Evlat sahibi olmak isteyenler=birlikte dua edelim mi

Devam edicem allahin izniyle .. hemde seve seve siz bana sadece gorevlerimi soyleyin ben yaparim :)) Rabbim bu ramazani serifin yuzu suyu hurmetine bize hayirlisiyla hayirli evlatlar nasip eder insallah...

valla gaza geldim eczaneye gidiyorum umarım güzel haber gelir :)

Devam edicem allahin izniyle .. hemde seve seve siz bana sadece gorevlerimi soyleyin ben yaparim :)) Rabbim bu ramazani serifin yuzu suyu hurmetine bize hayirlisiyla hayirli evlatlar nasip eder insallah...

hoş geldin canım bu gün çok bereketli burası sanırım seninle birlikte 3 yeni arkadaşımız daha oldu.İnşallah okuduğunuz ayetler süreler duamızın kabülüne vesile olur..amin canım inşallah salih ve saliha evlatlar bağışlar rabbim bizlere bu günlerin hürmetine

canım benim şimdi çıkmam lazım geçmişi oku bikaç sayfa bi narkadaa bilgi vermiştik amaaa yada dafni ne güne duruyo anlatıversin hepinizi öpüyorum aeo dua eder dua bekleriz

canım geçen ay sağlık ocağına gittim kan tahlili yapmadı cok sinir aile hekimimiz terslendim ona ama işte akıntımın kesilmesi ümidimi yok ediyor galiba yine sitresten kendimi adetten kestim cok üzülüyorum

Canim uzme kendini bukadar rabbim verir insallah.. Belki bosuna uzuyosundur kendini bebisin senledir. ..

canım benim şimdi çıkmam lazım geçmişi oku bikaç sayfa bi narkadaa bilgi vermiştik amaaa yada dafni ne güne duruyo anlatıversin hepinizi öpüyorum aeo dua eder dua bekleriz

topu bana at kaç..tamam tamam senin mazeretin var dinlen şunun surasında 8 günün kaldı test günü saymıyorum.Bayramla bacısı daha fazla yorulmasın

Son düzenleme:

Hosbuldum ) amin insallah... simdi ben 5 yasin 100 tane enbiya suresi 89. Ayeti okuycam galiba anladigim kadariyla dogru mu ?

Kızlar bu mübarek günler de Rabbim dualarımızı geri çevirmesin inşallahhh kimin ne dileği ne isteği varsa nasip etsin ne mutluki bu Ramazana da ulaştık Dualarımdasınız

Hosbuldum ) amin insallah... simdi ben 5 yasin 100 tane enbiya suresi 89. Ayeti okuycam galiba anladigim kadariyla dogru mu ?

evet ama bir de 129 adet ihlas süresi var canım.Cumadan cumaya okuyoruz..Bu hafta eksikler için okumuş olacaksın cuma günü yayınlanan yeni listede adın olacak..her hafta 4 kişi için okunuyor isimler arkadaşların tedavi durumlarına göre veya rastgele seçiliyor.hayırlı olsun inşallah tatlım seyyanımız hazırlıyor listeyi seni ekler listeye

kadir sol yanına düşen adamın ismimidir ki acep

sol yanimdaki adam evet tatlim kocisim herseyim benim o

evet canim bu arada hosgeldin aramiza bide 122 tanemiydi bilmiyorum ihlas var ben duz 150 okuyorum

21 hafatalık ikiz bebeklerimi kaybettim 2 ay önce çok kötüyüm lütfen bana da dua okuyun

canim basin sagolsun tek tesellimiz ahirette sefaattcin olarak seni bekliyor olacaklar insallah ve ebedi yerimizde hepberaber olacaksiniz

Tmm canim. bu hafta icinde okuyorum ozaman dogru mu anladim. bu cumsya kadar bitirir. gelecek hafta da devam ederim insallah..

pekiiii senin sol yanındaki adamın sol yanındaki hatunun ismi ne olaki acep..iki kelimelik soru daha çetrefilli sorulamazdı heralde

İnsallah rabbim kabul eder dualarimizi...

listeye yeni baslayacak arkadaslarim cumadan cumaya okuyoruz ama gecen haftaki listemiz sarktigi icin okuyabilirseniz yarin aksama kadar okuyun ilklerinizi listeye yardim icin sonrakiler normal zamanina donecek insallah tabi okumak isterseniz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…