21 hafatalık ikiz bebeklerimi kaybettim 2 ay önce çok kötüyüm lütfen bana da dua okuyun
amin canım hepimizin duaları kabul olsun inşallah...biz varya yeni gelen arkadaşlara liste hakkında eksik gedik bir sürü bilgi verdik ortalığı karıştırdık ama önce kays başlattı...doğrusunu anlatmak yine sana kaldı seyyancım..Bizde seni seviyoz sabrına hayranız
Ayy canım okudum ve çok güldümHarikasınız ya Rabbimde sizi dünyada ve ukbada güldürsün
amin canım hepimizin duaları kabul olsun inşallah...biz varya yeni gelen arkadaşlara liste hakkında eksik gedik bir sürü bilgi verdik ortalığı karıştırdık ama önce kays başlattı...doğrusunu anlatmak yine sana kaldı seyyancım..Bizde seni seviyoz sabrına hayranız
topiğe hızlı ve sert bir girişin ardından....
hepinizin ramazanını mübarekliyor,sizin güzel yüreklerinizden geçen her ne güzel dileğiniz var isekabul olmasını Rabbimden niyaz ediyorum..bütüüüüüüüün dualarınız kabul,bütüüüüüüüüüün ibadetleriniz makbul olsun.....liste eksikte kalsa ben sizi seviyoruuuuuuuuum
aslında doğru bilgiler.yani cumadan cumaya okuyoruz canım ama liste sarktığı için karıştı...
yeni gelen arkadaşlar hoşgelmişler. tabiki listeye ekleriz ...yeni gelen arkadaşlar
5 yasin
116 ihlas
100 enbiya suresi 89.ayet(***ENBİYA SURESİ89.AYETİ VE ZEKERİYYA İZ NADA RABBEHU RABBİ LA TEZERNİ FERDAN VE ENTE HAYRUL VARİSİN ***)
bu, bu liste için.diğer listelerde kişi sayısı ve okunacak kişi sayısı değiştiği için ihlas değişecektir.yasinde değişebilir.aynı kalan bir tek enbiya sursinin ayetidir.
dafniyam ben çıkıyorum şimdi.pazara gidicem ve mamalar hazırlıcam iftara..gelsenize yanlızıııııımeşim işte.bu hafta iftarlarda yanlızım herkesi beklerim buyurun soframa kızlaaaaaaaaaaaaar
valla bende yanlızım..benim eşimde 4 gün boyunca yok..gelelim şöyle cümbür cemaat kız kıza bir iftar yapalım..Sen git pazara mamaları hep baraber hazırlarız
şindik pazara gidiyorum döndüğümde liste tamamlanmış olsun uleeeeeeeeeeeeeeyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyynnnnnnnnnnnnn
şindik pazara gidiyorum döndüğümde liste tamamlanmış olsun uleeeeeeeeeeeeeeyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyynnnnnnnnnnnnn
seyyan başım döndü yaaa o nasıl konuydı öyle hele görümce insan bi paragraf yapar :)))
burdayım bensizler için oknacak liste tamamlanamadığı için ben bu akşam dualanmasını istemiştim iftar öncesi ama malesefdualanamayacak.heralde cumaya kadar biter artık mübarek cuma bağışlarız.bu listenin sizin sonuçlar belli olana kadar bitmesi ve bağışlanması tek isteğim
bundan böyle haber vermeden ,mazeret bildirmeden sadece1 hafta okumayanı listeden çıkaracağım.cadolozluğum tuttu yine ona göre
hanımlar burdan sürekli duyuruyorum çünkü okumayan arkadaşlarımız görüp okusun diye.bu yazdıklarım okuyanlara değil haaaaaaaaaaaa
okuyanlar
krizantem*****
yliss
sürpriz06
taliss
melek181
kays
hayalot
nekadarzor
piedra3321
mutluluk27
dafniya
sevil61
seyyan
elanor01
alev99
toplam 80 adet okundu.eksik yasinler 43 adet..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?