Evlat sahibi olmak isteyenler=birlikte dua edelim mi

Canımmm Rabbim yar va yardımcın olsun hayırlısıyla hiçbişeycik çıkmaz inşallahhhh 31ine ne kaldı şunun şurasında sabır tatlım sabırrr
Dualarımız seninle

Aminn canım amin Rabbimden başka kimimiz var ki zaten...31inde gitmek istemiyorum canım ya,en alt komşum cinsiyet öğrenmeye gidecekmiş.İki tane doktor vardı,onun gittiği olmayacakmış,diğerine gidecekmiş oda...Orda karşılaşmak istemiyorum,keşke bi mucize olsa da öğreniversem durumumu,yada adetim bari gelse değilsem ya

canım yazını okuyunca ınan çok kotu oldum lütfen ama lütfen uzme kendını rabbım hakkında hayırlısını nasıp etsın ıcını ferah tut olacak allahın ıznı ıle

Ayşecim sağolasın meleğim,bende inanıyorum olacak Allahın izniyle ama işte günahkar kullarız,tam manasıyla teslimiyet gösterebilsem keşke,inan bazen üzülmemek için çırpınıyorum,olur da Rabbimin gücüne gider diye...Rabbim haklarımızda en hayırlısını versin hepimizin,eksik etme dualarından...

Denemediğimiz şey kalmadı canım,çamaşır gibi silkelendik,silkelenmeye de devam ediyoruz,bu gidişle bi taraflarım eşimin elinde kalacak,hay Allahım gülüyorum sinirden

Rabbim bebeğini sana bağışlasın,kardeşleride tek atışta olur umarım...

eşlemim sıkma o tatlı canını.Bundada vardır bi hayır inşalalhdualrım seninle sakın üzme kendini bol bol dua etcez güzel arkadaşımderdi veren rabbim sabrınıda verir merak etme

Canım benim sağol,iyiki varsınız...İnan beterin beteri var.Adet olsam diye gün sayıyorum,keşke hamile değilsem oda olsa...Ama kafayı yimeme az kaldı,bugünde baş dönmeleri yaşadım.Ve sürekli birileri beni rüyalarında görmeye ve hamile olduğumu zannedenler oluyomuş,anneme soruyolarmış;birisi kaç aylık oldu diyomuş,biri cinsiyeti belli oldu mu,hayrolsun inşaallah Eksik etme e mi dualarından taze anne

Bol bol dua edelim hep birlikte canım,üzme kendini ve ümitsizliğe kapılma,Allahın izniyle kalp atışlarını duyacaksın,cinsiyetini öğreniceksin,ilk tekmelerini hissedeceksin....Dua edelim,inşaallah evladını hayırla sağlıkla kucağına alacaksın

Ve aleykümselam canım... Ahh gülüm ahh bebişte yok,kırmızılar da yok....Ya hamileyim ya menapoza girdim...Ayın 31ine randevu aldık,ama inşaallah hamile değilsem ozamana kadar regl olurum,çünkü o üzüntüyü kaldırabileceğimi düşünemiyorum.Rabbim sabrını versin...

Canım geçmiş olsun...İnşaallah herşey çok daha güzel olcak...Güzel günler,bol bebişli günler bizim olsun artık

Allah iyilik versin,ameliyat olacakmışsın canım sanırım inşllh iyi geçer geçmiş olsun

İyigeceler kızlar nasılsınız?Ben toparlanmaya çalışıyorum ama boğazlarım baya bir kötü sesim kısık yutkunamıyorum:18:Yarın sağlık ocağına gideceğim kendim için,Birde 20 lik dişim çürümüş yeni farketteim sanırım çekerler onuda:18renses hanımda evde benimle büyümeye çalışıyor.Ya havalar ne kadar sıcak oldu böyle birden bastırdı sıcaklar:18:

5 ayda 2 katı artmış sayınız, ne güzel.
ben hemen tüp yaptırmazdım küre ve ilaçlara devam ederdim.

ah be çok aştık kuzum biz o işleri :26:

ama sen şanşlıymışşın

RABBİM bağşlasın yavrunu
sen demeseydin ben diyecektim :)
beden eğitimciye döndük ayol :)
o değilde eşlerimize rezil oluyoz bide :)
yok kız ben de seni çıkmış görünce kızdım:)
gene yaptı cadalozlugunu dedim :)

canım şu raporlarını tr ye yollasanda burda göstersek bi.
zaten dr kurbanı oldun orda.
valla üzülmeni hiççççç istemiyorum.

kızzz pelerinli olan sen misin?
sana yazacaktım özelden, burda mısın?

okudum özelden yazayım demiştim madem burdasın biraz dedikodu yapalım:)
iyi misin, negatif enerji yüklü mesajın.

Okudun dimi başıma geleni Muhat,kan testine gittim elim boş döndüm...Yoksa bile keşke yok olduğunu öğrenseydim..Nasıl çıktığımı bilemedim inan...

