Evlat sahibi olmak isteyenler=birlikte dua edelim mi

hayır hayıır bizim burdaki anaokulunun şubesi kardeşimde başlayacak öğretici olaak bi mani çkmazsa

aaaa bursadamı başlayacak yoksa ordamı?yani sizin ordaki okulun bir şubesi bursada öylemii...

kızlar ben şimdilik çıkıyorum dün sahurada uyanamadık mutfağımı bi hazır hale getireyim eşim bi tarafda ben bitarafda uyuyup kalmışız

ankarada başlayacak eş dost akra gönül rahatlı ile gönderebilirsinz çocuklarınızı yaklaşık dört sene sonra bizimkilerde gider inşaallah kızlar... seyan artık balkondan sarkar babası bebeyi servise bindirene kadar:)))

kızlar ben şimdilik çıkıyorum dün sahurada uyanamadık mutfağımı bi hazır hale getireyim eşim bi tarafda ben bitarafda uyuyup kalmışız

ayyyy canım açmı tutunuz.Allah sevabınızı kat be kat arttırsın.kızzz iftarda bizede dua etmeyi unutma nolur.iftarı açmadan önceki dua reddolunmazmış

sen okumuşsundurrrrrrrr...ya zaten her ay 41 okuyosun ,sana sormaktan biraz çekindim aslındada liste tamamlanmadı ya,üzgünümbu akşam dualansın istemiştim
canım ben unuttum hatim yapacam diye aklımdan uçtuuuu gittiiiii.
esleme cagrı atayım :)

balkondan sarkmam ki ben kendim bindiririm

eslemliva eslemliva eslemliva eslemliva eslemliva gel gel gel gel çabuk ben 12 ye kadar burdayım sonra teravi kılıcam ve hatimimi okucam,muhat duymasın

Muhatt geldimm,çağrı attığında Namaz kılıyodum,burda mısınız napıyonuzz bakimm

hoşgeldin canım.muhat buralarda ancak artık takip edemiyom...gelin görümce kavgası var ona takıldı..atraksiyon arıyo bizim kız

hoşgeldin canım.muhat buralarda ancak artık takip edemiyom...gelin görümce kavgası var ona takıldı..atraksiyon arıyo bizim kız

Hoşbuldum canım...Muhata baktım online gözükmüyo,çağrı attım ama gelmedi hala :26: Nerde atraksiyon orda Muhat,nerde siyaset orda da Kays Merak ettim kesin bir derdim var bölümündedir

Hoşbuldum canım...Muhata baktım online gözükmüyo,çağrı attım ama gelmedi hala :26: Nerde atraksiyon orda Muhat,nerde siyaset orda da Kays Merak ettim kesin bir derdim var bölümündedir

mesaj atmış 10dkk ya geliyorum diye.gelir şimdik.ya sorma bu kızlar uslanmayacakmuhatın girdiği yerlere bak bulursun.amaaaa o kadar uzun ve çirkin ki okumaya bile değmez aslında.ama sen yinede bi bak...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…