Evlat sahibi olmak isteyenler=birlikte dua edelim mi

arkadaşlar dünden beri biraz kanamam var karnım ağrıyo bugün doktora gittik kan verdim 1616.68 çıktı keseyide gördük ama düşük riskim var dualarınıza ihtiyacım var bebeğim beni bırakmaz inş

Dualarımız seninle canım inşallah atlatacaksın bu günleri...Biliyorsun tüp bebekte kanalamalar riskler neredeyse olağan şeyler bol bol dinlen canım çok güçlü bir bebeğin var seninle kalacak Allahın izniyle Kesede göründü bir dahaki kontrolde kalp atışlarını da duyarsın inşallah..

Düşük tehlikesi için okunacak duaymış canım

Parmağını hamile olan karısının karnına sürüp:
”Ya Mübdi” ismini 99 kere okursa Hak sübhanehu ve teala hazretleri o hamile kadını bu tehlikelerden saklar.

iyiyiz elhamdülillah canım.nerelerdesin sen.evet canım hamişim çok şükür.saçını mı boyadın hangi renge boyadın canım.

arkadaşlar dünden beri biraz kanamam var karnım ağrıyo bugün doktora gittik kan verdim 1616.68 çıktı keseyide gördük ama düşük riskim var dualarınıza ihtiyacım var bebeğim beni bırakmaz inş
canım benimmmmm Rabbim sizi korusunnnn bırakmayacak Allahımın izniyle yat ayaklarının altına da yastık koy bana öyle demişlerdi
yazık ya kadına.tabi ALLAH korusun.öyle olacaksa hiç olmasın niye sıkıntıya girelim ki.biz eşimle hep öyle dua ettik hayırsızsa verme RABBim diye.
Rabbim hakkımızda hayırlısı neyse onu nasip etsin bizlere

saol canım inş kalabilir bebeğim buraya kadar mücadele etti ne zorluklarla geldik allahım burdan sonra bizi yarı yolda bırakmaz inş..bu duayı okuyorum ilk kan testi yaptırdığımızda değerimiz çok düşüktü artmayabilir sıfırlanabilir bu değer demişti doktor bende o günden beri çekiyorum eşimle beraber allahım kabul eder inş..

canım benimmmmm Rabbim sizi korusunnnn bırakmayacak Allahımın izniyle yat ayaklarının altına da yastık koy bana öyle demişlerdi

Rabbim hakkımızda hayırlısı neyse onu nasip etsin bizlere

amin canım inş..yatıyorum hiç kalkmıyorum bi tuvalete kalkıyorum kayınvalidemde kalıyorum o ilgileniyo saolsun allahıma emanet artık bebeğim inş korur bebeğimi..

Canlar az önce dedemiz vefat etti. 10000 ihlas hatlı yapcaz topiginde duaları olsun istedim. Her arkadaşım 1 ihlas okur ku? Topikte icin 20 ihlas yazdım.duaniza muhtaç merhumebicin dua eder misiniz.

Canlar az önce dedemiz vefat etti. 10000 ihlas hatlı yapcaz topiginde duaları olsun istedim. Her arkadaşım 1 ihlas okur ku? Topikte icin 20 ihlas yazdım.duaniza muhtaç merhumebicin dua eder misiniz.

ALLAH rahmet eylesin canım.ben 1 ihlas okudum deden için.ALLAH kabul etsin.

canım ben 100 tane okurum hatta günü zamanı varsa daha çok okurum..allah kabul etsin inş.allah rahmet eğlesin..

ALLAH cc rahmet eylesin canım.ben 3 ihlas okudum .ALLAH kabul etsin.

Son düzenleme:
canım keşke o bayana beni örnek verseydin belki umut olurdu benim eşimde azolu hemde genetik sanırım aynı problemden muzdaripti kendisi keşke aklına gelseydide bir nebze olsun içine su serpseydin

canım az kaldı ya heyecandan etkileniyodur reglin.Allah dahada mutlu etsin inşallah canım.bebişle süslesin mutluluğunu
Seyyan canım ben dualari tamamlamak uzereyim.tamamlandi yazabilirsin.6 yasin 89 enbiya 100 tane ve 707 ya varis.allah kabul etsin
canım liste değişti 2 Meryem,488 ihlası şerif,100 enbiya suresi 89. ayeti okuyoruz.tamamlamışsın ama artık kime nasipse okudukların
canım dualrımız seninle.Allahın izniyle ve dualarla bebeğin bırakmayacaktır seni.zaten annesi gibi güçlüdür yeğenimiz merak etme
canım ya nerelerdesin sen.bitir şu yazılıları artık da özlem giderelim yawww

Allah rahmet eylesin başınız sağolsun canım.okuruz tabi

merhaba arkadaşlar.topiclerde dolaşırken gördüm burayı ne güzel konu sahibi hamileymiş sevindim..bende 2.bebğimi istiyorum 3 yıldır olmadı hepimiz birbirimize dua edelimallahım en kısa zamanda yüzümüzü güldürsün inş.

okuyanlar
gurbetkız
esmacvs
piedra3321
bahar35baha
sibelkoçak
seyyan
melek181
sedacan
ecrinn07
sürpriz06
eslemliva
dafniya
asya_28
hayalot
bahar27
reyyan1984
emel_k

arkadaşlar sadece 2 Meryem suresi okuyoruz ve liste tamlanamadı maalesef.

arkadaşım benim bildiğim herkes kendine günde bir kez okuyor ve illaki 41 e tamalıyor,siz nasıl okuyorsunuz toplanıp sırayla herekesemi okuyorsunz:26:ben başladım ama adet olunca 41 e tamalaymadım.şimdide fırsat oldukça okuyorum

amin canım inş allahım bebeğimi bana bağışlar...

Merhaba herkese

Seyyancığım;

Benim Ihlaslar'da eksiğim vardı, bir türlü elim - dilim ermedi ve az önce tamamladım şükür.

Benden kaynaklı bir aksaklık olduğundan endişeliydim ama sanırım liste zaten tamamlanmamış henüz.

Her ne kadar bu bakımdan üzülsem de açıkça söylemem gerekirse bir yandan da bu duruma sevinmedim dersem, yalan olur. Çünkü, zamanında tamamlayamadığım ve bildirimde bulunamadığım için üzülmüştüm. :)

Bu sayfada olduğu için gözüme ilişti. Muhat Hanım, başınız sağolsun diyorum, sizlere ve sevdiklerine de sabırlar diliyorum. Allah rahmet eylesin dedeciğinize ve tüm bu dünyadan ahirete intikal edenlerin toprağı bol olsun, nurlar içinde olsunlar inşallah...

Hepinize iyi bir hafta sonu diliyorum.

Sevgimle

inşallah sen bir süpriz yaparsın bize pazartesi günü benim hala ümidim var canımcım..

şifanız olsun inşallah bebeğin ve senin...Elimiz yüreğimizde dört gözle güzel haberlerini bekliyoruz canım ikinizde Allaha emanet olun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…