Evlat sahibi olmak isteyenler=birlikte dua edelim mi

Hatunlar eşim film izleyelim dedi. Sanirim benden bu günlük bu kadar. Opuyorum Aeo

Oyy Bizi bırakıyosun hee Neyseki geçerli mazeretin Yarın topluca müsait olunca çaldırın yine madem Hadi takılın romantik romantik bakalım Benim eşimde dondurma yiyelim diyo Bende çıkıcam artık yavaştan Bizde Sende Allaha emanetsin

kızlar sahura ne hazırlıyorsunz

Canım ben bugün akşama doğru hamur mayaladım,patatesli pide ve haşhaşlı çörek yaptım Eşim akşamları pek yemiyo,namazda rahat edemiyo çünkü Çok yapmışım arttı,onları yicez,bugün rahatım yemek konusunda

Son düzenleme:
çok ilginç...Yeni doğan bebek sarhoş çıktı ...

Alman basınından Deutsche Welle'nin haberine göre Polonya'nın Lodz kentinde hamileyken aşırı derecede alkol alan bir annenin, doğumdan sonra bebeğinin kanında 4,5 promil oranında alkol bulunduğu açıklandı.
Allahım sen bizi koru

hadi kızlar bende kaçar film falan yok bizde sonra sersem oluyo adam sabah dokuzzda geri kalkıyo talebe için sonra mukabele vs derken geri akşam oluyo bende çkıp iki sayfa kitap okuyayım hepinz aeo

Güzelliklerrr,güzel bebeklerin en güzel anneleri,hadi bende çıkıyom,Allaha emanetsiniz

Ayy bu geceki Teravih Namazının faziletini yazmayı unutmuşum

2.Gecede: Kendisinin ve eğer mümin iseler ana ve babasının günahları bağışlanır.

Bundan sonra akşamdan önce yazayım bari

Hadi çıktım,dualarınızdan eksik etmeyin,Rabbime emanetsinizzzz

eslemden herşey beklenir inşallah olsunda isterse okul çantasıyla gelsin
bizimde olacak canım Rabbim büyük hem sen 10gün sonra müjedli haberi verecksin Allah2ın izniyle bize bol bol dua et hamişlerin duası kabul olur
Hamdolsun güzelim sen nasılsın,seninde Ramazanı Şerifin mübarek oslun,aminnn inşaallah az kaldı canım inşaallah
teşekkür ederim birtanem iyiyim şükürler olsun bir haftadır hastenelerde sürünüyorum nihayet işim bitti .10 gün sonra bir testim daha var onuda yaptıktan sonra 45 gün sonucun çıkmasını bekliycem inşallah sorun çıkmaz ve bebeğime biran evvel kavuşurum.eslem senin bebişte saklambaç mı oynuyor bizimle anlamadım ki gelsin artık benim bebiş gibi nazlı olmasın ama

iyi geceler hepiinize. açığı kapamak iiçin bugün iki tane yasin okudum ve hepinize dua ettim. kendime de dua ettim. inş. hayırlı haberler alırız mübarek günlerde:)

dafrni ramaxanla arifeyi evlendiiriz minik bayramlar olur:)))
evet cok guzel fikir nerdende bulursun sen cok saglikli yasa ve cok saglikli ve hayirli bebeler dogur emi
dondurma yemek icin disarimi cikiyonuz kiii...bu memlekette aksam 8 den sonra acik yer bulamazsin tavuk gibi girerler pinelerine.hos girmeselerde onlarin biseyi yenmezde dondurmaci acik olsa iyi olurdu

nurusimaa nasilsin cnm..niye gidiyosunki hastanelere?? hem ne testi yapiliyo sana??insallah cooook guzel sonuclar alirsin

Son Aktivite 27-06-2013 12:28 olarak gözüküyor, maile cevap gelirse ki inşaallah gelir hemen haber veririm.
(ema'nın en son girişi bu tarihte olmuş)

Benden güzel bir haber bekliyorsunuz biliyorum fakat henüz bir cevap gelmedi

Dualarınızın kabul olması dileğimle...

canım ben 3 tane yasin 129 tane ihlas süresi okudum bugünde tekrar yasin ve enbiya süresi 89. ayeti okıcam bilginize...

