kuzucum bizim sayımız 5milyonken ben hamiş kaldımmmmmm
o yüzden hep bir umut vardır
bende muhasebe yapıommmmmmmmmm
kızzz canı sıkılan bir hırsız evde bişey bulamayınca salonun ortasına büyük abdestini yapmış valla herşey beklerim ben bu hırsızlardan
canım hangi ildesin
inşllh yaa inşllh.....
öyle çooookkkkkkkkkkkkkkkk istiyorumki anlatamam......
az önce konuştuk ablamla 3 tane embriyodan sadece 1 tanesini koymuşlar ve o da 6 HÜCREliYmİŞ.......diğer 2 siölmüş..bugün 4 günlük oldu tam embriyo....
çok korkuyor yine tutmuycak diye...sizce iyi mi 6 HÜCREli EMbryO.....
burda mutlaka paylaşıcam hebrleri ama dilerimki ÇOOOoOOoOOOOKKKKKKKKKk GGGÜZZZZzEEEEEELLLLLLLL haber paylaşırım ....
inşllh canım Tatsın annelik duygusunu tüm isteyenler...
Ben YAŞAdım anneliği RAbBİMM tüm isteyenlere yaşatsın en kısa zamanda.......
Ne OLUR dua edin......DOKTor umutsuz konuşmuş ama ona caN verecek olan RaBBİMM.....
BEN elimden bir şey gelmediği için burda kahroluyorum ,, sadece dua edebiliyorum ancak....
TEyzE OLUyoruMMMMMMMMMMM diye size haber vermke nasip olsun İnŞLH ve tabiki sizlere de UmUTT olsUN........
Doğru aslında Rabbimin ol demesi yeterramanınn muhasebe ne fena demiii Allah kolaylık versin canımm
Doğru aslında Rabbimin ol demesi yeterramanınn muhasebe ne fena demiii Allah kolaylık versin canımm
100 kasakuzucum bizim sayımız 5milyonken ben hamiş kaldımmmmmm
o yüzden hep bir umut vardır
bende muhasebe yapıommmmmmmmmm
yok anam yok yakalanmazlar zaten polislerle işbirliği içindeler bizim bir tanıdığımızın arabası çalınmıştı polis bulduk arabanı 5000tl ver getirelim dedi hesap et artıkigrençAllah cezasını versin pis herif ya... Bir türlü de yakalanamıyor ne hikmetse bu hırsızlar..kışın annemin eve girdi laptop bir de kamerayı çalmış içinde fotorgraflarımız vardı bir sürü hepsi gitti medyaya sızdırmaz inşallah polisler bulunur bilgisarın bişey numarasından dedi hala ses seda yok
kız ne uygunu 450tl fiyat biçti orası banabende muhasebeciyim canım ve mesleğimi hiiiiiç sevmiom..Testini yaptıramışsın canım malesef yapmamak için bin dereden şu getiriyorlar..3 tane tüp bebek denemesinin maliyetini bilmiyorlar mı..ya pıltılaşma varsa o emek para çöpe gitmiş umurları değilİş testi yapmaklada bitmiyor canım inşallah öyle olmazda pıltılaşma varsa kullanacağın iğnenin adedi 10 tl günlük..Heyet raporu çıkarmak gerekiyor onun içinde bin dereden şu getiriyorlar Allah yardımcımız olsun..Ben hala rapor çıkaramadım gebelik olursa bir tüp bebek parası da bu iğnelere ödeyeceğim ..İstanbul bu testi uyguna yapan bir yer var canım eğer yaptırmadıylsan Genetix beşiktaşda
100 kasa
101 alınan çekler
102 bankalar
103ver çek ve ödm emr
110 hisse senedi
inşllh yaa inşllh.....
öyle çooookkkkkkkkkkkkkkkk istiyorumki anlatamam......
az önce konuştuk ablamla 3 tane embriyodan sadece 1 tanesini koymuşlar ve o da 6 HÜCREliYmİŞ.......diğer 2 siölmüş..bugün 4 günlük oldu tam embriyo....
