:):):):getir getir canim bendede koyden mis gibi taze peynir var hava alanindan okuya ufleye gecirdim cok sukur yemekten yeni kalktim ama aciktim kiz gene benboyle gidersem 100 kilo olacam
burdakilercanın çok acımıyo demişlerdi:)İnşallahhhhhhhh canim her yerde ismi farkli demek ki :) ama acisi aynidir bence çünkü kim yaptirmissa cok agriyo dedi gercekten de oyle . Zaten Ramazan sonuna kadar ara verdim tedaviye bakalim ne olacak bebek icin yapmadigimiz sey kalmayacak bu gidisle bundan sonra sirada hacamat var :)
İnşallahhhhhhhh canim her yerde ismi farkli demek ki :) ama acisi aynidir bence çünkü kim yaptirmissa cok agriyo dedi gercekten de oyle . Zaten Ramazan sonuna kadar ara verdim tedaviye bakalim ne olacak bebek icin yapmadigimiz sey kalmayacak bu gidisle bundan sonra sirada hacamat var :)
:):):):
ayyyy peynir çay simit :)
sahi yasak değil mi yiyecek götürmek
a.s. canım ben ilk defa giriyorum bu topiğe gezinirken yazın dikkatimi çekti yazmak istedim:)
bende geçen ay kasığımı çektirdim kadın düşük olduğunu söyledi ve çekti. herkes bu ay kalırsın dedi ama yine olmadıilk ay yada ikinci ay kalma olasılığı yüksek diyorlar. senin bir bilgin varmı konuda canım
:) kız iyi cesaretin varmış haaaaao beklenen gelsinde gulum yapilanlar unutulur elbet
yasak olmazmi hic hemde ne yasak valizi acsalardi icinden cikanlara kac lira ceza yerdim bilmiyorum ama napayim getirmedende olmuyorki
burdakilercanın çok acımıyo demişlerdi:)
demi beni ikna etmek için öyle demişler :):)
bu ara topik bereketli inşaallah daha da haber alcaz :)
:) kız iyi cesaretin varmış haaaaa
Ayyy inşallah canim yaaa aslinda ne kadar düşükse o kadar agrir ben ve gorumcem gittik bana cok dusuk ddi cok agridi ona cok dusuk degil dedi az agrimis mecbur kesseler umrumda degil artik bebek istiyorummmmmm :) kiz benden sonra evlenen iki uc kisi ikinciye hamile
hadi ya ilk kez duydum, peki bozulmuyo mu onlar gelene kadar ?cesaretin olmasa neolur benimkiler bisey degil millet turkide et kiyma pahali diye burdan kiyma falan goturuyorlar ben ona cesaret edemedim edememde kokar o be
canım bizim bebeler konsantre olacak :) 2 in 1Ayyy inşallah canim yaaa aslinda ne kadar düşükse o kadar agrir ben ve gorumcem gittik bana cok dusuk ddi cok agridi ona cok dusuk degil dedi az agrimis mecbur kesseler umrumda degil artik bebek istiyorummmmmm :) kiz benden sonra evlenen iki uc kisi ikinciye hamile
canim takilma onlara sen isteyen dorduncuyu dogursun biz en hayirlisini istedigimiz icin bekletiyor Rabbim bizi sinava tabi tutuyor icin rahat olsun gelecek bebisler Rabbimin izniyle en hayirlisiyla
Oyle tabi canim yaa bazen düşünüyorum annelik duygusunu yasayacakmiyim acaba diye zaman gectikce umudum azaliyo
hadi ya ilk kez duydum, peki bozulmuyo mu onlar gelene kadar ?
canım bizim bebeler konsantre olacak :) 2 in 1
bi de hava alanında sıkı güvenlik var diyolar :)umudun azalmasin canim tefekkurle bekleki sinavimizi layikiyla verelim ve istedigimize hayirlisiyla ulasalim eger anne olamayacaksan (ki Rabbimin izniyle olacaksin olacagiz)baska birseyle sereflendirileceksindir bundan kuskun olmasin
buzluktan cikariyorlar oyle goturuyorlarmis bende anlamadim bozulmuyor diyorlar ama ben yemem onu
canım iyi güzel okumuşsunda daha ilk liste tamamlanmadıki.ben duyuruyorum daha bitmedi eksiklere yardım edin diye ama gözünden kaçtı heralde.okuduklarını eski listenin eksiklerine yazayımmı yoksa yeni liste yayınlanınca ki ne zaman yayınlarım hiç bilemiyorum canım,yeni listeyemi ekliyeyim.ay kusura bakma sitemli bir mesaj gibi oldu ama şahsına değil inan .liste tamamlanmadı diye strese girdim bende.bu haftaki dualarımı tamamladım.Bişey sorcam ya ihlas okurken her seferinde besmele çekmek gerekiyormu yoksa başlarken 1 kere çekmek yeterli mi bilgin varmı?
sağol canım Allah razı olsun.canım ben 1000 tane ihlas okudum allah kabul etsin.
nayırrrrrrrr bensiz gidemezsiiiiiiiin:):):):
ayyyy peynir çay simit :)
sahi yasak değil mi yiyecek götürmek
Ayyy inşallah canim yaaa aslinda ne kadar düşükse o kadar agrir ben ve gorumcem gittik bana cok dusuk ddi cok agridi ona cok dusuk degil dedi az agrimis mecbur kesseler umrumda degil artik bebek istiyorummmmmm :) kiz benden sonra evlenen iki uc kisi ikinciye hamile
seyyan geçmişi okumadan gel gözünü seveyim, uyumaya gitcem şimdi :)
bi de hava alanında sıkı güvenlik var diyolar :)
adam kesip götürseler haberleri olmayacak :)
canısı napayım bakıyorum belki eksiklere okumuşlardır da kaçırmıyayım diye
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?