla gelsin bebişlerin inşallahhhh
canım sen nasılsın kendimle uğraşmaktan senin hatrını soramadım kusuruma bakma nolurrr
ben bugün pek iyi değilim canım bu ay eşimin değerleri yükselince yumurta gelişimi için+çatlatma iğnesi oldum ancak bugün yaptığım test kocaman bir tek çizgi gösterdi maalesef Rabbim bu ay da nasip etmedi sanırım....sağol canım Allah razı olsun sen neler yaptın canım ben pek takılamıyorum bu aralar
AMİN CANIM UMUDUNU SAKIN KAYBETME..OLACAK hangi yöntemle olursa olsun olacak...ya bişey diyecem sedacan deömiş acaba idrar testi yanlış çıkarmış olmasın..belki erken olduğu için göstermemiştir..Rabbim umudumuzu almasınnnnnnnn
arkadaşlar hayırlı cumalar yerine
hayırlı canlar yazmışım düzenleme paneli kapanmış
neyse inşallah tüm isteyenlere MEVLAM sağlıkla hayırla versin evladını
benim hem bedenen hem ruhen sıkıntılarım var bu ara
dularınızı bekliyorum
üstünü kapata kapata kapatamaz hale geldim
selametle kalın........
ben bugün pek iyi değilim canım bu ay eşimin değerleri yükselince yumurta gelişimi için+çatlatma iğnesi oldum ancak bugün yaptığım test kocaman bir tek çizgi gösterdi maalesef Rabbim bu ay da nasip etmedi sanırım....
hakkınızda hayırlısı olsun birtanem eşinin değerleri düşük olduğu halde sen hamiş kaldın inşallah yine mucizen gerçekleşecek vakti zamanı gelmemiştir Rabbim en yakın zamanda evladını göndersin inşallah amin
al benden de o kadarrrr şu ruhu nasıl çözeceğim bilmiyorum bazen
ben bugün pek iyi değilim canım bu ay eşimin değerleri yükselince yumurta gelişimi için+çatlatma iğnesi oldum ancak bugün yaptığım test kocaman bir tek çizgi gösterdi maalesef Rabbim bu ay da nasip etmedi sanırım....
hakkınızda hayırlısı olsun birtanem eşinin değerleri düşük olduğu halde sen hamiş kaldın inşallah yine mucizen gerçekleşecek vakti zamanı gelmemiştir Rabbim en yakın zamanda evladını göndersin inşallah amin
acaip yorgun hissediyorum canım kendimi inşallah sağlıkla hayırla yollar bebişlerimizi Rabbimmm inşallah
doktora gittim çözeyim diye
ilaç dayadı hemen
almadım ama
bende bu sabah konuştum dr. meselesini ama o da aynısını söyledi sana ilaç verecek sen bu ay ayağının üstüne basamadığın halde belki bebek vardır diye röntgen çektirmedin ilaç kullanmadın o ilacı mı kullanacaksın deyince vazgeçtim tabi ama doluya koysam olmuyor boşa koysam dolmuyor ne yapacağımı şaşırmış durumdayım.
zaman canım biraz zaman ver kendine hemen düzelemezsin...zor geçiyor biliyorum ama neolur kendini ve eşini suçlama...destek olun birbirinize...acaip yorgun hissediyorum canım kendimi inşallah sağlıkla hayırla yollar bebişlerimizi Rabbimmm inşallah
amin inşallah...
bende bu sabah konuştum dr. meselesini ama o da aynısını söyledi sana ilaç verecek sen bu ay ayağının üstüne basamadığın halde belki bebek vardır diye röntgen çektirmedin ilaç kullanmadın o ilacı mı kullanacaksın deyince vazgeçtim tabi ama doluya koysam olmuyor boşa koysam dolmuyor ne yapacağımı şaşırmış durumdayım.
dafni ne yaptı acaba dr. ne dedi kiiii
gelir birazdan oda doktorla görüşecekti dimi...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?