bak o da olur:)hatim yarisimi yapiyorsun bende katilirim size ben kizim icin okumak istiyorum
hele İstanbul bebeleri hep yapılı yapılı :)ama kuzum martı dönerin avantajları da var öyle deme şimdi balığı martı yer sende martıyı hem forfor alırsın hem protein bir taşta iki kuş
aslında 1 haftada bitirbilirim gibi geliyo :)kız geçmişi okuyodum.duaları okuyanlar varsa kaçırmıyayım diye.kızma yaaaaaaaa,
ramazandan önce hatim yapamam da,iki hatimim var başlanmış onları yarılıyayım da ramazanda bitireyim diyodum.sana gelince günde 3 cüz okursun tabi.ben eslemin annesine hatimi 14 günde bitirdiydim.sıkı tutunca okunuyo valla.sende okursun.
canım dualrında bizleri andığın için allah razı olsun senden.inşaallah bizim ufaklık sağlıcakla gelecek dünyaya merak etme sen.bak bizlerden bahset ona heeee,teyzelerini şimdiden tanısın..
Canlar ben hatimin emaya okunmasını istiyorum.çünkü şuan oldukça sıkıntılı günler geçiriyo.daha çok ihtiyacı var buna.ona söylemeyiz ona okunduğunu tamammı.emacığıma okuyalımda sıkıntıları tez zamanda geçsin.
Canım benim.endişeleniyorum senin için.inşaallah tatil iyi eder seni ve bomba gibi dönersin buraya.üzülüyorum çok.iyi olmanı istiyorum.
Canım endişenme,yılların birikimi sanırım,çok bunaldım evde dura dura,küçük yer ve yaptığım hiçbişey yok,sen üzülme benim için,tatilden dönelim herşey daha güzel olacak Allahın izniyle,bi bakmışsın bebeğimide alıp gelmişim
Hatim konusunda az önce yazdım ama sen böyle yazıncada kararsız kaldım şimdi ne yapsakki Seyyanım ya....Emanın birinci olduğu belliydi yarışta;ben size söylemeden en başından beri Senden başlansın diyodu oda,ama şimdi oda sıkıntıda;hmm bi düşünelim bakalım nasıl yapsak?
Aslında buldum,ama ağır gelir mi ki herkese;ikinize aynı anda başlasak ve bitirsek?Payımıza düşen cüzlerin iki katını okumuş olcaz sadede :26:
dogru soyluyorsun canim ama bulamadiklari yerde senin deponu kullaniyor onun icin dediydim zaten simdi damak zevkleri olusuyor minnoslarin
canım ac kalamıyorum hemen tıtreme baslıyor ama nıyetlenıp denemekte fayda var ..
Vallahı benım bebıs asagıya nasıl tekmelıyo korkuyorum çıkacak sanıyorum
bak o da olur:)
var mı yarışan :)
hele İstanbul bebeleri hep yapılı yapılı :)
keramet martıdaymış :)
aslında 1 haftada bitirbilirim gibi geliyo :)
günde 4 cüz okursam eger :)
bende oyleyim canim ama cok ac kalirsam tansiyonum hemen dusuyor cok sukur tansiyon problemimiz yok benimkisi yukarda bacaklari sanirm canim suan sag us tarafta
ben de 3 gün de bitiririm Allah Allah ,ooooooooooooooo 1 haftada.maaşallah bende 14 günde bitirdim diye seviniyodum.okursun kız sen.bak şimdi bana5 günde hatim ettircen
Allahım Allahım kocaman oldular damak zevkleri mi oluşuyor canım benimmmmmmmmmmmmm
bak o da olur:)
var mı yarışan :)
hele İstanbul bebeleri hep yapılı yapılı :)
keramet martıdaymış :)
aslında 1 haftada bitirbilirim gibi geliyo :)
günde 4 cüz okursam eger :)
senın kı de ust tarafa vuruyor o zaman
valla canım seyyan girecek gibi yarışa :)buyuyorlar canim ya insallah sizlerinkinide takip ederiz buyuduklerini en yakin zamanda
canim nasil yapariz ozaman siz karar verin bana msj atin olurmu
kendine dikkat et canim
ben de 3 gün de bitiririm Allah Allah ,
canım çook doğru karar vermişsin bu arada kays ve benim adetimiz 10 gün içinde diye hatırlıyorum.Seyyancım,ahh benim arkadaşlarım hepsi güzel yürekli...Canım şöyle yapsak nasıl olur,Ramazanı Şerife kadar bitirme günü olsa,sadece Emaya olsa iki hafta süre koyarız mesela bitmesine,ama ikinize olsa hem süreyi uzatırız bitirme süresini hemde ikinize birden olmuş olur,ikinizin gönlündeki de gerçekleşmiş olur....
Muhatcım;ben,sen,Kays,Ecrin87,Ecrin007,Nekadarzor var....Seyyanla Emayı saymıyorum...Seyyan Emaya olacak Hatimde yardım eder bize katılır...Ama Seyyana yapılan hatimde Emaya ulaşamadığımız için ona düşen payıda paylaşırız...
Emaya yapacağımız Hatimde herbirimize;4 tane cüz düşüyo,2 cüz artıyo....28e tamamlanıyo yani,iki cüzüde tamamlarız artık bi şekilde..
Seyyana yapacağımız Hatimde ise;6 cüz düşüyo herbirimize.....
Yani ikisi toplam 10 cüz...Ramazanı Şerifin girmesine bir ay yok mu...Bence bir aya kadar biter ama herkes ne der bilemem.Birde Ecrin87 fazla girmiyo sanırım,bir an önce karar verelimde madem bende ona hemen mesaj atayım :26:
daha önce yazdımdı ama gördünmü bilmem.kız ne güzel hatunmuşsun maaşallah....he bu arada sen nekadar küçüksün,yani yaşın küçük.boy oooooooooooo maaşallah...
Seyyancım,ahh benim arkadaşlarım hepsi güzel yürekli...Canım şöyle yapsak nasıl olur,Ramazanı Şerife kadar bitirme günü olsa,sadece Emaya olsa iki hafta süre koyarız mesela bitmesine,ama ikinize olsa hem süreyi uzatırız bitirme süresini hemde ikinize birden olmuş olur,ikinizin gönlündeki de gerçekleşmiş olur....
Muhatcım;ben,sen,Kays,Ecrin87,Ecrin007,Nekadarzor var....Seyyanla Emayı saymıyorum...Seyyan Emaya olacak Hatimde yardım eder bize katılır...Ama Seyyana yapılan hatimde Emaya ulaşamadığımız için ona düşen payıda paylaşırız...
Emaya yapacağımız Hatimde herbirimize;4 tane cüz düşüyo,2 cüz artıyo....28e tamamlanıyo yani,iki cüzüde tamamlarız artık bi şekilde..
Seyyana yapacağımız Hatimde ise;6 cüz düşüyo herbirimize.....
Yani ikisi toplam 10 cüz...Ramazanı Şerifin girmesine bir ay yok mu...Bence bir aya kadar biter ama herkes ne der bilemem.Birde Ecrin87 fazla girmiyo sanırım,bir an önce karar verelimde madem bende ona hemen mesaj atayım :26:
f... den canım :)Seyyan Muhat,kız cadalozlar ne zaman gördünüz birbirinizi
Muhat kaç yaşındasın canım,benden küçük müsün büyük müsün,bak merak ettim şimdi
ya acaba günde 15 cüz okurmuyum dermişim...yok senle yarışa girmem ben...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?