Evlat sahibi olmak isteyenler=birlikte dua edelim mi

bu gün yapmış canım doktorunu aramiş yarın testi tekrarlamasını istemiş dr.

yok canım şimdi geçmişini okudum tahlil sonucunu dün akşam00:33 te yazmış bugün yaptım diye.demekki dün yapmış tahlili.inşaallah yükselmiştir.............

yok canım şimdi geçmişini okudum tahlil sonucunu dün akşam00:33 te yazmış bugün yaptım diye.demekki dün yapmış tahlili.inşaallah yükselmiştir.............

Ay ne kadar dikkatsizim.Neyse daha iyi erken yapmış oldu testi ohh çok şükür yarın büyük gün hayırlısıyla

Son düzenleme:
Ay ne kadar dikkatsizim.Neyse daha iyi erken yapmış oldu testi ohh çok şükür yarın büyük gün hayırlısıyla

canım bugün tahlil günü onun dün yapmış bu sonuç çıkmış doktor yarın için çağırmış galiba dimi.belki yükselir ya...yok ben bi muhatı arıyayım o görüşüyo nurusimayla belki haberi vardır..

salı günü demişti evet yaa..neyse kusuruma bakma canım ya beyin durdu resmen bende...

buyuk bavul tarzi cantam vardi onla gittim cnm tek cantaya sigmiyo iki tanede ayri ayri yapmak istemedim.iki tane kendime iki tanede kizima takim koymustum ama birer tane yetti ikimizede zaten bir gun kaldik normal dogum yapinca yetiyo bir takim. bebegin hastane cikisini battaniyesine sararak koydum isteyince zaten hemen verdik karismadi sende oyle yap cnm

canım ama normal zaman ıcınde bı yere gıderken bebek ıcın malzeme cantası gerekır demı..
kendıne gecelık ve 2 pijama takımımı koydun canım

merhaba arkadaşlar, başlığı görünce işte aradığım şey dedim, eğer dualar ve yasinlere devam ediyorsanız lütfen beni de ekleyin. 1 yıllık evliyim herkes gibi biz de bebek özlemi çekiyoruz. Yasin okuyabilirim sıra kimdeyse, kimse yoksa bu hafta bizim için okuyabilir misiniz arkadaşlar

aramıza hoşgeldın canım
seyyan arkadasımız lısteyı takıp edıyor gorunce ekler senı ama lıstedekı sıraya gore okuyoruz sıran gelınce sanada okunur..
yasını serıf - ıhlas surelerı - ve enbıya suresı 89 . ayet okunuyor..
dılerım tez zamanda rabbım nasıp eder yavrunu

hoşgeldin canım aramıza.tabiki listeye senide ekleriz.ama bu haftaki liste yayınlandı.haftaya olan listemize adını eklerim.bu hafta adetli olan arkadaşlarımız var.istersen eksiklere yardım edebilirsin.ama lütfen okuduğunu ve listeye girdiğinde okuyup okuyamadığın zamanlarda bilgi ver olurmu.
bu hafta okunacak kişileri henüz açıklamadım.önceden sırayla okuyorduk ama biraz heyecan olsun diye isimler hafta sonuna doğru açıklanıyor.
tedavidemisin ...

hoşbulduk arkadaşlar sağolun güzel dilek ve dualarınız için teşekkür ederim. tamam ben bu hafta okuyorum , okuduğum zaman tamamladığımı bildiririm. Rabbim hamile olan arkadaşlarımıza sağlıklı, hayırlı evlatlar ve kolay doğum nasib etsin bizlere de en kısa zamanda inşallah.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…