Eşimde ne diyo biliyomusun,bundada vardır bi hayır,belki diğer geldiğimizde cinsiyetinide öğrencez diyo,oldu dedim

Adetle birlike hesaplanıyomuş ya,ben en son 19 Şubatta başladıydı reglim...Bu durumda varsa bebişim şaka maka 3 aylık oluyo dimi

Aman beni boşver valla sıkıldım düşünmekten,sen nasılsın var mı gelişmeler,çalışmalar devam dimi

evet canım okudum ohhhh olsun sana hiç te üzülmedim
sen misin test yaptırmayıp bizi merakta bırakan, nasıl oluyomuş :)
canım bahar doğurmadan 3 hafta önce ögrendi yanlış hatırlamıyorsam hamileliğini:)
bi nefes alır mısınnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn
varsa eger o zaten seninle, diyelim yok bebiş bu hastalık belirtisi hemen tedaviye başlayacaksın:)

kız valla benim canım çok sıkkın aslında seyyan biliyo.
bak moral bozuyor muyum :)

2 ADET meryem suresi 488 ADET İHLAS /100 ADET enbiya bitti allah kabul etsin geç söyledim hakkınızı helal edin

Ayy çok kötü oluyomuş,benim çocuk benden inatçı çıktı ama

Keşke olsada bende öğrensem az bi zaman kala...Aman takmıcam ya,yeterince stres attım zaten,komşumdaydım bugün hep,yarın Kuran okutcak evinde,sarmalar sardık börekler açtık dedikodular yaptık,iyi geldi

Senin neyin var canım ya hayırdır,ben niye bilmiyorum

Seyyanı çaldırsana gelsin Napıyo ki

hahhh anla halimizi biraz.
canım ben bu sene kps ye giremiycem ne yazıkki. işlemleri tam yapmamışım
nasip artık
canım ben şimdi çıkıyorum. halı sildim kırlent vb yıkadım ter bastı :S duş alayım.
bak canımı sıkmayın haaaaaaaaaa
dalaşacak yer arıyorum zaten sizesarmayım :)
ben de yarın 3 meryem okumaya niyetlendim. liste için. anca toparladım kendimi.
fazla okuyalım da çabuk bitsin :)
öptümmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm aeoooooooooo

Sıkma canını,inşaallah vardır bunda da bir hayır..Canım inşaallah bebişin olur da hayırlıısyla,iyiki girememişim dersin...

Tamam bende çıkayım ozaman canım

Yarın fırsat bulursam bende okurum eksiklere....Tamam canım bende öpüyom,sende Allaha emanetsin,hayırlı geceler

sensin bizim mevlamız, tek ilacımız,bize en merhametlimiz,rabbim herkese ve banada yardım et.hayırlı cumalar AMİN

Yineliyorum devamlı ama yine siz bilirsiniz ancak ben biraz daha devam etmeniz yönünde ısrarcıyım keçiboynuzunun farklı şekillerini yedirebilirsin misal benim eşimde kürü içemedi bende pekmezini yedirdim tozunu kullanabilirsin özünü kullanabilirsin yerse kendisini kullanabilirsin çok çeşidi mevcut birini sever inşallah zaten proxeed vermişti galiba dr. eşine bak 3ay sonra nasıl bir sayıyla karşılaşacaksınız bence direk son noktaya gitmeyin çünkü o da tutmazsa çok daha büyük bir hüsranla karşılaşırsın canım bitkisel takviyelerde bulunabilirsin kuruyemiş seviyorsa bol bol kuruyemiş kuru incir vs. yedirebilirsin. Ve sadece sperm testi ve hormon testiyle nasıl tüpe karar kılabiliyor ki dr. biz bir tüp bebek parası harcadık nerdeyse testlerine eşimin bunun karyotipi var dna hasar testi var inhibin var var oğlu var senin pıhtılaşma durumuna bakılmadan eşinin durumuna bakılmadan nasıl tüpe karar kılabiliyor bu dr.lar yaa hayret ediyorum sonra tutmadı neden tutmadı değerlerin biraz da olsa düzelmesi gerek çünkü örneğin dna hasarı varsa pgt yöntemiyle tüp olmanız gerekecek o yapılmazsa tutmama şansı çok yüksek ve raporlu da olsa devlet sadece iki kere karşılıyor tutma şansın kendin söylüyorsun en iyi ihtimalle %50 en iyi ihtimalle o yüzden iyi düşünüp doğru karar vermelisiniz bence canım yaşın 30olsaydı hiç düşünme direk yap derdim ama (tabi gerekli araştırmalar yapıldıktan sonra) gençsin bence bekleyin ayrıca biz 1seneye yakın süredir uğraşıyoruz daha yeni düzeldi değerlerimiz 5ayda da iyi bir artış göstermiş bence biraz daha savaşmalısın

kuzum sen ne kürleri uyguluyorsun?
inşallah sizin karyotipte temiz çıkacak hayırlısıyla
amin canım aminnnn
kuzum hemen pes etme bizim savaşçı yeğenimiz direnecek haftaya güzel haberlerle geleceksin Allahımın izniyle
kuzummmm bu kadar çabuk pes etmek yok tamam hayal kırıklığı yaşıyoruz bazen ama biz güçlü hemde çok güçlü anne adaylarıyız ki Rabbim bize böyle bir sınavı nasip etti
Allahım gönlüne göre verir inşallah da komşunun bir işi çıkar gidemez inşallah canımmmm
kuzuuu senin kırmızılar gelmedi dimiiiii
helal olsun bacımmmmmmmmmmm
sensin bizim mevlamız, tek ilacımız,bize en merhametlimiz,rabbim herkese ve banada yardım et.hayırlı cumalar AMİN
aminnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…