canım bende emanın nosu var gorusuyorduk oncelerı ama buraya sorunları ndenıyle gıremeyecegını yazdıktan sonra aradım acıktı cvp vermedı sonrakı gunlerde aradım hep kapalı .
nasıl ulasıcaz bılmıyorum .. rabbım yardımcısı olsun

canim ben alfabenin ilk harfiyim kuranda baslayan ilk sureninde ilk harfiyim
amaninnnn buldum buldumm
okadar kötüyüm ki anlatamam size allah kimsenin başına vermesin çok kötüyüm kolum kanadım kırılmış gibi allah kimsenin hayallerini yıkmasın
Rabbim bir daha yaşatmasın inşallah kavuşursun tez zamanda yine bebişine

amin canım hepimizi güldürsün..hem dünyada hem ahirette kazananlardan eylesin
aminnnnnnnnnnnnnnnnnnn
Son Aktivite 27-06-2013 12:28 olarak gözüküyor, maile cevap gelirse ki inşaallah gelir hemen haber veririm.
(ema'nın en son girişi bu tarihte olmuş)
inşallah yakın zamanda bilgi gelir
liste tamamlanmadı ama ben iftar saati size bol bol dua ettim.tabikisi diğer kardeşlerimede...hadi bakem gelsin bebiş haberleri inş.mübarek ramazanın yüzü suyu hürmetine
Rabbim hepinizin duasını kabul etsin
Allah razı olsun canımmmm
okuayan okuyamayan dua eden herkesteN Allah razi olsun...
aminnnnn
iyi geceler hepiinize. açığı kapamak iiçin bugün iki tane yasin okudum ve hepinize dua ettim. kendime de dua ettim. inş. hayırlı haberler alırız mübarek günlerde:)
Allah razı olsun aminnnnnn
canım ben 3 tane yasin 129 tane ihlas süresi okudum bugünde tekrar yasin ve enbiya süresi 89. ayeti okıcam bilginize...
iyi ki varsınız Rabbim gönlünüzdeki muratları nasip eylesin dualarımızı kabul etsin
nasılsınız ..
asbelove asılaman yapıldı demı canım
sağol canım p.tesi yapıldı bugün işe geldim ama hiç iyi değilim hormonlarım benimle oyun oynuyor sanki eski dik asbe yok çok yorgun herşeye ağlayan bir asbe var şu anda

canım sıkma canını pozıtıf dusun ıyı gecır bu gunlerı mutlu ol canım ıns sendende kaystanda bu ay guzel haberler alıcaz..tabı dıger arkadaşlarımızında guzel haberlerını alırız bu muberek ay bol suprizli olur ııns

ya evdeyken iyiydi ama işyerimde hiç mutlu değilim belki bu psikolojimden belki işyerindeki saçma sapan durumlardan ama nedense böyle hissediyorum şu anda maddi durumlarda iyi değil hem bebişim olsun doğum izninde ayrılayım diye düşünerekten 1,5seneye yakın zamandır bekliyorum ama her geçen gün daha kötü oluyor bu da beni acaip geriyor e zaten bebeğinde stresi var inşallah bunca çabamızı geri çevirmez Rabbim bu mübarek ayda inşallahhhh

arkadaşlar iş yerindeyim abdest alma durumum yok bu ayet abdestsiz okunamaz dimi???
normalde kur an okumuyoruz abdestsiz buda okunmaz herhalde diye düşündüm ama sorayım dedim..
eger okunursa iş yerinde okuyayım dedim:26:

nurusimaa nasilsin cnm..niye gidiyosunki hastanelere?? hem ne testi yapiliyo sana??insallah cooook guzel sonuclar alirsin
canım genetik testlerimi yapıyorum birde kan pıhtılaşması varmı diye bakılıyor.inşallah sorun çıkmaz çok teşekkür ederim canım
arkadaşlar iş yerindeyim abdest alma durumum yok bu ayet abdestsiz okunamaz dimi???
normalde kur an okumuyoruz abdestsiz buda okunmaz herhalde diye düşündüm ama sorayım dedim..
eger okunursa iş yerinde okuyayım dedim:26:
canım gusül abdesti olmazsa okunmaz.ama normal abdestten bahsediyorsan okunur.

normal abdest canım..
tamam o zaman okuyayım ben...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…