Evlat sahibi olmak isteyenler=birlikte dua edelim mi

getir getir canim bendede koyden mis gibi taze peynir var hava alanindan okuya ufleye gecirdim cok sukur yemekten yeni kalktim ama aciktim kiz gene ben boyle gidersem 100 kilo olacam
:):):):
ayyyy peynir çay simit :)
sahi yasak değil mi yiyecek götürmek

burdakilercanın çok acımıyo demişlerdi:)
demi beni ikna etmek için öyle demişler :):)
bu ara topik bereketli inşaallah daha da haber alcaz :)

o beklenen gelsinde gulum yapilanlar unutulur elbet

yasak olmazmi hic hemde ne yasak valizi acsalardi icinden cikanlara kac lira ceza yerdim bilmiyorum ama napayim getirmedende olmuyorki

Hosgeldin canim kadin bana da baya düşük dedi hatta cok ugrasti ben bekarken agir islerde calistigim icin oyle olmus dort bes ay olma sansi yuksek uzulme olur inşallah bende uc dort ay beklicem yani sana agir is yapma dedi mi bana on bes gun cok dikkat et bir ay agir kaldirms dedi

burdakilercanın çok acımıyo demişlerdi:)
demi beni ikna etmek için öyle demişler :):)
bu ara topik bereketli inşaallah daha da haber alcaz :)

Ayyy inşallah canim yaaa aslinda ne kadar düşükse o kadar agrir ben ve gorumcem gittik bana cok dusuk ddi cok agridi ona cok dusuk degil dedi az agrimis mecbur kesseler umrumda degil artik bebek istiyorummmmmm :) kiz benden sonra evlenen iki uc kisi ikinciye hamile

canim takilma onlara sen isteyen dorduncuyu dogursun biz en hayirlisini istedigimiz icin bekletiyor Rabbim bizi sinava tabi tutuyor icin rahat olsun gelecek bebisler Rabbimin izniyle en hayirlisiyla

Oyle tabi canim yaa bazen düşünüyorum annelik duygusunu yasayacakmiyim acaba diye zaman gectikce umudum azaliyo

cesaretin olmasa neolur benimkiler bisey degil millet turkide et kiyma pahali diye burdan kiyma falan goturuyorlar ben ona cesaret edemedim edememde kokar o be
hadi ya ilk kez duydum, peki bozulmuyo mu onlar gelene kadar ?
canım bizim bebeler konsantre olacak :) 2 in 1

canim takilma onlara sen isteyen dorduncuyu dogursun biz en hayirlisini istedigimiz icin bekletiyor Rabbim bizi sinava tabi tutuyor icin rahat olsun gelecek bebisler Rabbimin izniyle en hayirlisiyla

Oyle tabi canim yaa herseyin hayirlisini istiyorum zaten dualarimda ama arada bir annelik duygularim depresiyo herhalde :)

seyyan geçmişi okumadan gel gözünü seveyim, uyumaya gitcem şimdi :)

Oyle tabi canim yaa bazen düşünüyorum annelik duygusunu yasayacakmiyim acaba diye zaman gectikce umudum azaliyo

umudun azalmasin canim tefekkurle bekleki sinavimizi layikiyla verelim ve istedigimize hayirlisiyla ulasalim eger anne olamayacaksan (ki Rabbimin izniyle olacaksin olacagiz)baska birseyle sereflendirileceksindir bundan kuskun olmasin

hadi ya ilk kez duydum, peki bozulmuyo mu onlar gelene kadar ?

canım bizim bebeler konsantre olacak :) 2 in 1

buzluktan cikariyorlar oyle goturuyorlarmis bende anlamadim bozulmuyor diyorlar ama ben yemem onu

bi de hava alanında sıkı güvenlik var diyolar :)
adam kesip götürseler haberleri olmayacak :)

bu haftaki dualarımı tamamladım.Bişey sorcam ya ihlas okurken her seferinde besmele çekmek gerekiyormu yoksa başlarken 1 kere çekmek yeterli mi bilgin varmı?
canım iyi güzel okumuşsunda daha ilk liste tamamlanmadıki.ben duyuruyorum daha bitmedi eksiklere yardım edin diye ama gözünden kaçtı heralde.okuduklarını eski listenin eksiklerine yazayımmı yoksa yeni liste yayınlanınca ki ne zaman yayınlarım hiç bilemiyorum canım,yeni listeyemi ekliyeyim.ay kusura bakma sitemli bir mesaj gibi oldu ama şahsına değil inan .liste tamamlanmadı diye strese girdim bende.
canım ben 1000 tane ihlas okudum allah kabul etsin.
sağol canım Allah razı olsun.
nayırrrrrrrr bensiz gidemezsiiiiiiiinbana da çay ve simit varsa gelirim.

sumeyyab hoş geldin.canım dualara bayadır kaıtlamıyosun.devam ediceksin heralde değilmi.eğer edeceksen 21 Meryem,488 ihlas ve 100 enbiya suresi 89. ayet okursan acilinden sevinirim.

Yeter kiz konsantre olduklari arkadaslarim bana diyo sen bu kadar istiyosun ikiz olur görürsün bende inşallahhhhh diyorum biz biriyle bas edemiyoruz diyorlar diyorum siz hasretini cekmediginiz icin daha cok sikayet ediyorsunuz

canım soruna cevap vermeyii unutmuşum.ben her ihlasta besmele çekerim...ama çekmedende olurmu bilemiyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…