sağolasın tatlımmm sen nasılsın sabah yopundum ama şimdi hafifledi çok şükürnasılsın gülüm...
bende destek vermek isterim ama şu reglimin bitmesi lazımmmmmkaldı 36 eksik.........................
inşallah bebişin seninledir de gelmez kırmızılarkızlar ben bugun dr. gidicektım tabıkı işyerınden ızın alamadım yarına kaldı ya yıne of bugun adet gunum bakalım henuz olmadım ya ınşl bebişim vardır ya yumurtalama testi hala pozitf bılmıyorum ne kdr dogru tabıı
dünden beri aklım sende canım çok şükür herşey yolunda gidecek bebişini sağlıkla hayırla kucağına alacaksın inşallah kaç haftalık gözüküyor miniğimizhayırlı cumalar kızlaarrdün keseyi gördük. 1.87 cm olmuş bebişimi daha göremedim.doktor haftaya çarşamba gel o zaman karından görebiliriz şimdi vajinal görünür ama bence bekleyip karından görelim dedi bende olur dedim.çarşamba da bebişimi görecem kısmetse inşALLAH
Kızlar nasılsınız bakalım
piedram dün dr beni çağırmış gittim görüştüm canımcım histereskopi yapacakmış neden tutunmuyor embriyocuklar diye bir de enfeksiyon varsa tüplerini alırım dedim ben aldırmak istemiyorum yaazaten tıkalılar bir işe yaramıyorlar ama tüplerde sıvı falan yok neden öyle dedi anlamadım.senden ne var ne yok canım kırmızılar geldi mi yoksa mücizeye ramak mı kaldı
seybil kendini iyi hissediyorsan başla tedaviye olur mu.
sanırım avatarından dolayı, senin kötü olduğunu hissediyorum.
anne olacak birine o avatar yakışıyo mu hiç :)
canım geçen haftaki liste tamamlanmadı.eksiklere ekliyeyim ben
işte buuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuu
anlamammıııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııı
sağolasın tatlımmm sen nasılsın sabah yopundum ama şimdi hafifledi çok şükür
aynı be canım...iyi yoğunluğun bitsin yormasınlar seni...sohbet edelim azıcık...
sorularıma cevap vermiyorsun artıkınnnn aha küstüm
aynı be canım...iyi yoğunluğun bitsin yormasınlar seni...sohbet edelim azıcık...
evet yaa özledim sizle sohbet etmeyi bir türlü denk gelemiyoruz zatennn
canım alıntı yaptım sendn cevap vereyim diye niye yazmadım bilmiyorum
hala hasta olmadım.
evde test yaptım 2 tane 2 çizgi çıktı ama garanti olsun dşye şimdi hastaneye gitcem :)
anammm çift çizgi mi gördün sennnnnnnnnnnn ve hala burda mısın kuzum haydeeee koş koşşşş yoksa gelir götürürüm bakkkk
ay cuma saatleri Rabbim ne güzel bir haber bu kan değerinde harika çıkar inşallahhhhhhhhh hadi hadi iyisin
hala hasta olmadım.
evde test yaptım 2 tane 2 çizgi çıktı ama garanti olsun dşye şimdi hastaneye gitcem :)
hala hasta olmadım.
bende yaaa bendeeeeeeee:84::84::84::84::84::84:bende artık testte çift çizgi görmek istiyoruuuummmm.....bende hamilelik takvimi yapmak istiyorum..bebeğim hakkında konuşmak istiyorum...karnımın büyümesini içinden 2 tane bebek çıkmasını istiyorummmm .....
evet canım benimde başka bir topicte 0morfoloji ile hamile kalmış bir arkadaşım var temmuzda doğum yapacak inşallahhbu forumda tanıştığım bir arkadaş vardı.tüp bebek yapacaktı önümüzdeki ay kendiliğinden hamile kalmış adeti beklerken hamile olduğunu öğrenmiş..çok güzel...onun da eşinin morfolojisi 0 dı...demekki çok önemli değil olacaksa oluyor...
bende destek vermek isterim ama şu reglimin bitmesi lazımmmmm
inşallah bebişin seninledir de gelmez kırmızılar
dünden beri aklım sende canım çok şükür herşey yolunda gidecek bebişini sağlıkla hayırla kucağına alacaksın inşallah kaç haftalık gözüküyor miniğimiz
kuzum hadi hayırlı olsunnn canım benim inşallah bişey çıkmaz alınmazlar ama bebişine kavuşmanı sağlayacaksa herşeye katlanacağına eminim ben senin hem tıkalılarmış zaten üzme kendini nolur güçlü dafnim benimmmmmmRabbim ama öyle ama böyle yollayacak bebişlerimizi inşallah bu dr. sana şifa olur da alırsın minik meleğini kucağına inşallahhhhhhhh
cannımm çok sevindimm inşallah kalp atışını da hayırlısıyla görürsün ben şimdilik ara verdim bakalım 1 kaç ay daha geçsin tekrar tüp bebek için başlıcaz rabbim herkese bu yolda kolaylık versin
maşaallah annesi, büyüyo bebişin
canım ben sorundan bişi anlamadım.
senin adet günün ve adet olmadın burası tamam.
ovulasyon testi hala 2 çizgi demişsin yeniden mi test yaptın.
ovulasyon testi de gebelik tespitinde kullanılabiliyor.eger evinde fazla test varsa yap ama çıkma ihtimali düşük.
3 gün geçince ovu de daha net çıkıyo.
hamilelikte .LH hormonu da artış gösterirmiş HCG gibi.
inşaallah hamilesindir
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?