arkadaşlar artık bebeğim yok bugün bıraktım geldim..inş bundan sonra herşey daha güzel allah isteyen herkese hayırlı sağlıklı sıhatli evlatlar nasip etsin inş.
arkadaşlar artık bebeğim yok bugün bıraktım geldim..inş bundan sonra herşey daha güzel allah isteyen herkese hayırlı sağlıklı sıhatli evlatlar nasip etsin inş.
Sedacan,sümeyyab,turkuaz,reyyan,dilek,emel_k,lebensfreude,mutluluk27,derinsuberfu sizlerinde bu mübarek gecede herşeyin gönlünüzce olmasını diliyorum.sizlerde dualrımdasınız.
allah razi olsun canim bende üzülüyordum adim yok diye görünce cok sevindim bende bu gece bol bol dua edecem size kendime ve bizim gibi olanlara rabbim inşallah bu günün hurmetine kabul eder
bahar canım yazını henüz okudumarkadaşlar artık bebeğim yok bugün bıraktım geldim..inş bundan sonra herşey daha güzel allah isteyen herkese hayırlı sağlıklı sıhatli evlatlar nasip etsin inş.
Sedacan,sümeyyab,turkuaz,reyyan,dilek,emel_k,lebensfreude,mutluluk27,derinsuberfu sizlerinde bu mübarek gecede herşeyin gönlünüzce olmasını diliyorum.sizlerde dualrımdasınız.
beni hiç bir zaman hatırlamadın zatenn
seninde kandilin mübarek olsunn
Unutulmak gercekden üzücüü(((
olsun canım.hakkım sanada herke.sen ve herkes bana hakkını helal etsin.ne demek kusur.bende varsa bir kusur ben özürdilerim hepinizden.Allah hepinizden razı olsun.ve duaranız kabul,ibadetleriniz makbul olsun.seyyanım bir türlü eksiklere yardım edemedim.yeni liste yayınlanmış.kusuruma bakma emi söz vermiştim.hakkını helal et
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?