canım ema'nın durumu da sanırım pek iyi değil.Maşaallah,Rabbim o prenseslerin sayısını artırsın hayırlısıyla
Canım çok dalgınım ve canım sıkkın şu aralar,ne hatimi canım;dua yarışındakilere mi?Emaya mesaj attım ben,Seyyandan başlansın dedi sağolsun,Seyyandan başlıcaz ama şu durumda ayarlayamadım bi türlü
iyiyiz güzel anne sen nasılsın.daha iyiymişsin sevindim.seni burda görmek çok güzel..
Sızce hamıleyken oruc tutarsam bebege zararı olurmu ..
Hoşgeldınız nasılsınız
ooooooooooo sen ne zaman kalktın güzellik uykundanda geldin buralara bakem.hadi bu kadar uyku yeter,şimdi azcık parfüm sıkalım dimi ama
haydeeeeeeeeee unuttunmu bu güzel.sen nasılsın bakalım.toparladınmı biraz.iyi ol canım benim nolur,herşey güzel olacak görüceksin
Sızce hamıleyken oruc tutarsam bebege zararı olurmu ..
geliyosun ama geç yazıyosun kızıyorum haaaa.
ramazandan önce hatim yapcan mı?
canım dualrında bizleri andığın için Allah razı olsun senden.inşaallah bizim ufaklık sağlıcakla gelecek dünyaya merak etme sen.bak bizlerden bahset ona heeee,teyzelerini şimdiden tanısın..sükür ıyıyım yavrumun guzel yureklı teyzesı dr.dan da ıyı haberlerle geldım daha ..duam yavrumu saglıcakla kucagıma almam ve sızınde en yakın zamanda bu guzel duyguları tatmanız ıns..su okunan ezan hurmetıne ıns
canlar ben hatimin emaya okunmasını istiyorum.çünkü şuan oldukça sıkıntılı günler geçiriyo.daha çok ihtiyacı var buna.ona söylemeyiz ona okunduğunu tamammı.emacığıma okuyalımda sıkıntıları tez zamanda geçsin.canım ema'nın durumu da sanırım pek iyi değil.
seyyanda sanırım kararsız
ben kendime hatim edeyim diyorum ama yetiştirebilir miyim bilemedim.
sence günde 3 cüzbitirebiiliyim.
28 cüzüm eksik 2 tane okudum daha
Hoşbuldum canım,elhamdülillah iyi diyelim iyi olalım,siz nasılsınız
Canım bugün gündüz uyumadımÖylesine gireyim dedim ama girdiğimide unutmuşum.
Dalgınım sıkkınım be Seyyanım,eşim Çarşamba gelsin herşeyi unutturcam kafandaki herşeyi atıcaksın çok güzel geçicek diyo;dün balkon keyfi yaptık biraz;iyi geldi açıkçası;,inşaallah rahatlamış bir şekilde dönerizHepimiz hakkında güzel olsun herşey,Rabbim evlatlarımızı bize bağışlasın
canım ema'nın durumu da sanırım pek iyi değil.
seyyanda sanırım kararsız
ben kendime hatim edeyim diyorum ama yetiştirebilir miyim bilemedim.
sence günde 3 cüzbitirebiiliyim.
28 cüzüm eksik 2 tane okudum daha
sükür ıyıyım yavrumun guzel yureklı teyzesı dr.dan da ıyı haberlerle geldım daha ..duam yavrumu saglıcakla kucagıma almam ve sızınde en yakın zamanda bu guzel duyguları tatmanız ıns..su okunan ezan hurmetıne ıns
canim bende kararsizim suan nasil yapsam diye niyetlenipte bozmak istemiyorum hic bide doguma iyice yaklasmis olacagiz ozamanlar bebege zarari olacagini dusunmuyorum ben cunki bizim depolardan yiyiyor ufff hic bilmiyorumki ne yapsak
benim bebek tersmi bilmiyorum canim mayisin 6sinda doktor kafasi asagida demisti ama benimkisi donuyor surekli busabah ilk defa sol tarafima gecti doguma kadar daha cok degisir korkma canim
bebıse hatıım lıstesı
hatım lıstemız
seyyan =1.cüz
nekadarzor=2. cüz.OKUDU
bahar27=3. cüz
süpriz=4. cüz okudu.
