anaaammm buranın sözcüsü gibi oldum gülcan katılabilirsin tabi canım ama devam etmek önemli bazı ark katılmak istediler ahasonra selamı sbahı kestiler yan yanlış anlamayında devam önemli sizde takdir edersşnzki geçmişi oku uygula seyyan seni geniişşş kollarıyla sarıp listeye ekleyecektir
Ay hemde nasil stres insani mahvediyor ama napalim takmicaz isimizi yapip evimize gelces
Bak o da iyi fikir guzel oldu valla
89.canim dogru bildin
Aleyküm selam canım
akıntı kişiye göre değişen bir belirti canım gebeliğin en anlamlı belirtisi adet gecikmesi ve ya miktarda değişme (üstüne görme olayı var biliyorsun) o yüzden test yapmamak için hiç bir sebebin yok..Eğer gebelikten değilse bile ki inşallah gebeliktendir..adet geçikmesi önemli bir durum hadi testi yapta sevincini beraber paylaşalım
Devam edicem allahin izniyle .. hemde seve seve siz bana sadece gorevlerimi soyleyin ben yaparim :)) Rabbim bu ramazani serifin yuzu suyu hurmetine bize hayirlisiyla hayirli evlatlar nasip eder insallah...
canım geçen ay sağlık ocağına gittim kan tahlili yapmadı cok sinir aile hekimimiz terslendim ona ama işte akıntımın kesilmesi ümidimi yok ediyor galiba yine sitresten kendimi adetten kestim cok üzülüyorum
Dr.a gitmicen kiii eczaneye gitsen yeter canim hadi insallah cift cizgi haberini bekliyoruxzzkays çok tatlısın ya ağlarken güldürdün beni umarım öyledir ama bu gün de bekleyeceğim galiba ayağım gitmiyor doktora
Yes baby insallah öyle olcaz insallahhişte bu kadaaaar.huzurlu mutlu anne adayı olcen...
valla gaza geldim eczaneye gidiyorum umarım güzel haber gelir :)
canım benim şimdi çıkmam lazım geçmişi oku bikaç sayfa bi narkadaa bilgi vermiştik amaaa yada dafni ne güne duruyo anlatıversin hepinizi öpüyorum aeo dua eder dua bekleriz
hoş geldin canım bu gün çok bereketli burası sanırım seninle birlikte 3 yeni arkadaşımız daha oldu.İnşallah okuduğunuz ayetler süreler duamızın kabülüne vesile olur..amin canım inşallah salih ve saliha evlatlar bağışlar rabbim bizlere bu günlerin hürmetine
Hosbuldum) amin insallah... simdi ben 5 yasin 100 tane enbiya suresi 89. Ayeti okuycam galiba anladigim kadariyla dogru mu ?
kadir sol yanına düşen adamın ismimidir ki acep
Hosbuldum) amin insallah... simdi ben 5 yasin 100 tane enbiya suresi 89. Ayeti okuycam galiba anladigim kadariyla dogru mu ?
21 hafatalık ikiz bebeklerimi kaybettim 2 ay önce çok kötüyüm lütfen bana da dua okuyun
canım ben de kız anası olacam : " KADRİYE" olacak :)
evet ama bir de 129 adet ihlas süresi var canım.Cumadan cumaya okuyoruz..Bu hafta eksikler için okumuş olacaksın cuma günü yayınlanan yeni listede adın olacak..her hafta 4 kişi için okunuyor isimler arkadaşların tedavi durumlarına göre veya rastgele seçiliyor.hayırlı olsun inşallah tatlım seyyanımız hazırlıyor listeyi seni ekler listeye
canım bende bugün baladım bana giden arkadaş yarın akşama kadar dedi..:44:Tmm canim. bu hafta icinde okuyorum ozaman dogru mu anladim. bu cumsya kadar bitirir. gelecek hafta da devam ederim insallah..
sol yanimdaki adam evet tatlim kocisim herseyim benim o
evet canim bu arada hosgeldin aramiza bide 122 tanemiydi bilmiyorum ihlas var ben duz 150 okuyorum
canim basin sagolsun tek tesellimiz ahirette sefaattcin olarak seni bekliyor olacaklar insallah ve ebedi yerimizde hepberaber olacaksiniz
sol yanimdaki adam evet tatlim kocisim herseyim benim o
evet canim bu arada hosgeldin aramiza bide 122 tanemiydi bilmiyorum ihlas var ben duz 150 okuyorum
canim basin sagolsun tek tesellimiz ahirette sefaattcin olarak seni bekliyor olacaklar insallah ve ebedi yerimizde hepberaber olacaksiniz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?