Evlat sahibi olmak isteyenler=birlikte dua edelim mi

hatim yarisimi yapiyorsun bende katilirim size ben kizim icin okumak istiyorum
bak o da olur:)
var mı yarışan :)
ama kuzum martı dönerin avantajları da var öyle deme şimdi balığı martı yer sende martıyı hem forfor alırsın hem protein bir taşta iki kuş
hele İstanbul bebeleri hep yapılı yapılı :)
keramet martıdaymış :)
aslında 1 haftada bitirbilirim gibi geliyo :)
günde 4 cüz okursam eger :)

bahsedıyorum bahsetmezmıyım onunla konusuyorum esım kahkahalar atıyor buldun kendıne ugrasacak bısey dıyor .
Okuyamasamda bol bol kuranı kerım dınletıyorum şifa olsun ıns

canım şimdi kendi hatimlerimizde var.ağır gelebilir.acelesi yok ben beklerim.vardır bunsda bir hayır.ben ramazandan sonra eylülde belki bir tedavi yaptırabilrim.(para bulursak).ona denk gelir.kararsız olana gerek yok.gerçekten ema sıkıntıdayken bana okunması beni huzursuz eder.emadan başlayalım.bu kunuda burda kapatalım.sen paylaştır canısı tamammı.onun bana okunması istemesi beni zaten yeterince mutlu etti.emacım inşaallah iylik ve güzelliklerle geri gelir.

canım ac kalamıyorum hemen tıtreme baslıyor ama nıyetlenıp denemekte fayda var ..
Vallahı benım bebıs asagıya nasıl tekmelıyo korkuyorum çıkacak sanıyorum

bende oyleyim canim ama cok ac kalirsam tansiyonum hemen dusuyor cok sukur tansiyon problemimiz yok benimkisi yukarda bacaklari sanirm canim suan sag us tarafta

Ben cıkıyorum kızlar esım gelır bırazdan yemek yapmadım daha
kendınıze çok ıyı bakın allaha emanet olun ıns..

ooooooooooooooo 1 haftada.maaşallah bende 14 günde bitirdim diye seviniyodum.okursun kız sen.bak şimdi bana5 günde hatim ettircen

canım 2 sine aynı anda okusak kaçar tane düşüyo bi hesaplar mısın??
mantıklı bana göre de.
hem EMA sıkıntıda hem de EMA SEYYAN'a okunmasını şstedi.

Allahım Allahım kocaman oldular damak zevkleri mi oluşuyor canım benimmmmmmmmmmmmm

buyuyorlar canim ya insallah sizlerinkinide takip ederiz buyuduklerini en yakin zamanda

canim nasil yapariz ozaman siz karar verin bana msj atin olurmu

senın kı de ust tarafa vuruyor o zaman

kendine dikkat et canim

daha önce yazdımdı ama gördünmü bilmem.kız ne güzel hatunmuşsun maaşallah....he bu arada sen nekadar küçüksün,yani yaşın küçük.boy oooooooooooo maaşallah...

Seyyancım,ahh benim arkadaşlarım hepsi güzel yürekli...Canım şöyle yapsak nasıl olur,Ramazanı Şerife kadar bitirme günü olsa,sadece Emaya olsa iki hafta süre koyarız mesela bitmesine,ama ikinize olsa hem süreyi uzatırız bitirme süresini hemde ikinize birden olmuş olur,ikinizin gönlündeki de gerçekleşmiş olur....

Muhatcım;ben,sen,Kays,Ecrin87,Ecrin007,Nekadarzor var....Seyyanla Emayı saymıyorum...Seyyan Emaya olacak Hatimde yardım eder bize katılır...Ama Seyyana yapılan hatimde Emaya ulaşamadığımız için ona düşen payıda paylaşırız...

Emaya yapacağımız Hatimde herbirimize;4 tane cüz düşüyo,2 cüz artıyo....28e tamamlanıyo yani,iki cüzüde tamamlarız artık bi şekilde..

Seyyana yapacağımız Hatimde ise;6 cüz düşüyo herbirimize.....

Yani ikisi toplam 10 cüz...Ramazanı Şerifin girmesine bir ay yok mu...Bence bir aya kadar biter ama herkes ne der bilemem.Birde Ecrin87 fazla girmiyo sanırım,bir an önce karar verelimde madem bende ona hemen mesaj atayım :26:

buyuyorlar canim ya insallah sizlerinkinide takip ederiz buyuduklerini en yakin zamanda

canim nasil yapariz ozaman siz karar verin bana msj atin olurmu

kendine dikkat et canim
valla canım seyyan girecek gibi yarışa :)
bu akşam ve yarın sabah da duyuralım arkadaşlara.
ramazan öncesi güzel bi arınma olur :)
ruh detoksu :) manevi detoks :)

Seyyan Muhat,kız cadalozlar ne zaman gördünüz birbirinizi

Muhat kaç yaşındasın canım,benden küçük müsün büyük müsün,bak merak ettim şimdi

canım çook doğru karar vermişsin bu arada kays ve benim adetimiz 10 gün içinde diye hatırlıyorum.
bir an evvel paylaşsak da biz önden başlasak :)
ayrıca ecriz 87 kim ben hiç görmedim canım yaww.
onun yerine burdan arkadaşları dahil de edebiliriz.
krizantemde nasılsa hatim yapmak istiyor, buraya katılmak isterse eğer genişletelim.
amaç fdaha çok hatim :)
en sona bana okunsun.

daha önce yazdımdı ama gördünmü bilmem.kız ne güzel hatunmuşsun maaşallah....he bu arada sen nekadar küçüksün,yani yaşın küçük.boy oooooooooooo maaşallah...

ben yaşımdan büyük gösteriyorum kız :)
sen begendiysen tamam oğlun da kızımı beğenir olur bu dünürlük
açık resimlerim var mı gördün mü

varan 1=ben sizin ablanızım ben ne dersem o olur.
varan2=ben bana okunurken niye okumuyorum anlamadım,bende okurum ya valla huzursuz olurum
varan3=siz hiç laf anlamıyonuz
varan4=10 ar cüz fazla.sizin için bak okuyamayan da olur ağır gelir.muhatın kendi cüzü de var.
varan5=nekadarzor okuyamıyabilir.çok yoğun ve buraya bile giremiyor.
ve son olarak sizin yüreğiniz çok daha güzel.sizi seviyorummmmmmmmmmmm

siz dediğim gibi yapın lütfen.emaya başlayalım hemen ayarla söyle bana hangi cüzler düşüyo hadi canım.kızdırmayın beni bak

Seyyan Muhat,kız cadalozlar ne zaman gördünüz birbirinizi
Muhat kaç yaşındasın canım,benden küçük müsün büyük müsün,bak merak ettim şimdi
f... den canım :)
şifremle adresimi verdim :) valla canım 26 ya doğru gidiyorum canım :)
ya acaba günde 15 cüz okurmuyum dermişim...yok senle yarışa girmem ben...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…