Evlat sahibi olmak isteyenler=birlikte dua edelim mi

kaldı 36 eksik.........................

hayırlı cumalar seyyancım bu eksikler geçen haftadan mı bu hafta için mi ben bu hafta için 1 Meryem suresi okumuştum 200 ihlas suresi ama sayıyı tamamlamadan regl olmuşum

Son düzenleme:
kızlar ben bugun dr. gidicektım tabıkı işyerınden ızın alamadım yarına kaldı ya yıne of bugun adet gunum bakalım henuz olmadım ya ınşl bebişim vardır ya yumurtalama testi hala pozitf bılmıyorum ne kdr dogru tabıı

hayırlı cumalar kızlaarr dün keseyi gördük. 1.87 cm olmuş bebişimi daha göremedim.doktor haftaya çarşamba gel o zaman karından görebiliriz şimdi vajinal görünür ama bence bekleyip karından görelim dedi bende olur dedim.çarşamba da bebişimi görecem kısmetse inşALLAH

gozun aydin cnm..haftayada bebisini gorursun ins..

Kızlar nasılsınız bakalım

piedram dün dr beni çağırmış gittim görüştüm canımcım histereskopi yapacakmış neden tutunmuyor embriyocuklar diye bir de enfeksiyon varsa tüplerini alırım dedim ben aldırmak istemiyorum yaa zaten tıkalılar bir işe yaramıyorlar ama tüplerde sıvı falan yok neden öyle dedi anlamadım.senden ne var ne yok canım kırmızılar geldi mi yoksa mücizeye ramak mı kaldı

canım gözün aydın olsun çok sevimdim çarşamba günü kısmetse bebişinle tanışacaksın o zaman...

maşaallah annesi, büyüyo bebişin
banada cvp vern ya

canım ben sorundan bişi anlamadım.
senin adet günün ve adet olmadın burası tamam.
ovulasyon testi hala 2 çizgi demişsin yeniden mi test yaptın.
ovulasyon testi de gebelik tespitinde kullanılabiliyor.eger evinde fazla test varsa yap ama çıkma ihtimali düşük.
3 gün geçince ovu de daha net çıkıyo.
hamilelikte .LH hormonu da artış gösterirmiş HCG gibi.
inşaallah hamilesindir

seyyanımmmmmmmm
dün 1 meryem okudum, bugün 2 tane daha okuycam Allah izin verirse.
istersen onları da düş
seyyannnnnnnnnnn senin kızın olacakkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkk

demek istediğimi anladın demi

cannımm çok sevindimm inşallah kalp atışını da hayırlısıyla görürsün ben şimdilik ara verdim bakalım 1 kaç ay daha geçsin tekrar tüp bebek için başlıcaz rabbim herkese bu yolda kolaylık versin

Son düzenleme:
hayırlı cumalar seyyancım bu eksikler geçen haftadan mı bu hafta için mi ben bu hafta için 1 Meryem suresi okumuştum 200 ihlas suresi ama sayıyı tamamlamadan regl olmuşum
canım geçen haftaki liste tamamlanmadı.eksiklere ekliyeyim ben
seyyanımmmmmmmm
dün 1 meryem okudum, bugün 2 tane daha okuycam Allah izin verirse.
istersen onları da düş
seyyannnnnnnnnnn senin kızın olacakkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkk

demek istediğimi anladın demi

işte buuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuu
anlamammıııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııı

seybil kendini iyi hissediyorsan başla tedaviye olur mu.
sanırım avatarından dolayı, senin kötü olduğunu hissediyorum.
anne olacak birine o avatar yakışıyo mu hiç :)

canım benim...hadi hayırlısı inşallah ya..inşallah çözülebilir bir neden vardır...tüpleri aldırmak bu konuyu fazl a bilmiyorum sıvı varsa mı alıyorlar...enfeksiyon varsa ilaçla falan düzelmez mii...ne zaman yaptıracaksın histeroyu...

canım kırmızılar gelmedi daha..sabah test yaptım çıkmadı...zaten bugün yarın gelir büyük ihtimalle çikolata kisti geçiktiriyor benim kırmızıları......mucizemiz çok uzaklarda galiba....

soğan kürünü yapacam bu ay...birde ARET KAMAR doktoru araştırıyorum şimdi.baklım..

seyyan bana her hafta 5 meryem yaz canım ama ihlasları okuyamayabilirim
eger düşündüğüm gibi olursa her hafta fazla fazla okurum meryem surelerimizi de:)
özeline mesaj attım bi baksan

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…