krızantem =5. cüz OKUDU
ema==6.cüz
muhat==7.cüz okudu
eslemlıva=8.cüz.okudu
9 ve 10. cüzler okundu
ssonmez==11.cüz okudu
antısocial==12.cüz okudu.
abım==13.okudu
suprız==14.cüz okudu
15.16.17.18. cüzler okundu
ben==22 - 23.cuzlerı okudum
reyyan1984==26 Okudu
kays==30. cüzokudu
19-20-21-24-25-27-28-29. CÜZLER OKUNMASI GEREKENLER
KIZLAR OKUYAN OKUMAYAN HERKESTEN ALLAH RAZI OLSUN ..
GERISINI BEN TAMAMLAYACAGIM INS
canım bu senin kendi kararın.günler uzun malum .bir denersin baktın bir sorun yok tutarsın.ben şahsen hamile olsaydım tutmaya çalışırdım kesinlikle.ama sağlığınız da önemli.baktın tutamıyacak gibisin sonra kazalarını tutarsın.yada gün aşırı tutabilirsin.bir gün tut bir gün bırak en azından fazla borcun olmaz.tabi sağlığınızı göz önüne almak gerekir.önceden annelerimiz hep tutarmış.sen bilirsin canım.
martı döner :)
bi ara haberlerde izlemiştim.
ayşecim ben 1.cüzü bir iki güne okurum.lütfen okuma benimkini.hatta okundu yazabilirsin.
geliyosun ama geç yazıyosun kızıyorum haaaa.
ramazandan önce hatim yapcan mı?
hoşbuldum canım,elhamdülillah iyi diyelim iyi olalım,siz nasılsınız
canım bugün gündüz uyumadımöylesine gireyim dedim ama girdiğimide unutmuşum.
Dalgınım sıkkınım be seyyanım,eşim çarşamba gelsin herşeyi unutturcam kafandaki herşeyi atıcaksın çok güzel geçicek diyo;dün balkon keyfi yaptık biraz;iyi geldi açıkçası;,inşaallah rahatlamış bir şekilde dönerizHepimiz hakkında güzel olsun herşey,rabbim evlatlarımızı bize bağışlasın
canım dualrında bizleri andığın için Allah razı olsun senden.inşaallah bizim ufaklık sağlıcakla gelecek dünyaya merak etme sen.bak bizlerden bahset ona heeee,teyzelerini şimdiden tanısın..
canlar ben hatimin emaya okunmasını istiyorum.çünkü şuan oldukça sıkıntılı günler geçiriyo.daha çok ihtiyacı var buna.ona söylemeyiz ona okunduğunu tamammı.emacığıma okuyalımda sıkıntıları tez zamanda geçsin.
canım benim.endişeleniyorum senin için.inşaallah tatil iyi eder seni ve bomba gibi dönersin buraya.üzülüyorum çok.iyi olmanı istiyorum.
canim bende kararsizim suan nasil yapsam diye niyetlenipte bozmak istemiyorum hic bide doguma iyice yaklasmis olacagiz ozamanlar bebege zarari olacagini dusunmuyorum ben cunki bizim depolardan yiyiyor ufff hic bilmiyorumki ne yapsak
benim bebek tersmi bilmiyorum canim mayisin 6sinda doktor kafasi asagida demisti ama benimkisi donuyor surekli busabah ilk defa sol tarafima gecti doguma kadar daha cok degisir korkma canim
canım yanlış biliyorsam düzeltin beni ama bildiğim kadarıyla ilk 3ay senin kanından besleniyor sonra sen ne yiyorsan o da onları alıyor diye biliyorum çünkü dr.lar 3aydan sonra muhakkak balık yiyin baklagil yiyin diye tepiniyorlar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?