Evlat sahibi olmak isteyenler=birlikte dua edelim mi

mesaj atmış 10dkk ya geliyorum diye.gelir şimdik.ya sorma bu kızlar uslanmayacakmuhatın girdiği yerlere bak bulursun.amaaaa o kadar uzun ve çirkin ki okumaya bile değmez aslında.ama sen yinede bi bak...

Bende oraya daldım,doğru yerse eğer çok uzunmuş,azcık mola vereyim dedim,baktım sen yazmışsın Eşimin ailesi oku bunları,diye başlıyo dimi

hiç benim kulaklarım çınlamıyo tlf google vercem kays yazınca çıkacak ondan sonra belki çınlar

nasılsınız şekerler hepinize hayırlı ramazanlar inşallah birdahaki ramazan ayında bebişleriniz ya kucağınızda yada göbişinizde olsun

hiç benim kulaklarım çınlamıyo tlf google vercem kays yazınca çıkacak ondan sonra belki çınlar

kız nasıl çınlamaz seni anlatıyoduk eslemle....siyastçi kays diye okusana bi geçmişiiyi ettin geldin de ben çıkıcam birazdan kociş gelcek.malum bizim kahve saatimiz geldi kocişle.sonra yine takılabilirsem gelirim...kocişi bi kandırayım

nasılsınız şekerler hepinize hayırlı ramazanlar inşallah birdahaki ramazan ayında bebişleriniz ya kucağınızda yada göbişinizde olsun

iyiyiz canım sen nasılsın.toparladın dimi ....iyi ol tamammı.herşey güzel olacak.birdahaki ramazan ya böyle olcaz yadabunların peşinden koşçaz inşaallah

bebşin kucakta olma ihtimali eslem sayesinde var zira hormonları ona oyun oynutyo bebek kendini göstermiyo bahar gibi doğurdum diye değil benim bebek karnımda diş çıkardı diye gelecek... inşaallah bizimkilerde midenin barsaklaın falan yakınına biyere gelebilirler

Daha az önce konuştuk arkandan Seyyanla Hem hiç çınlamasa günde en az iki defa eşinle aynı çınlıyodur kulakların

Hamdolsun güzelim sen nasılsın,seninde Ramazanı Şerifin mübarek oslun,aminnn inşaallah az kaldı canım inşaallah

offffffffffff ya canım sıkılıyorrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr

Hayırdır canım,gel sende katıl muhabbete sıkıntı falan kalmaz

Aaaa ama herkes bana Baharı örnek veriyo Allah söyletiyodur inşaallah kızlar ya,bugün ödüm koptu ama adet oldum diye,Ezandan önce gitmedim bilerek,neyseki olmamışım Bugünüde atlattık kazasız belasız,gerisi 9 aya olsun Olur dimiii inşaallah Allahım yaa hepimize nasip etsin

Hatunlar eşim film izleyelim dedi. Sanirim benden bu günlük bu kadar. Opuyorum Aeo

Hatunlar eşim film izleyelim dedi. Sanirim benden bu günlük bu kadar. Opuyorum Aeo
tamam canım.bende çıkıyorum benim kociş zili ha çaldı ha çalacak....sonra görüşürüz.işte geldi
kızlar sahura ne hazırlıyorsunz
kahvaltııııııııııııcanım tarhana çorbası..kendimiz yaptık yeni...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…