nezaman yapmış ki tahlil.bugünmü yoksa önceden mi yaptıydı acaba....beta hcg 2,36 çıktı onu biliyorsundur sanırım sonrasında bişey yazdı mı ki..nurusimanın tüp bebek olayı baştan sona adranelin zaten hayırlısıyla güzel sonuç alsın inşallah
nezaman yapmış ki tahlil.bugünmü yoksa önceden mi yaptıydı acaba....
çok şükür canım iyiyim bende.nurusimayı çok merak ettim...ve bu saate kadar girmemesi moralimi bozdu biraz..inşaallah güzel haberini alırız ya
bu gün yapmış canım doktorunu aramiş yarın testi tekrarlamasını istemiş dr.
bende istiyorum bananeeee
yok canım şimdi geçmişini okudum tahlil sonucunu dün akşam00:33 te yazmış bugün yaptım diye.demekki dün yapmış tahlili.inşaallah yükselmiştir.............
Ay ne kadar dikkatsizim.Neyse daha iyi erken yapmış oldu testi ohh çok şükür yarın büyük gün hayırlısıyla
esmanın bebıs aglıyo herhalde gıttı[/QUOTE
evet cnm bebis uyandi ciktim mecbur
esmanın bebıs aglıyo herhalde gıttı[/QUOTE
evet cnm bebis uyandi ciktim mecbur
annenler yanındamı yoksa artık yalnızmısınız
canım bugün tahlil günü onun dün yapmış bu sonuç çıkmış doktor yarın için çağırmış galiba dimi.belki yükselir ya...yok ben bi muhatı arıyayım o görüşüyo nurusimayla belki haberi vardır..
yok cnm esim facebooka bile izin vermiyobebısın resmını paylasırmısı
yok cnm esim facebooka bile izin vermiyog
annenler yanındamı yoksa artık yalnızmısınız
yalniziz cnm esim izindeydi bu hafta basladi o ise.annem cok uzakta deil gun asiri geliyo yanimiza
babası gozunden sakınıyor desene canım ..
rabbım saglıcakla buyumesını nasıp etsın ıns.
doguma gıderken yanında nasıl bı canta goturdun bebek ıcınde kendın ıcınde ayrı cantamı goturdun
buyuk bavul tarzi cantam vardi onla gittim cnm tek cantaya sigmiyo iki tanede ayri ayri yapmak istemedim.iki tane kendime iki tanede kizima takim koymustum ama birer tane yetti ikimizede zaten bir gun kaldik normal dogum yapinca yetiyo bir takim. bebegin hastane cikisini battaniyesine sararak koydum isteyince zaten hemen verdik karismadi sende oyle yap cnm
merhaba arkadaşlar, başlığı görünce işte aradığım şey dedim, eğer dualar ve yasinlere devam ediyorsanız lütfen beni de ekleyin. 1 yıllık evliyim herkes gibi biz de bebek özlemi çekiyoruz. Yasin okuyabilirim sıra kimdeyse, kimse yoksa bu hafta bizim için okuyabilir misiniz arkadaşlar
merhaba arkadaşlar, başlığı görünce işte aradığım şey dedim, eğer dualar ve yasinlere devam ediyorsanız lütfen beni de ekleyin. 1 yıllık evliyim herkes gibi biz de bebek özlemi çekiyoruz. Yasin okuyabilirim sıra kimdeyse, kimse yoksa bu hafta bizim için okuyabilir misiniz arkadaşlar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?