kuzucum çok üzüldüm ne denebilirki çok ümitlenmiştikolacak canım benim Allahın izniyle ağla ama kendini yıpratma nolur kıyamam
elhamdülillah iyiyim canım sen nasılsın
ne yapalım dafnim diyecek hiç birşey yok herşey Rabbimden ağlayıp dua etmekten başka çaremiz yok
umut etmek hayal kırıklığına uğramak çok yordu sanırım beni
kan testine gitseydin canım ya idrar doğru çıkmayabilir.idrar testi için 1 hafta gecikmen lazım
oda negatif çıkacak büyük ihtimal canım şu anda kaldıramam onu bekleyelim adeti bakalım
Sibelcim nasılsın 6. hafta çok önemli canım bol bol yeşil sebze ye canım folik asit tablet alıyorsundur zaten ama takviye olsun beyin gelişimine bebişin süper zeki olur inş
dafnimmm dr. ne dedi noldu merak ettim anlat hadiiii
Çok üzgünüm canım benim bu gün iki kötü haber aldıkama bir gün alacağız güzel haberleri bıkmadan usanmadan yola devam edeceğiz birlikte sevineceğiz çok yıpratma kendini tamam mı
yorulmak yok canım benim anne olacak hatun yorulmaz yorgunluk nedir bilmez şimdi biraz dinlenip sonra hemen dr un kapısında alacaksın soluğu hayal kırıklığı bu yola çıkanların en çok karşılaştığı hadise ama bizleri korkutamaz demi biz anne olcaz güçlü olmamız lazım dafni ablan yanında döverim ben senin hayallerini kıranı
amin canım aminnn Rabbim hayırlı sağlıklı evlatlar nasip etsin yeter kiiipeki canım bekle bakalım ama keşke idrar yerine kan testi yaptırsaydın.neyse hayırlısı olsun canım
sorma canım ya dr hanım bizi çağırıp sonrada ilk uçakla antalyaya seminere gitmiş sekreteri unuttu heralde rendavuyu dedi tam sopalık 1 saatlik yol gittik sonra hiç birşey yapamadan geri döndük bizi götüren abla da çok mahcup oldu. canın sağolsun dedim..bu arada abla kanser hastası kıyamam bizim için uğraşıyor hala...
amin canım aminnn Rabbim hayırlı sağlıklı evlatlar nasip etsin yeter kiii
hadi yaaaa inanmıyorum hem siz hemde kadıncağız o hasta haliyle onca yol gidip geldiniz
Allahım razı olsun o abladan yaaaaa
İnşallah bir sonrakinde muayene olabilirsiniz canımm kırmızılar geldi mi peki
keşke elimizden bişey gelse ama canım. sadece bir daha ki sefere demekten başka care yok.
amin canım aminnn Rabbim hayırlı sağlıklı evlatlar nasip etsin yeter kiii
hadi yaaaa inanmıyorum hem siz hemde kadıncağız o hasta haliyle onca yol gidip geldiniz
Allahım razı olsun o abladan yaaaaa
İnşallah bir sonrakinde muayene olabilirsiniz canımm kırmızılar geldi mi peki
Canım benimmmmmmmmmmmmmmmmm
bu ay dinlenmek istiyorum toparlanmaya ihtiyacım var eşimde dr.a gitme taraftarı değil zaten şu ara ilaçların beni çok yıprattığını düşünüyor şu regl gelsin de hayırlısıyla oda biraz daha rahatlatır beni inşallahhhh vur kır parçala bu maçı kazan moduna geri dönerim hayırlısıyla
Allah korusun canımmm benim halamın oğlu var 30yaşında hala annesi çalışır bakar eve o da yatar 5senedir nişanlıııamin canım.hayırsız evlat olacaksa ne anlamı var ki değil mi,anca boşuna uğraşırız yoruluruz.
Canım benim yaaaaa Rabbim ona da göstersin inşallahhhhhhhh canım benimmmKeşke canım yaa ama rabbim yazmışsa bir gün mutlaka olacak bize zor da olsa sabretmek düşüyor.Tabi ki en azından tedavi şansımızın olduğunu şükretmek gerekiyor.Canım bu gün benimle gelen kızcağızın eşi azospermi kromozom bozukluğu varmış yani çok küçük bir ihtimal tek bir sperm hücresi bile bulabilmemiz demiş dr adamın stresten bütün vücudunda yaralar çıkmış.Kız en azından tüp bebek deneyebiliyorsun ben o aşamaya bile gelemedim dedi dayanamadım onunla birlikte ağladım hastanenin bahçesinde.
Rabbim sağlık nasip etsin canım ablayaevet canım Allah bin kere razı olsun abla dan O da patoloji sonucunu gösteremedi ama rahminde kanserli hücre yok çok şükür ben baktım sonucuna lenf kanseri ablamız lenf kanalları yoluyla bütün organlara dağılma riski var işte..Allahım korusun evlatlarına bağışlasın onu dünya tatlısı bir abladır.Artık bir dahaki sefere inşallah canım daha kırmızılar gelmedi ama ben sevinemiyorum fsh fırladı diye ödüm kopuyor inan:18:
yok tatlım yaaa p.tesi-salıya kadar gelmezse bakarız kana şu an onun negatifini de kaldıramammmCanım sibel yazınca aklıma geldi kanda baktırsan bir de ne dersin...
Allah korusun canımmm benim halamın oğlu var 30yaşında hala annesi çalışır bakar eve o da yatar 5senedir nişanlııı
Canım benim yaaaaa Rabbim ona da göstersin inşallahhhhhhhh canım benimmm
Rabbim sağlık nasip etsin canım ablaya
Rabbim inşallah bir sürpriz yapar sana canım benimmmmmmm
yok tatlım yaaa p.tesi-salıya kadar gelmezse bakarız kana şu an onun negatifini de kaldıramammm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?