çok korkuyor yine tutmuycak diye...sizce iyi mi 6 HÜCREli EMbryO.....
burda mutlaka paylaşıcam hebrleri ama dilerimki ÇOOOoOOoOOOOKKKKKKKKKk GGGÜZZZZzEEEEEELLLLLLLL haber paylaşırım ....
inşllh canım Tatsın annelik duygusunu tüm isteyenler...
Ben YAŞAdım anneliği RAbBİMM tüm isteyenlere yaşatsın en kısa zamanda.......
Ne OLUR dua edin......DOKTor umutsuz konuşmuş ama ona caN verecek olan RaBBİMM.....
BEN elimden bir şey gelmediği için burda kahroluyorum ,, sadece dua edebiliyorum ancak....
TEyzE OLUyoruMMMMMMMMMMM diye size haber vermke nasip olsun İnŞLH ve tabiki sizlere de UmUTT olsUN........
yok anam yok yakalanmazlar zaten polislerle işbirliği içindeler bizim bir tanıdığımızın arabası çalınmıştı polis bulduk arabanı 5000tl ver getirelim dedi hesap et artık
kız ne uygunu 450tl fiyat biçti orası banagerçi diğer yerlere göre uygun biruni 1500tl dediydi
yok anam yok yakalanmazlar zaten polislerle işbirliği içindeler bizim bir tanıdığımızın arabası çalınmıştı polis bulduk arabanı 5000tl ver getirelim dedi hesap et artık
kız ne uygunu 450tl fiyat biçti orası banagerçi diğer yerlere göre uygun biruni 1500tl dediydi
bende sözelciyim ama hayat beni buraya getirdi kuzu ben aslen çocuk gelişimciyimnfert ediyom muhaseben o beni ben onu hiç sevmeyiz eskidendi mıhasebe sigorta okudum bende ama hiç sevmem kendilerini hiiiiiçççç..... benim alanım tarih edebiyat çoğrafya sözelciyim ben sözelciii
ohhhh fiyatlar zamanla düşüyor sanırım misal tüp bebek 10-12sene önce 10000$lara mal olan bir tedaviymiş ama şimdi 5000-6000lere yaptırabiliyorsun ayağa düşüyor anamVayy alçaklar benden 500tl aldılar ya kuzum...Kocaeli sormadığım lab kalması 750-1000TL arası fiyat vermişler...500 ü duyunca anında saydım adamların eline keşke pazarlık yapaydımmm
a.slm canım ben ıyıym sen nasılsın
bu arada bebısın nasıl cınsıyetını neydı
YÜzüne karşı olumsuz demesi çokk üzmüş ablamı......AMA dediğim gibi RABBİM güç kuvvet versin o küçücük embriyoya ve ABLAMIN önce GÖBÜŞÜNÜ ,, sonra da KUCAĞINI doldursun inşllh......Umutsuzluğa kapılmasın ablan ama 4.gün embriyosuysa bu kaliteli demek değil mi ya nasıl olumsuz konusur dr. ve ne biçim dr. bunlar yaa embriyo transferi yaptığı kişiye niye böyle konuşurlar anlamam ama Rabbim o kadar büyük ki inşallah bu son denemesi olacak ve inşallah sımsıkı tutunacak bebişi annesine annesi onunla konuşsun bol bol dualarımız ablanla canım inşallah 12gün sonra güzel haberler veririsin bize
TEYZE olmayı o kadar istiyorum ki Yaaa anlatamam işte HEP ruyalarımda TEYZE oluyorum....GERçek olsun diye dular ediyorum....Dua ederiz tabiki canım bu müberek günlerde Ablanın sabrı şükre dönüşür inşallah..Sen anneymiş zaten inşallah teyzede olursun..Doktorlar tıbbın olasılıklarına göre yorumlıyor olayları oysa seninde dediğin gibi Yaratma işi Rabbimizin elinde ol demesi yetiyor..Canım üzülme dua etmeye devam et ablanda eminim sizler üzülüyorsunuz diye daha çok kahroluyordur.Kendimden biliyorum..
