Evlat sahibi olmak isteyenler=birlikte dua edelim mi

canım enbiya süresinin hangi ayetini okuyorduk?Ksusura bakmayın bern çalışıyorum çok takip edem,,yorum sizi dualra katılıyorum.Ama taile girecem 1 hafta sonra o zaman daha rahat olurum.

89.ayet canım.Olsun tatlım ne demek bekleriz sohbette ederiz

canım benimmmm seviom seniiii
CANLARIM benim bende sizi çok çok seviyorum kız...
asbe ve piedra nerdesiniz siz yaaaaa....hadi piedranın durumu biliyoruz sınavlar falan..ya sen asbe hanfendüüü sen nerelerdesin hııı...

canımcım sizi özledim şöyle işlerim bitsin rahat rahat sohbet edeceğiz....söz...

asbe ve piedra nerdesiniz siz yaaaaa....hadi piedranın durumu biliyoruz sınavlar falan..ya sen asbe hanfendüüü sen nerelerdesin hııı...
dohtora gittim beaaa göğüslerimi gösterttim eşimin sonuçlarını diğer dohtura gösterdim geldimmmmmm

canımcım sizi özledim şöyle işlerim bitsin rahat rahat sohbet edeceğiz....söz...

bak yine kaçtı görüyor musun

bizde seni özledik şeker bu çocukları T çetveli ile pataklamak lazım kurtarma sınavımıydı bütünlememiydi niye ona kalmışlar sanki... neyse şiddet yok başarılar dileriz ergenlere

kızlaaaaaaaaaaaarrrrrrrrrrrrr sa ben adet olmadım bu gün olmam lazımdı ovu testi çift hâlâ gidip bgebelik tesi alamam taaaa ilçeye gitmem lazım dua edin nolur nolur nolur nolurrrr bebek olsun midemin böbreklerimin bağırsaklarımın vee diğer organlarımın yanı başındaaaaa:)))))))))))))))

CANIM nasılsın... ben listeyi görmedim buaralar giremediğim için....ama 5 yasin 100 enbiya okudum...kusura bakmayın çok geç oldu ama çok yoğundum...
tamam canım senin okumanla eksikler sadece 2 kaldı.

hayalot=10
muhat=82
seyyan=5
dilek=5
ayşe035=5
kays=5
sumeyyab=5
melek181=5
dafniya=10
sürpriz06=5
krizantem=5
sibelkoçak=5
eslemliva=5
piedra=5
asya28=5

kaldı 2 eksiğimiz ...

tamam canım senin okumanla eksikler sadece 2 kaldı.

seyyan canım yeni liste yapıldımı bu hafta için........:26::26::26:
ben adet oldum allah nasip ederse yarın gidicez bakalım doktor ne diyecek inş bi sorun olmazsa yarın başlıyoruz tedaviye

seyyan canım yeni liste yapıldımı bu hafta için........:26::26::26:
ben adet oldum allah nasip ederse yarın gidicez bakalım doktor ne diyecek inş bi sorun olmazsa yarın başlıyoruz tedaviye

canım hadi bakalım yeni heyecan yeni umut.inşaallah herşey gönlünce olur.dualarımız seninle olacak.yeni listede yarın yayınlanacak.sana özel mesajla attım canım..nelerin okunacağını yazdım özelden.belki burdan gözünden kaçar diye..

çok teşekkür ederim. ay ben bu yaramaz oğlandan sonra çocuk istemeye korkuyordum ama şimdi ikiz geçiyor gönlümüzden:) tabi her şeyin hayırlısı, rabbime göre güçlük yok:)

ay inşaallah..... test alma imkanımda yok bikaçgün bekleecem artık

beklemek daha iyi zaten, geciktikçe bebek daha iyi yerleşir. ben adete 7 gün varken test yapıp öğrendim iyi olmadı. test yapmasam hamile olduğumu bile bilmeden düşecekti. şimdi hiç stres yapma, sadece dua et ve bekle. uzanma, ağır kaldırma, sol tarafına yatıp dinlen:) inş. herşey yolunda gider. önümüzdeki ay eğer adetim gecikirse bile test yapmıcam hemen, beklicem 4 gün falan geçsin öyle yapıcam test. stres de bebeği olumsuz etkiliyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…