sol yanimdaki adam evet tatlim kocisim herseyim benim o
evet canim bu arada hosgeldin aramiza bide 122 tanemiydi bilmiyorum ihlas var ben duz 150 okuyorum
canim basin sagolsun tek tesellimiz ahirette sefaattcin olarak seni bekliyor olacaklar insallah ve ebedi yerimizde hepberaber olacaksiniz
canım bende bugün baladım bana giden arkadaş yarın akşama kadar dedi..:44:
pekiiii senin sol yanındaki adamın sol yanındaki hatunun ismi ne olaki acep..iki kelimelik soru daha çetrefilli sorulamazdı heralde
okadar kötüyüm ki anlatamam size allah kimsenin başına vermesin çok kötüyüm kolum kanadım kırılmış gibi allah kimsenin hayallerini yıkmasın
dafrni ramaxanla arifeyi evlendiiriz minik bayramlar olur:)))
kays bu gün biraz unutkan zaten canım heyecandan olsa gerek ikiz anası olasıcacuma günü bağışlanması yapılıyor canım o zamana kadar bitirmiş olman yeterli
hamile değilim(( herzaman ki gibi fos çıktı (
rabbim hayirlisini versin canim .. Uzme kendini..
listeye yeni baslayacak arkadaslarim cumadan cumaya okuyoruz ama gecen haftaki listemiz sarktigi icin okuyabilirseniz yarin aksama kadar okuyun ilklerinizi listeye yardim icin sonrakiler normal zamanina donecek insallah tabi okumak isterseniz
kays bu gün biraz unutkan zaten canım heyecandan olsa gerek ikiz anası olasıcacuma günü bağışlanması yapılıyor canım o zamana kadar bitirmiş olman yeterli
canim ben alfabenin ilk harfiyim kuranda baslayan ilk sureninde ilk harfiyim
şimdi ikinizinkide farklı oldu ama neyse ben her ihtimale karsı yarın akşama kadar bitirmeye çalışacagım
Ramazan ayimiz mubarek olsun kizlaar...bereket,huzur,ve en onemlisi Ramazani serifi dolu dolu gecirmek,bu mubarek ayi guzel degerlendirmek nasip etsin,kays ve asbenin hamis haberini nasip etsin bol bol bebekler olsun bu ayda insallah,ama kiymet bilen annelerin olsun,suya sele atanlarin olmasin insallah
iyi geceler arkadaşlar bugün adet günümdü ama daha olmadım olcak gibide durmuyorum ramazan hayrlı gelir inşallah herkese :) 33. günüm bugün
Sayın muhat,
öncelikle hepinizin ve tüm İslam aleminin Ramazan-ı Şerif'i hayırlı olsun, Rabbim oruçlarımızı, dualarımızı kabul etsin inşaallah.
E_M_A'ya sizler adına ulaşmaya çalışacağım, kendisinden haber alırsam mutlaka sizleri bilgilendiririm.
Canım ramazanın mübarek olsun seninde (gerçi aslında ramazan yarın başlıyor bu gün şaban ayının son günü aya göre) Allahın bu mübarek ayda hepimizin ibadetlerini kabul etsin inşallah..Kadir gecesine ulaşabilmeyi hakkıyla ihya edebilmeyi nasip etsin
merhaba arkadaşlar benide aranıza alırmısınız...
bizimde 2 yıl bitti evleneli hiç korunmadık tüp bebek denedik 1 kez..
Rabbim izin verdi tuttu ama kalp atısını duyamadık kürtaj oldum
nasipse ramazan sonrası tekrar deneyecegiz...
eger aranıza alırsanız neler yapılıyor anlata bilirseniz sevinirim...
ramazanın yüzü suyu hürmetine Rabbim bizi tez zamanda yavrularımıza kavustursun inşallah..
Aminnnnn Allah razi olsun su mubarek gunlerde kabul olunan dualardan eylesin Rabbi.
Aminnnn canim benim aminnnnn
gunaydin kizlar hepinizin ramazani serifi hayirli ve mubarek olsun ben bu sene tutamayacagim icin biraz icim buruk sabah kalktigimdan beri agzimada bisey atamadim kendimi suclu gibi hissediyorum ama Rabbim benim durumumu biliyor
Merhaba Arkadaşlar,
Konu ile ilgileniyorum bilgi alabilirsem sizler ile paylaşacağım. Bazen bireyleri sorunları ile bırakmalı ve bunu çözmeleri sağlanmalı bazende destek olunmalı. Fakat biraz süre vermekte fayda var diye düşünüyorum.
selamunaleykum arkadaşlar nasılsınız?
Ramazanı şerife kavuştuk çok şükür mübarek olsun inşallah...
bu arada önce de yazmıştım eşimde sorun var bende bişey yoktu diye..
geçenlerde birde hocaya baktırmaya karar verdik. inanırmısınız belki bilmiyorum ama subya varmış bende meğersem o yüzden olmuyormuş. düzeltiyormuş hoca inşallah...müjdeli haber yakındır dedi. inanıyorum inşallah olacak.
ama hocada öyle böyle biri değil. görümcemin oğlundan bahsetmiştim -büyük bi rahatsızlık geçirmişti. nereye gittiyseler fayda etmemişti.ölüyordu çocuk... ama bu hoca vesile oldu şimdi çocuk çok iyi..
inşallah ben de yakında yazarım müjdeli haberleri....
Merhabalar hanimlar bende bebis icin 10 aydir deniyorum 4. Ayimda hamile kaldim ama ne yazikki dusukle sonlandi hamileligim.. 6 aydir korunmuyorum ama olmuyor.. dualariniza katilmak isterim.. rabbim isteyen herkese hayirli evlatlar nasip etsin insallah..
esleme yaptıramadık ya buna yaptıracan test :)
siz durun burda böyleeee,
seyyan heralde hatimi yapacak :)
ben de gidiyim de uyuyum derse gidiyim :)
çok uykum var yaww
kays çok tatlısın ya ağlarken güldürdün beni umarım öyledir ama bu gün de bekleyeceğim galiba ayağım gitmiyor doktora
Devam edicem allahin izniyle .. hemde seve seve siz bana sadece gorevlerimi soyleyin ben yaparim :)) Rabbim bu ramazani serifin yuzu suyu hurmetine bize hayirlisiyla hayirli evlatlar nasip eder insallah...
Kızlar bu mübarek günler de Rabbim dualarımızı geri çevirmesin inşallahhh kimin ne dileği ne isteği varsa nasip etsin ne mutluki bu Ramazana da ulaştıkDualarımdasınız
21 hafatalık ikiz bebeklerimi kaybettim 2 ay önce çok kötüyüm lütfen bana da dua okuyun
topiğe hızlı ve sert bir girişin ardından....
hepinizin ramazanını mübarekliyor,sizin güzel yüreklerinizden geçen her ne güzel dileğiniz var isekabul olmasını Rabbimden niyaz ediyorum..bütüüüüüüüün dualarınız kabul,bütüüüüüüüüüün ibadetleriniz makbul olsun.....liste eksikte kalsa ben sizi seviyoruuuuuuuuum
topiğe hızlı ve sert bir girişin ardından....
hepinizin ramazanını mübarekliyor,sizin güzel yüreklerinizden geçen her ne güzel dileğiniz var isekabul olmasını Rabbimden niyaz ediyorum..bütüüüüüüüün dualarınız kabul,bütüüüüüüüüüün ibadetleriniz makbul olsun.....liste eksikte kalsa ben sizi seviyoruuuuuuuuum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?