canım çook doğru karar vermişsin bu arada kays ve benim adetimiz 10 gün içinde diye hatırlıyorum.
bir an evvel paylaşsak da biz önden başlasak :)
ayrıca ecriz 87 kim ben hiç görmedim canım yaww.
onun yerine burdan arkadaşları dahil de edebiliriz.
krizantemde nasılsa hatim yapmak istiyor, buraya katılmak isterse eğer genişletelim.
amaç fdaha çok hatim :)
en sona bana okunsun.
ben yaşımdan büyük gösteriyorum kız :)
sen begendiysen tamam oğlun da kızımı beğenir olur bu dünürlük
açık resimlerim var mı gördün mü
aaaaaaaaaaaa senin haberin yokmu.f......den değil bakma muhata üzülme diye söylemiyo.biz buluştuk muhatlaSeyyan Muhat,kız cadalozlar ne zaman gördünüz birbirinizi
Muhat kaç yaşındasın canım,benden küçük müsün büyük müsün,bak merak ettim şimdi
cadalozluk yapmasaydın şaşırırdım zatenvaran 1=ben sizin ablanızım ben ne dersem o olur.
varan2=ben bana okunurken niye okumuyorum anlamadım,bende okurum ya valla huzursuz olurum
varan3=siz hiç laf anlamıyonuz
varan4=10 ar cüz fazla.sizin için bak okuyamayan da olur ağır gelir.muhatın kendi cüzü de var.
varan5=nekadarzor okuyamıyabilir.çok yoğun ve buraya bile giremiyor.
ve son olarak sizin yüreğiniz çok daha güzel.sizi seviyorummmmmmmmmmmm
siz dediğim gibi yapın lütfen.emaya başlayalım hemen ayarla söyle bana hangi cüzler düşüyo hadi canım.kızdırmayın beni bak
bizde seni ve ufaklığı çok seviyoruz canım...valla canım olsunda sağlıklı,hayırlı kaç tane olursa eyvallahkizlar bende cikiyorum hepinizi ozlemisim uzun zamandir muhabbet olmuyordu topigimizde hatim icin nasil uygun gorurseniz beni haberdar edin muhakkak katilmak istiyorum hepinizi seviyorum ve kocaman opuyorum Rabbim hayirlisiyla herbirimizin kucaklarini doldursun isterse ikiz isterse ucuz isterse tek versin ama en hayirlilarindan versin insallah
canım o açık resimerim kilitli kimse göremiyor benden başka :)yaşından daha olgunsun evet ...ama armızdaki yaş farkını söylemek dahi istemiyorum.anamm çok yaşlanmışım.
kız açık resim falan görmedimde oraya açık resim konurmu varsada kaldır.ha başını açmışın ha oraya açık resim koymuşun.
biraz katıyım ben galiba bu konuda..
bu dünürlük ya olacak ya olacak....... o kadar
aaaaaaaaaaaa senin haberin yokmu.f......den değil bakma muhata üzülme diye söylemiyo.biz buluştuk muhatla
Bensiz nasıl sindi içinizeBende boşuna İskender,kapalıçarşı,gezme tozma hayalleri kuruyorum ahh aahhh,nerelere gidem gali
SeyyannnnCanım dur çözücez bu işi az kaldı Canım herkes kendine yapılan hatimde okumak isterse okusun ozaman,olabilir aslında,kendiside okumuş olur...Canım belkide 10 cüzden az düşecek,çünkü bak Krizantemde gircekmiş galiba.Sen hiç endişelenme,Muhat ve Eslem dünürlerine güven halledicez inşaallah
Muhatt arada buraya giriyodu Ecrin canım,oda dua yarşında okudu hatta...Ben şimdi ona mesaj attım,kesin katılacaksan almak istediğin cüzleri yaz,kalanları paylaşalım diye..Canım eğer o katılırsa,ne kadar okumak isterse okur,kalanlarını dağıtırız.Krizantemde kesin girecekse cüzlerde daha az düşer hem,dediğin gibi daha kalabalıkta oluruz.Ecrinden cevap gelince dağıtıma başlayalım
87 mi 88 mi doğumlusun
11.11.1987 :)Bensiz nasıl sindi içinizeBende boşuna İskender,kapalıçarşı,gezme tozma hayalleri kuruyorum ahh aahhh,nerelere gidem gali
he görmüşün ya bende görmedin diye gözüne gözüne sokmak için birdaha yazdım,buluştuğumuzuuuuuuuuuuuu
hemde nerde buluştuk biliyon muuuuuuuuuuuuuuuu
11.11.1987 :)
ee uyuyodun uandırıp buluşmaya kıyamadık :)
canım çay istedi :)
Kebapçı İskender
Köfteci Yusuf
Hangisi
11.11.1987 :)
ee uyuyodun uandırıp buluşmaya kıyamadık :)
canım çay istedi :)
şöyle yakın bi yere taşınmamışınız da teyyyy nerelere gitmişinizgel çay yapayım ben.varya kurabiye de var.birde rokoko tatlısı.yanında dındurma.ooooooooooo hadi atla süpürgene.
esleeeeeem hadi canım çaya gelin.kocişte yok zaten.canım sıkılıyo.
senin gönlünden geçen ne
hatimi sadece kendin mi tamamlamak istersin yoksa burda birlikte okusak ister misin??
İskender diye fısıldasanız açılırdı gözlerim,bu bahane değil bikere
Çay mı hmmm Allah Allah benim canım istemedi nedense
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?