isimlerinize bayildimheleki kadir ismini okuyunca kalp carpintim basladi
canım sen de var ıonun numarası ?
acaba ulaşama diye engellemiş olabilir mi??
çok merak ediyorummmmmm ya
canım inşaallah rabbim rahmetini erken gösterir,
tez zamanda alırız güzel haberini,
kadriye olacak :)
cuma mı
salı günü doğarsa ya
Ay hemde nasil stres insani mahvediyor ama napalim takmicaz isimizi yapip evimize gelcesevet canım bebişler İnşallah Allah söyletmiş olsun :)
kız izinden sonra da hiç çekilmiyor iş güç..hele ki o izinde prensesler gibi bakmışsa koçişAllah kolaylık versin yorgunluğundan çok stresi korkutuyor insanı..ama sen sakin kalmaya çalışcan bebişler için
Bak o da iyi fikir guzel oldu vallacanım sen de var ıonun numarası ?
acaba ulaşama diye engellemiş olabilir mi??
çok merak ediyorummmmmm ya
canım inşaallah rabbim rahmetini erken gösterir,
tez zamanda alırız güzel haberini,
kadriye olacak :)
cuma mı
salı günü doğarsa ya
89.canim dogru bildincanım ne gıcıklığı yaa estagfirullah sadece bununla ilgilenmiyosundur eminim o yüzden taksit taksit yazman normal
canım %90 yarın akşama bitiririm gibime geliyor yarın sabah haber veririm çünkü çalısıyorum akşamlarıancak olur..
yarın akşama kadar 5 yasin 129 ihlas 100 tane enbiya süresi 80 . ayet
canım aklıma takıldı 80 değilde 89 olmasın o :44::44:
bingooo
ay evet 89 siyaset topiğinde takılıyomda onun yan etkileri.)))(**ENBİYA SURESİ89.AYETİ ’’VE ZEKERİYYA İZ NADA RABBEHU RABBİ LA TEZERNİ FERDAN VE ENTE HAYRUL VARİSİN’’ ***)
kızzzz sen git bi hava al gelllll
o kadar yazdım niye düzelmiyonuz yaaaa bak şimdi karizma yerlerde
selam arkadaşlar öncelikle harkese hayırlı ramazanlar diliyorum.. benim size bir sorum olacak ben 10 gündür adt olmuyorum yine negatifi görcem diye test yapmaya korkuyorum kafamı karıştıran şey benim akıntım tamamen kesildi forum da hep okuduğum hamile kalanlar adet den önce hep akıntı problemi yaşamış hiç akıntı yaşamayan var mı aranız da yada bilgisi olan ona göre test yapcam korkuyorum bu ay da ağlama kirizi geşirmek istemiyorum(
selam arkadaşlar öncelikle harkese hayırlı ramazanlar diliyorum.. benim size bir sorum olacak ben 10 gündür adt olmuyorum yine negatifi görcem diye test yapmaya korkuyorum kafamı karıştıran şey benim akıntım tamamen kesildi forum da hep okuduğum hamile kalanlar adet den önce hep akıntı problemi yaşamış hiç akıntı yaşamayan var mı aranız da yada bilgisi olan ona göre test yapcam korkuyorum bu ay da ağlama kirizi geşirmek istemiyorum(
canım ben de kız anası olacam : " KADRİYE" olacak :)hiç fark yapmaz biz mübarek ay gün gece onlardan koyuyoz isimleri janımmm..Sana cuma kaldı idare et artık napcan..yanlız aranızda tek kız anası ben olcam benimkinin adı arife
esleme yaptıramadık ya buna yaptıracan test :)canın canım delimisin gıııı sizin canınız gelmiş yap bitest anaaaa elimde bardak geliyom bak
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?