bende çiçekleri seviyorum...ama bakamıyorum...sabrım ve zamanım olmuyor..evde 1 tane salon çiçeğim var...
çok güzel ya..severim ama bakımı zor...bende diyorum bu kız nerdeeeeeeee
az sonra tatlımmm 15,30da randevumuz varrrr
hadi inşallah sende iyi haberlerle gelirsin ne zaman gideceksin tatlım
ben çok severim çiçekleri böyle mis gibi kokarlar insanın gözü gönlü açılır yaaa
ben ormanda yaşıyorum kauçuk difenbahya ve bilumum çeşitleri mevcuttur
hadi canım benim İNŞALLAH GÜZEL HABERLER GETİRİRSİN..ben haftaya gidecem.kızlar ben çıkıyorum Allaha emanet olun dualarınıza ihtiyacım varrr
yazık biri almıştır onu..dafnim nasılsın...senin bir de ev işi vardı değilmi yetişrirsiniz inşallah iki önemli haber bekliycez senden..evet çok iyi diyen yok ama olsun...orman gibi hayalimdeki ev ne güzelbenim çiçeklerimde güzel ama..sardunyalarımdan birine nazar değdi balkondan düşmüş aşağı baktım ama yoktu....
Çok zevkli bir uğraş ama böyle kolay bakılan bir bitkiyle başlarsan kaktüs,paygamber kılıcı vs..sonra önünü alamıyorsunyasemin bile denedim ama olmuyor kurudu çok hoş bir kokusu vardı
çok güzel ya..severim ama bakımı zor...
hadi canım benim İNŞALLAH GÜZEL HABERLER GETİRİRSİN..ben haftaya gidecem.
yazık biri almıştır onu..dafnim nasılsın...
ay bilmiyom valla..yasemin kokusunu çok severim..bende sümbül almıştım ikeadan soğanı atma birsonraki sene olur tekrar dediler olmadı..meğer toprağı kuru kalmayacakmış...
canlar listede 26 meryem suresi ve 8000 ihlas eksik.yardım edinde bitirelim.topikteki herkese sesleniyorum.allah rızası için yardım edin bitirelim.ve yeni listeye geçelim
yasemin kokusundan hiç hoşlanmayanlarda var hayret ofise almıştım ilk polyanum olanından bizim elemanlar şikayet edip durdular bende eve götürmüştüm....hoşaftan anlamıyorlar zaar ayy güleceksin şimdi bana ama bende poşete sarıp saklamaya kalktım sümbül soğanını yaaa
canım bizim burda da ona kasık kaldırma diyorlar :)Herkese s.a hayirli aksamlar kizlar uzun zamandir giremedim nete kaynim askere gitti gidenemiz gelenimiz bol oldu kayinvalidemlerdeydim kac gun sonra esim yurt disina gitti geldi annemlere mersine gittik anlayacaginiz bu ay cok yogun gecti evimi özledim resmennn bugün de tarsusa yasli bi kadina gittim hem gobek icin bizim burada gobek kaldirma diyorlar hem de belime bir seyler yapti inşallah vesile olur da bebegim gelir artik kendimi anlatmaktan sizu soramadim :))) nasilsiniz bakeemmmm
Herkese s.a hayirli aksamlar kizlar uzun zamandir giremedim nete kaynim askere gitti gidenemiz gelenimiz bol oldu kayinvalidemlerdeydim kac gun sonra esim yurt disina gitti geldi annemlere mersine gittik anlayacaginiz bu ay cok yogun gecti evimi özledim resmennn bugün de tarsusa yasli bi kadina gittim hem gobek icin bizim burada gobek kaldirma diyorlar hem de belime bir seyler yapti inşallah vesile olur da bebegim gelir artik kendimi anlatmaktan sizu soramadim :))) nasilsiniz bakeemmmm
hhihihihi ben severim aslında eşimle izlersemuhatcim nasilsin bugun kimse gelmemis daha bende soyle bir bakayim diye girdim bizimkisi turkiye maci seyrediyor can sikintisi maci hic sevmem skor takibi yaparim sadece
hhihihihi ben severim aslında eşimle izlerse
ben iyiyim canım sen nasılsın bakim :),ne var ne yok
badana boya yapıyolar canım:)ben bugun turp gibiyim yani masallahim var bir utu dagi vardi yapilacak onu yaptim banamisin demedi bugun enejim tavanda galiba
bugun kimseler ugramamis topige sanirim merak ettim dogrusu
badana boya yapıyolar canım:)
benim de hiç ebnerjim yok tavuk olasım var, yatayım da yatayım
ayyyyy tam da çay geçiyodu aklımdannno badana boya islerine hic giresim yok girsemde kocis yapsin temizlikci tutsun diyorum ama ben gene dayanamam yaa
oyy kiyamam sana muhatim bir cay demle soyle mis gibi kendine gelirsin yada bana ucta gel ben hazirladim acik cay icsemde gene demledim kocis icin:)bak araclari gonderdim konvoy yapayim istersen..
ayyyyy tam da çay geçiyodu aklımdannngeliyo
rummmmmmmmmm
ayyyyy heycan yaptım :) taze simit getiriyorum o zaman :)bekliyorum canim bardaklari doldurayim bende
ayyyyy heycan yaptım :) taze simit getiriyorum o zaman :)
canım bizim burda da ona kasık kaldırma diyorlar :)
inşaallah vesilen olur canım:)
biz iyiyiz canım, senin de iyi olmana sevindim :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?