Evlat sahibi olmak isteyenler=birlikte dua edelim mi

21 hafatalık ikiz bebeklerimi kaybettim 2 ay önce çok kötüyüm lütfen bana da dua okuyun

canım Allah sabrını versin..Hiç kolay değil inşallah en kısa zamanda tekrar hamile kalırsın bu sefer rabbim kuçağına almayı da nasip eder.Allah rahmetiyle unuttursun sana bu acıyı.canımı en çok açıtan şeydir doğmamış bile olsa evladını kaybeden anne..

Son düzenleme:

Ayy canım okudum ve çok güldüm Harikasınız ya Rabbimde sizi dünyada ve ukbada güldürsün

Muhattt canım buluşamadık bi türlü Ramazanı Şerifteki okuyacaklarımız için...Aynı anlarda denk gelemiyoruz bi türlü ne yapsakki :26: Ben 6. cüze geldimm Bu arada başladığım başka şeylerde oldu,nasıl düzenlesek bilemedim yoksunuz şimdi Canım en iyisi siz Seyyanla gelince çağrı atın bana,inşaallah bende müsait olurumda gelirim hemen görüşürüz,ne dersin Dualarımdasınız,ilk iftarda unutmayalım birbirimizi inşaallah

aslında doğru bilgiler.yani cumadan cumaya okuyoruz canım ama liste sarktığı için karıştı...

yeni gelen arkadaşlar hoşgelmişler. tabiki listeye ekleriz ...yeni gelen arkadaşlar

5 yasin
116 ihlas
100 enbiya suresi 89.ayet(***ENBİYA SURESİ89.AYETİ ’’VE ZEKERİYYA İZ NADA RABBEHU RABBİ LA TEZERNİ FERDAN VE ENTE HAYRUL VARİSİN’’ ***)

bu, bu liste için.diğer listelerde kişi sayısı ve okunacak kişi sayısı değiştiği için ihlas değişecektir.yasinde değişebilir.aynı kalan bir tek enbiya sursinin ayetidir.

dafniyam ben çıkıyorum şimdi.pazara gidicem ve mamalar hazırlıcam iftara..gelsenize yanlızıııııımeşim işte.bu hafta iftarlarda yanlızım herkesi beklerim buyurun soframa kızlaaaaaaaaaaaaar

Bizde seni cok seviyoruz canimmm

valla bende yanlızım..benim eşimde 4 gün boyunca yok..gelelim şöyle cümbür cemaat kız kıza bir iftar yapalım..Sen git pazara mamaları hep baraber hazırlarız

valla bende yanlızım..benim eşimde 4 gün boyunca yok..gelelim şöyle cümbür cemaat kız kıza bir iftar yapalım..Sen git pazara mamaları hep baraber hazırlarız

ayy ne güzel olur du....ben alayım mamaları geleyim o zaman...

şindik pazara gidiyorum döndüğümde liste tamamlanmış olsun uleeeeeeeeeeeeeeyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyynnnnnnnnnnnnn

Son Aktivite 27-06-2013 12:28 olarak gözüküyor, maile cevap gelirse ki inşaallah gelir hemen haber veririm.
(ema'nın en son girişi bu tarihte olmuş)

liste tamamlanmadı ama ben iftar saati size bol bol dua ettim.tabikisi diğer kardeşlerimede...hadi bakem gelsin bebiş haberleri inş.mübarek ramazanın yüzü suyu hürmetine
Rabbim hepinizin duasını kabul etsin

seyyan başım döndü yaaa o nasıl konuydı öyle hele görümce insan bi paragraf yapar :)))

çıkacam şindik..nerdesin ya gelsene kızım burayakays sende gelne siyaseti ramazanda yawww..ramazan ayı barış ayı,kardeşlik ayı,yardımlaşma ayı .....

seyyan başım döndü yaaa o nasıl konuydı öyle hele görümce insan bi paragraf yapar :)))

ay valla canım zaten başım felaket bide onları okuyayım dedim çıldırdımne çirkin şeyler ya dimi canım...bizim topik en güzel topik

burdayım ben

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…