Hatunlar eşim film izleyelim dedi. Sanirim benden bu günlük bu kadar. Opuyorum Aeo
kızlar sahura ne hazırlıyorsunz
eslemden herşey beklenir inşallah olsunda isterse okul çantasıyla gelsinbebşin kucakta olma ihtimali eslem sayesinde var zira hormonları ona oyun oynutyo bebek kendini göstermiyo bahar gibi doğurdum diye değil benim bebek karnımda diş çıkardı diye gelecek... inşaallah bizimkilerde midenin barsaklaın falan yakınına biyere gelebilirler
teşekkür ederim birtanem iyiyim şükürler olsun bir haftadır hastenelerde sürünüyorum nihayet işim bitti .10 gün sonra bir testim daha var onuda yaptıktan sonra 45 gün sonucun çıkmasını bekliycem inşallah sorun çıkmaz ve bebeğime biran evvel kavuşurum.eslem senin bebişte saklambaç mı oynuyor bizimle anlamadım ki gelsin artık benim bebiş gibi nazlı olmasın amaHamdolsun güzelim sen nasılsın,seninde Ramazanı Şerifin mübarek oslun,aminnn inşaallah az kaldı canım inşaallah
evet cok guzel fikir nerdende bulursun sen cok saglikli yasa ve cok saglikli ve hayirli bebeler dogur emidafrni ramaxanla arifeyi evlendiiriz minik bayramlar olur:)))
dondurma yemek icin disarimi cikiyonuz kiii...bu memlekette aksam 8 den sonra acik yer bulamazsin tavuk gibi girerler pinelerine.hos girmeselerde onlarin biseyi yenmezde dondurmaci acik olsa iyi olurduOyyBizi bırakıyosun hee Neyseki geçerli mazeretin Yarın topluca müsait olunca çaldırın yine madem Hadi takılın romantik romantik bakalım Benim eşimde dondurma yiyelim diyo Bende çıkıcam artık yavaştan Bizde Sende Allaha emanetsin
Canım ben bugün akşama doğru hamur mayaladım,patatesli pide ve haşhaşlı çörek yaptımEşim akşamları pek yemiyo,namazda rahat edemiyo çünkü Çok yapmışım arttı,onları yicez,bugün rahatım yemek konusunda
Son Aktivite 27-06-2013 12:28 olarak gözüküyor, maile cevap gelirse ki inşaallah gelir hemen haber veririm.
(ema'nın en son girişi bu tarihte olmuş)
sizler için oknacak liste tamamlanamadığı için ben bu akşam dualanmasını istemiştim iftar öncesi ama malesefdualanamayacak.heralde cumaya kadar biter artık mübarek cuma bağışlarız.bu listenin sizin sonuçlar belli olana kadar bitmesi ve bağışlanması tek isteğim
bundan böyle haber vermeden ,mazeret bildirmeden sadece1 hafta okumayanı listeden çıkaracağım.cadolozluğum tuttu yine ona göre
hanımlar burdan sürekli duyuruyorum çünkü okumayan arkadaşlarımız görüp okusun diye.bu yazdıklarım okuyanlara değil haaaaaaaaaaaa
okuyanlar
krizantem*****
yliss
sürpriz06
taliss
melek181
kays
hayalot
nekadarzor
piedra3321
mutluluk27
dafniya
sevil61
seyyan
elanor01
alev99
toplam 80 adet okundu.eksik yasinler 43 adet..
amaninnnn buldum buldummcanim ben alfabenin ilk harfiyim kuranda baslayan ilk sureninde ilk harfiyim
Rabbim bir daha yaşatmasın inşallah kavuşursun tez zamanda yine bebişineokadar kötüyüm ki anlatamam size allah kimsenin başına vermesin çok kötüyüm kolum kanadım kırılmış gibi allah kimsenin hayallerini yıkmasın
aminnnnnnnnnnnnnnnnnnnamin canım hepimizi güldürsün..hem dünyada hem ahirette kazananlardan eylesin
inşallah yakın zamanda bilgi gelirSon Aktivite 27-06-2013 12:28 olarak gözüküyor, maile cevap gelirse ki inşaallah gelir hemen haber veririm.
(ema'nın en son girişi bu tarihte olmuş)
Allah razı olsun canımmmmliste tamamlanmadı ama ben iftar saati size bol bol dua ettim.tabikisi diğer kardeşlerimede...hadi bakem gelsin bebiş haberleri inş.mübarek ramazanın yüzü suyu hürmetine
Rabbim hepinizin duasını kabul etsin
aminnnnnokuayan okuyamayan dua eden herkesteN Allah razi olsun...
Allah razı olsun aminnnnnniyi geceler hepiinize. açığı kapamak iiçin bugün iki tane yasin okudum ve hepinize dua ettim. kendime de dua ettim. inş. hayırlı haberler alırız mübarek günlerde:)
iyi ki varsınız Rabbim gönlünüzdeki muratları nasip eylesin dualarımızı kabul etsincanım ben 3 tane yasin 129 tane ihlas süresi okudum bugünde tekrar yasin ve enbiya süresi 89. ayeti okıcam bilginize...
sağol canım p.tesi yapıldı bugün işe geldim ama hiç iyi değilim hormonlarım benimle oyun oynuyor sanki eski dik asbe yok çok yorgun herşeye ağlayan bir asbe var şu andanasılsınız ..
asbelove asılaman yapıldı demı canım
amaninnnn buldum buldumm
Rabbim bir daha yaşatmasın inşallah kavuşursun tez zamanda yine bebişine
Aminnnnnnnnnnnnnnnnnnn
inşallah yakın zamanda bilgi gelir
Allah razı olsun canımmmm
Aminnnnn
allah razı olsun aminnnnnn
iyi ki varsınız rabbim gönlünüzdeki muratları nasip eylesin dualarımızı kabul etsin
Sağol canım p.tesi yapıldı bugün işe geldim ama hiç iyi değilim hormonlarım benimle oyun oynuyor sanki eski dik asbe yok çok yorgun herşeye ağlayan bir asbe var şu anda
canım sıkma canını pozıtıf dusun ıyı gecır bu gunlerı mutlu ol canım ıns sendende kaystanda bu ay guzel haberler alıcaz..tabı dıger arkadaşlarımızında guzel haberlerını alırız bu muberek ay bol suprizli olur ııns
canım genetik testlerimi yapıyorum birde kan pıhtılaşması varmı diye bakılıyor.inşallah sorun çıkmaz çok teşekkür ederim canımnurusimaa nasilsin cnm..niye gidiyosunki hastanelere??hem ne testi yapiliyo sana??insallah cooook guzel sonuclar alirsin
canım gusül abdesti olmazsa okunmaz.ama normal abdestten bahsediyorsan okunur.arkadaşlar iş yerindeyim abdest alma durumum yok bu ayet abdestsiz okunamaz dimi???
normalde kur an okumuyoruz abdestsiz buda okunmaz herhalde diye düşündüm ama sorayım dedim..
eger okunursa iş yerinde okuyayım dedim:26:
normal abdest canım..canım genetik testlerimi yapıyorum birde kan pıhtılaşması varmı diye bakılıyor.inşallah sorun çıkmaz çok teşekkür ederim canım
canım gusül abdesti olmazsa okunmaz.ama normal abdestten bahsediyorsan okunur.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?