6 hücrelimiydi bilmem ama beraber tüp bebeğe başladığımız arkadaşın da bir tanecik embriyosu vardı 3.gün transferi oldu..veeeee şimdi bir taneçik kızı o embriyocuk 1 yaşına girdi geçenler dünya tatlısı
bende sözelciyim ama hayat beni buraya getirdi kuzu ben aslen çocuk gelişimciyim
ohhhh fiyatlar zamanla düşüyor sanırım misal tüp bebek 10-12sene önce 10000$lara mal olan bir tedaviymiş ama şimdi 5000-6000lere yaptırabiliyorsun ayağa düşüyor anam
asbecim kelin ilacı olsa başına sürermişyok anam yok ne emeklilik var ufukta ne de bahçeli bir ev
ay o günleri görür müyüz kız dafni inşallah inşallah hala onlarla oynayacak gücüm varken gelsinler artıkkkkkkk
aminnnnnnnnnnnn kuzum aminnnnnnnnnnnnnnn sende inşallah hayırla sağlıkla alırsın bebişini kucağına
hadi yaaa telefonda oluyor genelde o kim var kim yok göremiyorsun
kuzum bildiğim kadarıyla yumurtlama kanaması bir kere olur biter bir daha gelmez ama onun takibini ovu testiyle yapabilirsin dene bence canım
keşke arkadaşlarımıza verdiğimiz telkinleri biz de kendilerimize uygulayabilseydik anacım
canım ben çok beğendim ne şirin kalpleri kurdeleleri var onun öyle
canım benimmmm Rabbim hakkında hayırlısını nasip etsin inşallah gelir konar bebişin bebişlerin göbişine inşallahhhhhh
bizde seni seviyoruzzzz
Günaydın canım nasılsın
canım öncelikle hayırlı olsun.ben tedavideyken bir bayanın sadece bir emriyosu oldu ve 6 hücreliydi.benim 3 embriyom oldu 8 hücreliydi.ama ben elim boş çıktım o bayan hamile kaldı.o yüzden bunlara çok takılmamak lazım.elimizden geleni yapıp tevekkül etmek gerekir.ablan içinde inşaallah güzel sonuçlar olur.ve müjdeyi alırsınız tabi bizede söylersin bu güzel haberi...ALLAH razı olsun yaa.....:))) AKLIM şu an hep ablamda...DUysa hiç tanımadığı kişlerden dualar geldiğini nasıl sevinirdi kimbilir.....
12 gün sonra açıklandığında burda ÇOOOKKKKK güzel haber vermek nasip olsur inşllh..
canım öncelikle geçmiş olsun.farklı yerlerde olduğumuz için sana doktor öneremiyorum.ama çok iyi bir doktor seçersen yumurtalığın zarar görmeden,yada en az zararla yapılabilir ameliyatın.bende de başka bir kist çeşide vardı.bir doktor yumurtanın çok fazla zarar göreceğini söylerken ,gittiğim prof zarar vermeden yaptı ameliyatımı çok şükür.ve o yumrtalığımda daha fazla ve kaliteli yumurta oluyo.Allah yar ve yardımcın olsun...slm kızlar uzun zamandır sıteye gırmıyorum cunku pısıkolojım alt ust oldu
kızlar adetım cok gecıktı ve benım kasıklarda ağrım özellikle sol tarafımda once batmalar ve sonra ağrıya donuştu ilişkiye girdiğim zamn ağrım ve acım ıkı katına çıkıyordu gecen hafta mıde bulantılarım çoğaldı yemek yaparken yemek kokusuna dayanamım ve istifra yaptım eşim benı ole görünce acıle goturdu dr muayne ettı ve sol tarafımda buyuk bır kıst oldunu soledı sabah gel daha detaylı bakalım dedı
