Evlat sahibi olmak isteyenler=birlikte dua edelim mi

okadar kötüyüm ki anlatamam size allah kimsenin başına vermesin çok kötüyüm kolum kanadım kırılmış gibi allah kimsenin hayallerini yıkmasın

canım bende bugün baladım bana giden arkadaş yarın akşama kadar dedi..:44:

kays bu gün biraz unutkan zaten canım heyecandan olsa gerek ikiz anası olasıca cuma günü bağışlanması yapılıyor canım o zamana kadar bitirmiş olman yeterli

okadar kötüyüm ki anlatamam size allah kimsenin başına vermesin çok kötüyüm kolum kanadım kırılmış gibi allah kimsenin hayallerini yıkmasın

canim tabiki sanada dua ederiz rabbim baska acilar gostermesin insallah ama biliyorsunki bizim hayir bildiklerimizde ser,ser bildiklerimizde hayir saklidir tabiki bu ayet acinin tesellisi olmayacak ama bize verilene sabirla karsi cikmamiz gerek bizim sinavimiz cocukla oldu insallah Rabbim bu sinavi hayirlisiyla verenlerden eylesin insallah en yakin zamanda tekrar hamile kalip bebeklerini kucagina alir ve istedigin gibi buyutursun

kays bu gün biraz unutkan zaten canım heyecandan olsa gerek ikiz anası olasıca cuma günü bağışlanması yapılıyor canım o zamana kadar bitirmiş olman yeterli

Cumaya kadar bitiriyorum ozaman allahin izniyle.. kizlar simdi ben cikayim. gorusuruz daha sonra yine gelirim allaha emanet olun..

listeye yeni baslayacak arkadaslarim cumadan cumaya okuyoruz ama gecen haftaki listemiz sarktigi icin okuyabilirseniz yarin aksama kadar okuyun ilklerinizi listeye yardim icin sonrakiler normal zamanina donecek insallah tabi okumak isterseniz

şimdi ikinizinkide farklı oldu ama neyse ben her ihtimale karsı yarın akşama kadar bitirmeye çalışacagım

hamile değilim (( herzaman ki gibi fos çıktı (

Canim olacak olacak Allahimin izniyle ama sanirim biraz baska seylerle ugrasman gerek kafani dagitmalisin burda cogu kisi hic dusunmedigi ya tasindigi ya da baska bir seyle ugrastigi ay hamia haberini aliyor lutfen kendini uzme

sizler için oknacak liste tamamlanamadığı için ben bu akşam dualanmasını istemiştim iftar öncesi ama malesefdualanamayacak.heralde cumaya kadar biter artık mübarek cuma bağışlarız.bu listenin sizin sonuçlar belli olana kadar bitmesi ve bağışlanması tek isteğim

bundan böyle haber vermeden ,mazeret bildirmeden sadece1 hafta okumayanı listeden çıkaracağım.cadolozluğum tuttu yine ona göre

hanımlar burdan sürekli duyuruyorum çünkü okumayan arkadaşlarımız görüp okusun diye.bu yazdıklarım okuyanlara değil haaaaaaaaaaaa

okuyanlar
krizantem*****
yliss
sürpriz06
taliss
melek181
kays
hayalot
nekadarzor
piedra3321
mutluluk27
dafniya
sevil61
seyyan
elanor01
alev99

toplam 80 adet okundu.eksik yasinler 43 adet..

canim ben alfabenin ilk harfiyim kuranda baslayan ilk sureninde ilk harfiyim

kendisinden sonra hiçbir harfe bağlanamayan yanlızca kendisinden öncekine bağlanabilen harf değil mi güzel bir isim canım..hep merak etmişimdir arapçada bu isim nasıl yazılır diye karşılığı tek bir harf neticede:44:

topiğe hızlı ve sert bir girişin ardından....

hepinizin ramazanını mübarekliyor,sizin güzel yüreklerinizden geçen her ne güzel dileğiniz var isekabul olmasını Rabbimden niyaz ediyorum..bütüüüüüüüün dualarınız kabul,bütüüüüüüüüüün ibadetleriniz makbul olsun.....liste eksikte kalsa ben sizi seviyoruuuuuuuuum

