mesaj atmış 10dkk ya geliyorum diye.gelir şimdik.ya sorma bu kızlar uslanmayacakmuhatın girdiği yerlere bak bulursun.amaaaa o kadar uzun ve çirkin ki okumaya bile değmez aslında.ama sen yinede bi bak...
Bende oraya daldım,doğru yerse eğer çok uzunmuş,azcık mola vereyim dedim,baktım sen yazmışsınEşimin ailesi oku bunları,diye başlıyo dimi
hiç benim kulaklarım çınlamıyo tlf google vercem kays yazınca çıkacak ondan sonra belki çınlar
nasılsınız şekerler hepinize hayırlı ramazanlar inşallah birdahaki ramazan ayında bebişleriniz ya kucağınızda yada göbişinizde olsun
evet canım.amaaan boşver zaten gelin,görümce kavgası işte.....
azcık muhalefet edemde gelem
bebşin kucakta olma ihtimali eslem sayesinde var zira hormonları ona oyun oynutyo bebek kendini göstermiyo bahar gibi doğurdum diye değil benim bebek karnımda diş çıkardı diye gelecek... inşaallah bizimkilerde midenin barsaklaın falan yakınına biyere gelebilirlernasılsınız şekerler hepinize hayırlı ramazanlar inşallah birdahaki ramazan ayında bebişleriniz ya kucağınızda yada göbişinizde olsun
hiç benim kulaklarım çınlamıyo tlf google vercem kays yazınca çıkacak ondan sonra belki çınlar
nasılsınız şekerler hepinize hayırlı ramazanlar inşallah birdahaki ramazan ayında bebişleriniz ya kucağınızda yada göbişinizde olsun
amin canım.bizde iyiyizdir.12 yıldır hiçbir problem yaşamadık çok şükürOkuyana kadar birkaç yerde mola vermem lazım zaten sanırımÇok şükür biz görümcemle iyiyizdir,aman Allah bozmasın
bebşin kucakta olma ihtimali eslem sayesinde var zira hormonları ona oyun oynutyo bebek kendini göstermiyo bahar gibi doğurdum diye değil benim bebek karnımda diş çıkardı diye gelecek... inşaallah bizimkilerde midenin barsaklaın falan yakınına biyere gelebilirler
offffffffffff ya canım sıkılıyorrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr
bebşin kucakta olma ihtimali eslem sayesinde var zira hormonları ona oyun oynutyo bebek kendini göstermiyo bahar gibi doğurdum diye değil benim bebek karnımda diş çıkardı diye gelecek... inşaallah bizimkilerde midenin barsaklaın falan yakınına biyere gelebilirler
amin canım.bizde iyiyizdir.12 yıldır hiçbir problem yaşamadık çok şükür
tamam canım.bende çıkıyorum benim kociş zili ha çaldı ha çalacak....sonra görüşürüz.işte geldiHatunlar eşim film izleyelim dedi. Sanirim benden bu günlük bu kadar. Opuyorum Aeo
kahvaltııııııııııııkızlar sahura ne hazırlıyorsunz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?