sabah gıttım buyuk ultrasyonda baktı dıs tabakası cok kalın ve rahım arkasına doğru uzamış amelıyatla almak lazım dedı ve sol yumurtaların bır çoğunu alıcaz dedı ve mr yolladı mr gırdım buyuk ve çatlamak üzere olan bır kıst dıe cıktı ( rüptüre kisti )ve ogun adet oldum dr dedı adetın 3 gunu gel tekrar bakalım gıttım ve kıstı incelmiş dedi ama yınede ameliyat olman gerekıcek dedı ılac verdı ve ılactan sonra rahım fılımı cektırıcez rahıme ve tüplere bakıcaklarmıs kanser ıcını tahlıl yaptı cok sukur temız cıktı kızlar bana önerebılcenız başka güzel bır dr varmı bır dr kalmak ıstemıyorum ve benım durumumda olan arkadaşların yorumlaruını bekliyorum
canım ya çok gençmiş.ama ecel yaşa bakmıyor ki işte.ne kadar yakınız ölüme aslında.dediğin gibi Rabbim son nefeste iman nasip etsin ümmeti Muhammede...sa arkadaşlar nasılsınz benm canıımmm çoookkk sıkkın bu gün köyde caneza var daha 19 20 yaşında gencecik delikanlı konya yolunda gece çalışırken sarhoş biri gelip çarpmış sabahtan beri öyle kötüyüm ki anlatamam... şu alkol yayasını istemeyenlerin beyinleri nasıl çalışıyo merak ediyorum Allah o çocuğa rahmet etsin ailesine sabır versin eşimde öyle kötü oldu ki talebesi idi akşam kursta okutuyordu af allahım afffff bi ayın içinde bu onuncu cenaze bu köyde allahın son nefese kadar son nefeste dahil imanı kamilden ayırma bizi rabbim sokakta yanımızdan geçen insanı bile hayırlı insanlar eyle aminnnnn............
canım hakkında hayırlısı.bozma moralini...ne desem bilmiyorum ya..dualarım seninle...ama ümidini asla yitirme..hiiiç belli olmaz.Rabbim ol emrini verince bütün engeller kalkar önünden...Valla canım hiççççç iyi değilim(( pıhtılaşma tetsi için dün Gazi hastanesine gittim ve bana düşüğün olmadan negatif 2-3 tüp bebek olmaadan yapmaya gerek yok dedi ve yapmadıı gıvcık adam istese yapardı ama yapmadı neymiş çok pahalı bi testmişş sonuç olarak özelde yaptırdık ama bu doktor da kendi doktorum gibi moralimi bozdu zaman kaybetmeden hemen tüp bebeğe başlaman gerekli dedi fsh değerim sürekli yükseliyor en son da 14 çıktı bu da kötüymüş (( sinirlerim fena durum da yani Allah hayırlısını versin bakalım daha neler görcez...
YÜzüne karşı olumsuz demesi çokk üzmüş ablamı......AMA dediğim gibi RABBİM güç kuvvet versin o küçücük embriyoya ve ABLAMIN önce GÖBÜŞÜNÜ ,, sonra da KUCAĞINI doldursun inşllh......
ALLAH sizlere de nasip etsin , yardımcınız olsun.....
TEYZE olmayı o kadar istiyorum ki Yaaa anlatamam işte HEP ruyalarımda TEYZE oluyorum....GERçek olsun diye dular ediyorum....
AMA elimden başka bir şey gelmiyorki ,,,, kızıma hamile kaldım diye sattlerce ağladım....( ablamm üzülmesin diye anne olmayı bile erteledim ben.......
AMA rABBİM kızımı verdi ve şu an 3 yaşında...O her gün büyürken ,, şükredip dua ediyorum ABLAm da yaşasın bu duyguları diye ve de herkez için tabi....
Offff şu 12 GÜn şimdi nasıl geçicek bilmiyorum..PSikolojimiz bozuluyor adeta......
BU kez MUTLULUKTAN AĞLAMAK istiyoruuuuuuummmmmmmmmmmmmmm.........................RABBİM OL DE OLSUN ne olUR.........
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?