Aminnn canımm ecmainn

iyi geceler arkadaşlar bugün adet günümdü ama daha olmadım olcak gibide durmuyorum ramazan hayrlı gelir inşallah herkese :) 33. günüm bugün

Hadi hayırlısı,inşaallah bebeğin seninledir canım

Amin,size de Hayırlı Ramazanlar..Teşekkür ederiz Mune,inşaallah arkadaşımız iyidir

Amin canım benim ecmain inşaallah

Geçmiş olsun.Hoşgeldin aramıza..Rabbim tez zamanda bebeğine sağlıkla hayırla kavuşmanı nasip etsin

Aminnnnn Allah razi olsun su mubarek gunlerde kabul olunan dualardan eylesin Rabbi.

Aminnnn canim benim aminnnnn

İnşaallah canım ya inşaallah aminn ecmain

gunaydin kizlar hepinizin ramazani serifi hayirli ve mubarek olsun ben bu sene tutamayacagim icin biraz icim buruk sabah kalktigimdan beri agzimada bisey atamadim kendimi suclu gibi hissediyorum ama Rabbim benim durumumu biliyor

Seninde Ramazanı Şerifin mübarek olsun canım..Üzme kendini,daha sonra Ayşenin dediği gibi beraber kazasını tutarsınız...Bebeğinin sana ihtiyacı var şimdi,eksik etme dualarından

Merhaba Kazen,teşekkür ederiz inşaallah hayırlı haberlerini alırız arkadaşımızın,inşaallah iyidir

Ve aleykümselam canım,seninde Ramazanı Şerifin mübarek olsun

Canım neyin vesile olacağını bilemeyiz,inşaallah hayırlı haberlerini en kısa zamanda alırız.Rabbim hayırlı sağlıklı salihlerde evlatlar nasip etsin size ve tüm isteyenlere

Geçmiş olsun...Amin ecmain...Rabbim size de tez zamanda hayırlı sağlıklı bir evlat nasip etsin...Hoşgeldin aramıza

esleme yaptıramadık ya buna yaptıracan test :)
siz durun burda böyleeee,
seyyan heralde hatimi yapacak :)
ben de gidiyim de uyuyum derse gidiyim :)
çok uykum var yaww

İyiki yapmamışım ama kuzu,biliyom ben başıma geleceği çünkü,tek direği görüp oturuyom oturduğum yere Neyse ki az kaldı çift çizgiye Allahımın izniyle inşaallah hayırlısı

kays çok tatlısın ya ağlarken güldürdün beni umarım öyledir ama bu gün de bekleyeceğim galiba ayağım gitmiyor doktora

Hakkında hayırlısı olsun,inşaallah bebeğin seninledir,Mevlam büyük inşaallah gönlüne göre en hayırlısını nasip eder tez zamanda

Devam edicem allahin izniyle .. hemde seve seve siz bana sadece gorevlerimi soyleyin ben yaparim :)) Rabbim bu ramazani serifin yuzu suyu hurmetine bize hayirlisiyla hayirli evlatlar nasip eder insallah...

Amin aminn ecmain,Allah razi olsun

Kızlar bu mübarek günler de Rabbim dualarımızı geri çevirmesin inşallahhh kimin ne dileği ne isteği varsa nasip etsin ne mutluki bu Ramazana da ulaştık Dualarımdasınız

Aminn Aslıcım Allah razi olsun gülüm,sende dualarımdasın her zaman

21 hafatalık ikiz bebeklerimi kaybettim 2 ay önce çok kötüyüm lütfen bana da dua okuyun

Başınız sağolsun,Rabbim sabrını versin..İnşaallah o melekler şefaatçiniz olacak..Rabbim tekrar hamile kalıp,hayırlı sağlıklı evlatlara kavuşmanızı nasip etsin tez zamanda

Seninde Ramazanı Şerifin mübarek olsun canımcım,aminnn ettiğimiz tüm dualar tez vakitte kabul olsun...

Canımmm benim dualarım bitti,Rabbim kabul buyursun

amin canım hepimizin duaları kabul olsun inşallah...biz varya yeni gelen arkadaşlara liste hakkında eksik gedik bir sürü bilgi verdik ortalığı karıştırdık ama önce kays başlattı...doğrusunu anlatmak yine sana kaldı seyyancım..Bizde seni seviyoz sabrına hayranız

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…