Evlat sahibi olmak isteyenler=birlikte dua edelim mi

yaşından daha olgunsun evet ...ama armızdaki yaş farkını söylemek dahi istemiyorum.anamm çok yaşlanmışım.
kız açık resim falan görmedimde oraya açık resim konurmu varsada kaldır.ha başını açmışın ha oraya açık resim koymuşun.
biraz katıyım ben galiba bu konuda..
bu dünürlük ya olacak ya olacak....... o kadar

kizlar bende cikiyorum hepinizi ozlemisim uzun zamandir muhabbet olmuyordu topigimizde hatim icin nasil uygun gorurseniz beni haberdar edin muhakkak katilmak istiyorum hepinizi seviyorum ve kocaman opuyorum Rabbim hayirlisiyla herbirimizin kucaklarini doldursun isterse ikiz isterse ucuz isterse tek versin ama en hayirlilarindan versin insallah

Seyyan Muhat,kız cadalozlar ne zaman gördünüz birbirinizi

Muhat kaç yaşındasın canım,benden küçük müsün büyük müsün,bak merak ettim şimdi
aaaaaaaaaaaa senin haberin yokmu.f......den değil bakma muhata üzülme diye söylemiyo.biz buluştuk muhatla

cadalozluk yapmasaydın şaşırırdım zaten
evet ya biz de kendi cüzümüzü okuyalım, yani dahil olalım.
ben okuyabildiğim kadar okurum geri kalanını paylaşırız benimkinde.
hatim olsun da nasıl olursa olsun :)

bizde seni ve ufaklığı çok seviyoruz canım...valla canım olsunda sağlıklı,hayırlı kaç tane olursa eyvallah

Seyyannnn Canım dur çözücez bu işi az kaldı Canım herkes kendine yapılan hatimde okumak isterse okusun ozaman,olabilir aslında,kendiside okumuş olur...Canım belkide 10 cüzden az düşecek,çünkü bak Krizantemde gircekmiş galiba.Sen hiç endişelenme,Muhat ve Eslem dünürlerine güven halledicez inşaallah

Muhatt arada buraya giriyodu Ecrin canım,oda dua yarşında okudu hatta...Ben şimdi ona mesaj attım,kesin katılacaksan almak istediğin cüzleri yaz,kalanları paylaşalım diye..Canım eğer o katılırsa,ne kadar okumak isterse okur,kalanlarını dağıtırız.Krizantemde kesin girecekse cüzlerde daha az düşer hem,dediğin gibi daha kalabalıkta oluruz.Ecrinden cevap gelince dağıtıma başlayalım

87 mi 88 mi doğumlusun

canım o açık resimerim kilitli kimse göremiyor benden başka :)
dışardan bakan da göremez :)
sempozyuma katılmıştım orada çekilmiş resimler

az önce yadım görmedin bidaha yazayım bari dedim

aaaaaaaaaaaa senin haberin yokmu.f......den değil bakma muhata üzülme diye söylemiyo.biz buluştuk muhatla

ayrıca ben dünürlerime güvenmemmi.siz oldukça sırtım yere gelmez evvelAllah..ayyyyyy canlarımsınız ya

Bensiz nasıl sindi içinize Bende boşuna İskender,kapalıçarşı,gezme tozma hayalleri kuruyorum ahh aahhh,nerelere gidem gali

he görmüşün ya bende görmedin diye gözüne gözüne sokmak için birdaha yazdım,buluştuğumuzuuuuuuuuuuuu

senin gönlünden geçen ne
hatimi sadece kendin mi tamamlamak istersin yoksa burda birlikte okusak ister misin??

Bensiz nasıl sindi içinize Bende boşuna İskender,kapalıçarşı,gezme tozma hayalleri kuruyorum ahh aahhh,nerelere gidem gali
11.11.1987 :)
ee uyuyodun uandırıp buluşmaya kıyamadık :)
canım çay istedi :)

11.11.1987 :)
ee uyuyodun uandırıp buluşmaya kıyamadık :)
canım çay istedi :)

gel çay yapayım ben.varya kurabiye de var.birde rokoko tatlısı.yanında dındurma.ooooooooooo hadi atla süpürgene.
esleeeeeem hadi canım çaya gelin.kocişte yok zaten.canım sıkılıyo.

gel çay yapayım ben.varya kurabiye de var.birde rokoko tatlısı.yanında dındurma.ooooooooooo hadi atla süpürgene.
esleeeeeem hadi canım çaya gelin.kocişte yok zaten.canım sıkılıyo.
şöyle yakın bi yere taşınmamışınız da teyyyy nerelere gitmişiniz

senin gönlünden geçen ne
hatimi sadece kendin mi tamamlamak istersin yoksa burda birlikte okusak ister misin??

canim hepbirlikte okuyalim insallah ben kendime baslamistim zaten ramazandada okuyabilirsem okuyacagim siz cuzleri dagitin zaman soyleyin ben okurum canim hepbirlikte sevabi buyuk olur bence

busefer gercekten gidiyorum disci randevum var dua edin bakalim ne yaptirabilecegim:18:

İskender diye fısıldasanız açılırdı gözlerim,bu bahane değil bikere

Çay mı hmmm Allah Allah benim canım istemedi nedense

nedenseşaşırdım bendesen çayı çok seversin eslemim hayırdır...ne istiyosun sen kuzum söyle ben yaparım sana.iskender diyosan onu yapamam ama götürürüm kız. ne var

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…