Evlat sahibi olmak isteyenler=birlikte dua edelim mi

nasılsın gülüm...
sağolasın tatlımmm sen nasılsın sabah yopundum ama şimdi hafifledi çok şükür

kaldı 36 eksik.........................
bende destek vermek isterim ama şu reglimin bitmesi lazımmmmm
inşallah bebişin seninledir de gelmez kırmızılar
dünden beri aklım sende canım çok şükür herşey yolunda gidecek bebişini sağlıkla hayırla kucağına alacaksın inşallah kaç haftalık gözüküyor miniğimiz

kuzum hadi hayırlı olsunnn canım benim inşallah bişey çıkmaz alınmazlar ama bebişine kavuşmanı sağlayacaksa herşeye katlanacağına eminim ben senin hem tıkalılarmış zaten üzme kendini nolur güçlü dafnim benimmmmmm Rabbim ama öyle ama böyle yollayacak bebişlerimizi inşallah bu dr. sana şifa olur da alırsın minik meleğini kucağına inşallahhhhhhhh

canım yaptırdın mı ya da başka adıvarmı bilmiyorum. rahim filmi tüplerdeki yapışıklığın açılmasını sağlıyormuş. ben tv de bi dr den dinledim.
hatta ben de acaba şırınga yöntemini mi seçsen diye düşündüm.

seybil kendini iyi hissediyorsan başla tedaviye olur mu.
sanırım avatarından dolayı, senin kötü olduğunu hissediyorum.
anne olacak birine o avatar yakışıyo mu hiç :)

zor günler geçti ama muhatcımm duygusallığım devam ediyo yastayım kız avatarımı değiştirmiyomm

tedaviye daha başlayamıyorum kürtajın üzerinden bir kaç ay geçmeliymiş bütün hormonlarım alt üst oldu inşallah gelecek tedaviye her şey yolunda gider

bu arada seyyancımm ordaysan hiştt de benim 2 meryem suresini yeniye ekleyebilirsiniz

tamam canım o zaman eksiklere ekle sen
reglim bitince okurum yine

sorularıma cevap vermiyorsun artıkınnnn aha küstüm

canım alıntı yaptım sendn cevap vereyim diye niye yazmadım bilmiyorum
hala hasta olmadım.
evde test yaptım 2 tane 2 çizgi çıktı ama garanti olsun dşye şimdi hastaneye gitcem :)

kızlar hayırlı cumalar seyyancım benim dualar tamamdır.... iki katı okudum okuttum yardımlaşa işte:) inşallah telafi edebilmişimdir geçen haftayı....

kızlar çıkmamlazım muhatım inş. müjde ile gelirsin.... seyyana okuduğumu söyleyin olurmu sayfalar ilelerse gözden kaçmasın aeo hepiniz....

hala hasta olmadım.
evde test yaptım 2 tane 2 çizgi çıktı ama garanti olsun dşye şimdi hastaneye gitcem :)

bekleme hemen git yaaa bu güzel haberi bize getir sevinelim artık..seni bekliyoruz hadi hayırlısı inşallahhh....

hala hasta olmadım.

inşallah muhat canım yaaa hamişsindir hayırlı haberini merakla bekliyorum muckk

bende artık testte çift çizgi görmek istiyoruuuummmm.....bende hamilelik takvimi yapmak istiyorum..bebeğim hakkında konuşmak istiyorum...karnımın büyümesini içinden 2 tane bebek çıkmasını istiyorummmm .....

bu forumda tanıştığım bir arkadaş vardı.tüp bebek yapacaktı önümüzdeki ay kendiliğinden hamile kalmış adeti beklerken hamile olduğunu öğrenmiş..çok güzel...onun da eşinin morfolojisi 0 dı...demekki çok önemli değil olacaksa oluyor...

bende yaaa bendeeeeeeee:84::84::84::84::84::84:
evet canım benimde başka bir topicte 0morfoloji ile hamile kalmış bir arkadaşım var temmuzda doğum yapacak inşallahh
ya morfoloji konusunda dr.larda karmaşaya düşmüş durumda zaten canım kimisi önemli dğeil diyor kimisi önemli olmaz kime inanacağımı şaşırdım valla

inşALLAH canım.haftasını söylemedi doktor canım sadece sat a göre 6 haftalık bi hamilelik dedi.onu da ben biliyorum zaten canım.

ALLAH razı olsun canım amin.RABBim sana da nasip etsin tez vakitte.

evet canım büyüyor.sende hamişsin sanırım inşALLAH öyledir

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…