seyyan sizin orda gülbahçesi anaokulunu biliyormusun
hayır hayıır bizim burdaki anaokulunun şubesi kardeşimde başlayacak öğretici olaak bi mani çkmazsaay hatırlayamadım canım..hayırdır...
hayır hayıır bizim burdaki anaokulunun şubesi kardeşimde başlayacak öğretici olaak bi mani çkmazsa
şeyyy kemmm kümmm:18:sen okudumuydun canım dualarını
şeyyy kemmm kümmm:18:
kızlar ben şimdilik çıkıyorum dün sahurada uyanamadık mutfağımı bi hazır hale getireyim eşim bi tarafda ben bitarafda uyuyup kalmışız
canım ben unuttumsen okumuşsundurrrrrrrr...ya zaten her ay 41 okuyosun ,sana sormaktan biraz çekindim aslındada liste tamamlanmadı ya,üzgünümbu akşam dualansın istemiştim
ankarada başlayacak eş dost akra gönül rahatlı ile gönderebilirsinz çocuklarınızı yaklaşık dört sene sonra bizimkilerde gider inşaallah kızlar... seyan artık balkondan sarkar babası bebeyi servise bindirene kadar:)))
canım ben unuttumhatim yapacam diye aklımdan uçtuuuu gittiiiii.
esleme cagrı atayım :)
attım gelir şimdiat hadi oda gelsin
vardır bi hayır bundada...canım cumaya kadar biter liste o zaman bağışlarız napalım...attım gelir şimdi
40 yıldabi unuttum yawwww,
okusaydım 1 eksik kalırdı o da bitince dualanırdı
Muhatt geldimm,çağrı attığında Namaz kılıyodum,burda mısınız napıyonuzz bakimm
hoşgeldin canım.muhat buralarda ancak artık takip edemiyom...gelin görümce kavgası var ona takıldı..atraksiyon arıyo bizim kız
Hoşbuldum canım...Muhata baktım online gözükmüyo,çağrı attım ama gelmedi hala :26: Nerde atraksiyon orda Muhat,nerde siyaset orda da KaysMerak ettim kesin bir derdim var bölümündedir
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?