merhaba arkadaşlar nasılsınız? sabah hapruşurken sırtım tutulduhapşururken tutulan ilk insan olarak tarihe geçicem. bugün toplanmam lazım ama ağrı beni mahvetti. sıcak su torbalarıyla yattım bütün gün. eşim de aksi gibi gelemiyor. bu saat olmuş hala işten gelemiyor, illa en sıkışık zamanda yok olur bu adamlar zaten. ay ben de böyle işler ters gidince çok sinirli oluyorum. inş. yarına kadar açılırım yoksa çocukla onca yolu nasıl baş edicem bilmiyorum. yarın sabah erkenden uçağımız. inş. hayırlısıyla sağ salim gideriz.
canım ama normal zaman ıcınde bı yere gıderken bebek ıcın malzeme cantası gerekır demı..
kendıne gecelık ve 2 pijama takımımı koydun canım
ben de prolaktin yüksekliği var ilaç kullanıyorum. eşimin sonuçlarına göre dr tedavi uygulayacak. bakalım inşallah bir problem yoktur
eeee kızım bu işler parayla değil sıraylaseyyan normalde sen beni topik topik arardın şimdi ben seni arıyorum :)
eeee kızım bu işler parayla değil sırayla
ben şok olmadım çünkü bu işten onların kazandığının haddi hesabı yok.adamın işine gelmez tabi...işine çomak soktuk gibi geldi ona....
napalım artık bi günlük değişti rollerimiz :)
drnin cevabına şooook oldum yaaawww
seyyan canımmmmmmmmm ben çıkayım :)ben şok olmadım çünkü bu işten onların kazandığının haddi hesabı yok.adamın işine gelmez tabi...işine çomak soktuk gibi geldi ona....
tamam canım iyi uykular sana.....yarın görüşürüzseyyan canımmmmmmmmm ben çıkayım :)
valla yarın erken kalkacam diye yatıyorum
tamam canım Allah rahatlık versin :)tamam canım iyi uykular sana.....yarın görüşürüz
e bende çıkayım o zaman
canımmmm benimmmmmmmmmmbayıldım balıklarının isimlerine.öcük ve öcük2 ha birde cücüğün ölümüne üzüldüm.böcüğüne arkadaş şart.bende kızken balıklarım öldü diye günlerce ağladığımı bilirim.insan bağlanıyo.
canım tedavin inşaallah güzel sonuçlanır ve seviniriz hepberaber burda çekeriz halayları buna hepimizin çok ihtiyacı var.
asbelovem canım arkadaşım.sana nacizane birkaç tavsiyem olacak.herkes söyledi ama bende söyliyeyim birkaç bişey.
öncelikle yeni bir umut ,yeni bir heyecan...bunun tadını çıkar.sonuç ne olur diye düşünmemeye çalış.eşine bol bol naz yap.seni en çok neler mutlu ediyorsa onlarla uğraş.sakın ha stres yapma.
tedavide yatman gerekmiyo.ilk 3 gün dinlen ama sonra hayatına devam et.tabi ağır işler yapmamak kaydıylaçünkü sürekli yatmak hem moral olarak stres oluşturuyo hemde kan dolaşımını yavaşlatıyo.evin içinde yürüyüşler yap.en sevdiğin yemekleri yap kendine ve hopur küpür ye ki yeğenimize aş olsun dini ama
veeee heo pozitif ol.herşey güzel olacak onu düşün.neşeli şeyler izle.asla duygusal şeyler izleyip salya sümük durumuna girme
en son seni seviyoruz ve yanındayız her daim ne olursa olsun bunu sakın unutma.seni düşünen ve senin için dua eden dostların burda ve hep yanında.....
Allah razı olsunnn aminnnnnnarkadaşalar 5 ayetel kürsi ve ihlas okudum tüm hamiş olmak isteyenlere inşallah dualarımız kabul olur....en kısa zamanda hamiş kalırız :))
inşallahhh saatine denk gelmiştir de kabul olmuştur kız duanRabbim sana da versin 3 tane hangisini banyo yaptırdığını unut arada emi
nurusimaaaa nerdesinnnnnnnnnnnncanım bugün tahlil günü onun dün yapmış bu sonuç çıkmış doktor yarın için çağırmış galiba dimi.belki yükselir ya...yok ben bi muhatı arıyayım o görüşüyo nurusimayla belki haberi vardır..
çok geçmiş olsun canımmm inşallah bir an önce geçerrr kas gevşetici falan sür istersenmerhaba arkadaşlar nasılsınız? sabah hapruşurken sırtım tutulduhapşururken tutulan ilk insan olarak tarihe geçicem. bugün toplanmam lazım ama ağrı beni mahvetti. sıcak su torbalarıyla yattım bütün gün. eşim de aksi gibi gelemiyor. bu saat olmuş hala işten gelemiyor, illa en sıkışık zamanda yok olur bu adamlar zaten. ay ben de böyle işler ters gidince çok sinirli oluyorum. inş. yarına kadar açılırım yoksa çocukla onca yolu nasıl baş edicem bilmiyorum. yarın sabah erkenden uçağımız. inş. hayırlısıyla sağ salim gideriz.
canımmmm benimmmmmmmmmmöyle duygulandırdın ki beni gözyaşlarıma hakim olamadım
eşim sen neye ağlıyorsun deyince ona da okuttum siz ne biçim bir bağ kurmuşsunuz dedi bana
sizi çok seviyorummmmm iyi ki varsınızzzz
sizler yanımda olduktan sonra herşeyin üstesinden gelirim Allahımın izniyle
Allah razı olsunnn aminnnnnn
inşallahhh saatine denk gelmiştir de kabul olmuştur kız duan
düşünsene çocukları kokluyormuşum acaba hanginizi yıkamıştım diyegerçi onlar her türlü güzel kokar be balım
nurusimaaaa nerdesinnnnnnnnnnnn
çok geçmiş olsun canımmm inşallah bir an önce geçerrr kas gevşetici falan sür istersen
hayırlı yolculuklarrrrr
canımmmm benimmmmmmmmmmöyle duygulandırdın ki beni gözyaşlarıma hakim olamadım
eşim sen neye ağlıyorsun deyince ona da okuttum siz ne biçim bir bağ kurmuşsunuz dedi bana
sizi çok seviyorummmmm iyi ki varsınızzzz
sizler yanımda olduktan sonra herşeyin üstesinden gelirim Allahımın izniyle
Allah razı olsunnn aminnnnnn
inşallahhh saatine denk gelmiştir de kabul olmuştur kız duan
düşünsene çocukları kokluyormuşum acaba hanginizi yıkamıştım diyegerçi onlar her türlü güzel kokar be balım
nurusimaaaa nerdesinnnnnnnnnnnn
çok geçmiş olsun canımmm inşallah bir an önce geçerrr kas gevşetici falan sür istersen
hayırlı yolculuklarrrrr
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?