yok onu kesinlikle suçlamıyorum asla ve asla ama o kadar gerginim ki herşeyine bahane bulup tartışma çıkarıyorum o da ben gerginim diye ses çıkarmıyor ama bir yerde patlayacakaşkolsun canım benimmm senin varlığın yeter eşimle konuştuk biraz o da kendini suçlayıp duruyor ben kendime yetemezken ona moral vermem gerektiğini onun üstüne gittiğimi farkettim sanırım ben bayağı gerilmişim bu aralar
bunu yapmamaya çalış bende senin gibiydim direk onu suçluyordum..inan onlar bizden daha çok istiyorlar ve ellerinde bişey yok maalesef..
evet bu çok önemli diyorum 1ay ara verelim biraz toplanalımzaman canım biraz zaman ver kendine hemen düzelemezsin...zor geçiyor biliyorum ama neolur kendini ve eşini suçlama...destek olun birbirinize...
gelir birazdan oda doktorla görüşecekti dimi...
inşallah canım inşallahhhhALLAH kuluna 3 şekilde cevap verir.'' evet !'' der,istediğini verir...''hayır!'' der,daha iyisini verir.....''bekle!'' der,en iyisini verir..
bizlerde bunlardan biri olacağız inşallah..bekleyen sabreden ve aldığında şükretmesini bilen anneler olacağız inşallah...
kaçırmışım bu fırsatııııSelamün aleyküm kızlar,nasılsınız
Cuma'nız mübarek,dualarınız tez vakitte hayırlısıyla kabul olsun inşaallah
Kızlar bugün öğle ve ikindi arasında kılınacak Namaz var,onu yazmak için girdim topiğe.Yazıp karnımı doyurup gelcem yine
Canlarım bide bişey daha var,söyliyimde belki nasiplenenler olurEşim dün gece İstanbul'a gitti,mübarek bir gecede gitmeleri çok güzel bir tevafuk oldu.....Ben Vakıa Hatimi yaptım dün gece,bide La Havle hatimi 1 tane;ama birazdan 1 La Havle Hatimi daha yapıcam eşim için olsun sevabı onunda....
Eğer sizde 1-2 saate Hatim yapabilirsiniz ki en kolayı,La Havle,İhlas-ı Şerif,Ayetel Kürsi olabilir,aklıma bunlar geldi....Yapabilirseniz eğer çok güzel bir yerde,Mübarek bir Zatın Allah Dostunun Kabri Şerifinde duasını yapacak eşim,sizinkilerinde Duasını yapabilir eğer okursanız....İnşaallah bu Cuma vaktinde ve öyle bir yerde,kabulüde birlikte olur inşaallah...Yapmak isteyenler bana özel mesaj atsın,belki burdan takip edemem...Dostlarımıda haberdar edeyim dedim,seviliyosunuz
ya nereye gittiniz kızlar ya....gebelik aşısı yaptıran varmı...duyan var mı..
kusura bakma canım mali müşavir geldi de çıkmak zorunda kaldım malum bugün geçicinin son günü
o ne ki acabaa
yok onu kesinlikle suçlamıyorum asla ve asla ama o kadar gerginim ki herşeyine bahane bulup tartışma çıkarıyorum o da ben gerginim diye ses çıkarmıyor ama bir yerde patlayacak
evet bu çok önemli diyorum 1ay ara verelim biraz toplanalım
inşallah canım inşallahhhh
kaçırmışım bu fırsatıııı
kusura bakma canım mali müşavir geldi de çıkmak zorunda kaldım malum bugün geçicinin son günü
o ne ki acabaa
tamam canım anladım..gebelik aşısını duydun mu sen...
Canım nerelerdesin sen ya merak ettim...
yok onu kesinlikle suçlamıyorum asla ve asla ama o kadar gerginim ki herşeyine bahane bulup tartışma çıkarıyorum o da ben gerginim diye ses çıkarmıyor ama bir yerde patlayacak
tamam canım anladım..gebelik aşısını duydun mu sen...
canım benim şu işler olmasa bi kendi kendime kalabilsem keşke duymadım canım yaa nasıl bişeymiş ki acaba
valla tüp bebk yapıp ta tutmayanlar için %40 pozitif oluyormuş ..şimdi onu arşatırıyorum..dafniya biliyor mu acaba...onu sorsun doktora diyecektim...
asbelovam nasıl oldun biraz dah iyimisin.gönder şu patronunu çay kayve içsin seni rahat bıraksın yahuu
asbelovam nasıl oldun biraz dah iyimisin.gönder şu patronunu çay kayve içsin seni rahat bıraksın yahuu
sağolasın tatlımmmm nasılsın
Seyyan canım ben dualari tamamlamak uzereyim.tamamlandi yazabilirsin.6 yasin 89 enbiya 100 tane ve 707 ya varis.allah kabul etsin
elhamdülillah iyiyim canım sen nasılsın
iyi diyelim iyi olalım canımmm
olacağım inşallah canım yaa ama durup dururken ağlamalarım azaldı en azından buna da şükür canımcım
valla yaa bi sakinlesem şöyle ne güzell
bugün tek çizgi gördüm de yine canımmmmm maalesefamin canım. hayırdır ne oldu??
sağol tatlım inşallahhhhhhKızlar hepinize iyi hafta sonları hafta sonu nete giremiycem. Hepinize mutluluklarla ve güzel haberlerle dolu hafta sonu diliyorum.
bugün tek çizgi gördüm de yine canımmmmm maalesef
sağol tatlım inşallahhhhhh
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?