CANIM nasılsın... ben listeyi görmedim buaralar giremediğim için....ama 5 yasin 100 enbiya okudum...kusura bakmayın çok geç oldu ama çok yoğundum...
canım enbiya süresinin hangi ayetini okuyorduk?Ksusura bakmayın bern çalışıyorum çok takip edem,,yorum sizi dualra katılıyorum.Ama taile girecem 1 hafta sonra o zaman daha rahat olurum.
canım benimmmm seviom seniiii
canım nasılsın geldim ama birazdan çıkacam.
CANLARIM benim bende sizi çok çok seviyorum kız...canım benimmmm seviom seniiii
asbe ve piedra nerdesiniz siz yaaaaa....hadi piedranın durumu biliyoruz sınavlar falan..ya sen asbe hanfendüüü sen nerelerdesin hııı...
dohtora gittim beaaa göğüslerimi gösterttim eşimin sonuçlarını diğer dohtura gösterdim geldimmmmmmasbe ve piedra nerdesiniz siz yaaaaa....hadi piedranın durumu biliyoruz sınavlar falan..ya sen asbe hanfendüüü sen nerelerdesin hııı...
CANLARIM benim bende sizi çok çok seviyorum kız...
canımcım sizi özledim şöyle işlerim bitsin rahat rahat sohbet edeceğiz....söz...
çıkma ya banane..diyemiyorum sınavlar dedin napak ama arada uğra tamam mı bak ne zamandır iki lafın belini kıramadık.İyi bak kendine seni özlüyoruz
dohtora gittim beaaa göğüslerimi gösterttim eşimin sonuçlarını diğer dohtura gösterdim geldimmmmmm
bak yine kaçtı görüyor musun
sen nerelerde fink atıon yine kız
CANLARIM benim bende sizi çok çok seviyorum kız...
canımcım sizi özledim şöyle işlerim bitsin rahat rahat sohbet edeceğiz....söz...
tamam canım senin okumanla eksikler sadece 2 kaldı.CANIM nasılsın... ben listeyi görmedim buaralar giremediğim için....ama 5 yasin 100 enbiya okudum...kusura bakmayın çok geç oldu ama çok yoğundum...
kızlaaaaaaaaaaaarrrrrrrrrrrrr sa ben adet olmadım bu gün olmam lazımdı ovu testi çift hâlâ gidip bgebelik tesi alamam taaaa ilçeye gitmem lazım dua edin nolur nolur nolur nolurrrr bebek olsun midemin böbreklerimin bağırsaklarımın vee diğer organlarımın yanı başındaaaaa:)))))))))))))))[/QUO
ay hamile olasıca inşaallah............canım dualrım seninle inşaallah adetin hiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiç gelmez...bebiş vardırda e bi hallay çekeriz dimi ama....
tamam canım senin okumanla eksikler sadece 2 kaldı.
seyyan canım yeni liste yapıldımı bu hafta için........:26::26::26:
ben adet oldum allah nasip ederse yarın gidicez bakalım doktor ne diyecek inş bi sorun olmazsa yarın başlıyoruz tedaviye
kaybınız varmış çok üzüldüm Allah bir daha yaşatmasın inşallah zor bir durum.İstemeye yasak mı var gönlünden geçeni iste dile canım .Kız yada erkek ikisi de evlat tabiki ama bir oğlum olsaydı bende oğluşum için Allaha şükreder bir de kız isterdim rabbimden heralde
kızlar selam......
ay inşaallah..... test alma imkanımda yok bikaçgün bekleecem artık
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?