olsun canım.hakkım sanada herke.sen ve herkes bana hakkını helal etsin.ne demek kusur.bende varsa bir kusur ben özürdilerim hepinizden.Allah hepinizden razı olsun.ve duaranız kabul,ibadetleriniz makbul olsun.
eşlemim nasılsın canımseninde kandilin mübarek olsun
cnm cok uzuldum senin adina kurtajmi oldun? rabbim insallh en kisa zamnda tekrardan nasip eder acin birazda olsun hafifler..
Hamdolsun gülüm iyiyim,siz nasılsınız bakalım meleğinle
Canım son gelişmelerden haberin yok galiba,doktora gittim hamile değilim,testler yaptırdım normal çıktı hepsi...Sorun yokmuş hormonlarımda elhamdülillah...Şimdi doktordan hsg için cevap bekliyorum,hayırlısı başladık bakalım
Hayırlı kandiller canım arkadaşlarım bugün dualarda buluşmak dileyiğle rabbim herkesin gönlünün hayırlı muradını versin inşallah.beni dualarınızdan eksik etmezsiniz tekrar hayırlı kandiller
sanada canım hayırlı kandiller.sende dualrından eksik etme olurmuHayırlı kandiller canım arkadaşlarım bugün dualarda buluşmak dileyiğle rabbim herkesin gönlünün hayırlı muradını versin inşallah.beni dualarınızdan eksik etmezsiniz tekrar hayırlı kandiller
Sanada canım,bilmukabele
Kız Nurusima inşaallah Allah sana dördüz versinde totonu kaşıyacak fırsatı bulama e miEvet evet bu gece bunun için bol bol dua edicem dördüzleri olsun diye
çok şükür eslemim iyiyiz sanırım
şimdi şimdi okuyodum eslemim.hayırlısı olsun inşallah hakkında.yanlız ultrosona girmedin değilmi?sanki o şekil okudum hani hala pkodan şüphen varsa ultroson görüntüsü olmadan teşhis koyulamaz..gerçi inşallah değildir eslemim.hormonlarında düzenliymiş maşallahhadi bakalım bismillah Rabbim gönlündekini nasip etsin hayırlısı ile
allah razı olsun birtanem dualarım her zaman sizlerle zaten söylemenize bile gerek yoksanada canım hayırlı kandiller.sende dualrından eksik etme olurmu
bilyorum unutmadığını cancağzım.hadi bakalım başlangıcı yap arkandan geleceğiz sırayla hepimiz koca göbişli olucaz..inşaallaaaaaaaaaaahallah razı olsun birtanem dualarım her zaman sizlerle zaten söylemenize bile gerek yok
Canım benim Rabbim hep iyi etsin,nazarlardan korusun sizi
Yok girmedim canım,sadece hormonlarıma bakıldı,tüp bebek doktoruma gönderdim oda sorun olmadığını söyledi,hsg derse bide onu çektircem bakalım...Ama adetin 6. günü bakıldı,umarım çok bişey farketmez...
Yok ultrasona girmedim canım,ben baştan pkodan şüphelendim hep,bide ultrasonada gireyim.Kararlıyım artık,korkaklık vazgeçmek yok...Anası korkak olursa,kuzusuda gelmek için korkar ama dimiGerekli herşeyi yapıcam alıcaz gelicez kuzucuklarımızı inşaallah Amin canım ya hepimizin inşaallah hayırlısı ile,sağlıkla
CANIM BENİM KENDİNE GELDİN Mİ GÖRDÜNMÜ HERŞEY NORMALMİŞ SENDE BENİM GİBİ DEPRESYONA FALAN GİRME MUHAT BENİ ÖLDÜRÜR
DÖRDÜZMÜ HADİ CANIM BENDE NERDE O TOTOAY İNŞALLAH SİZİN İKİZİNİZ OLSUN BİRDEN 4 TANEYLE KORKUTMAYALIM ENİŞTEYİ
inşallah canım ayağımı sürümem lazım bol bol naz yapma bahanesiyle ayaklarımı sürürüm kız yoksa ayakkabımın altına isimlerinizi mi yazsam ne dersinizbilyorum unutmadığını cancağzım.hadi bakalım başlangıcı yap arkandan geleceğiz sırayla hepimiz koca göbişli olucaz..inşaallaaaaaaaaaaah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?