ya evdeyken iyiydi ama işyerimde hiç mutlu değilim belki bu psikolojimden belki işyerindeki saçma sapan durumlardan ama nedense böyle hissediyorum şu anda maddi durumlarda iyi değil hem bebişim olsun doğum izninde ayrılayım diye düşünerekten 1,5seneye yakın zamandır bekliyorum ama her geçen gün daha kötü oluyor bu da beni acaip geriyor e zaten bebeğinde stresi var inşallah bunca çabamızı geri çevirmez Rabbim bu mübarek ayda inşallahhhh
ya evdeyken iyiydi ama işyerimde hiç mutlu değilim belki bu psikolojimden belki işyerindeki saçma sapan durumlardan ama nedense böyle hissediyorum şu anda maddi durumlarda iyi değil hem bebişim olsun doğum izninde ayrılayım diye düşünerekten 1,5seneye yakın zamandır bekliyorum ama her geçen gün daha kötü oluyor bu da beni acaip geriyor e zaten bebeğinde stresi var inşallah bunca çabamızı geri çevirmez Rabbim bu mübarek ayda inşallahhhh
kral artur :)anaaa şimdi bizimkide aynıı şeyi öyledi ne izleyeceksnz muhat
çok teşekkür ederiz Mune..Benden güzel bir haber bekliyorsunuz biliyorum fakat henüz bir cevap gelmedi
Dualarınızın kabul olması dileğimle...
canım adını soy adını biliyor musun peki?canım bende emanın nosu var gorusuyorduk oncelerı ama buraya sorunları ndenıyle gıremeyecegını yazdıktan sonra aradım acıktı cvp vermedı sonrakı gunlerde aradım hep kapalı .
nasıl ulasıcaz bılmıyorum .. rabbım yardımcısı olsun
canım şu an aşılama yaptırdık bekliyoruz doğru düzgün dr. bulmak eziyet zaten dr.lar bizi ticari amaçlı görüyor ne yazık kicanım iyi bir infertilite uzamanına göründünmü doktordan doktora fark ediyo cünkü.ben bizzat gördüm
amin canım aminnn patronun 17yaşındaki oğlu başımda devamlı konuşuyor çok seviyorum ama sabahtan beri dinlemek ağır geldi biraz ayrıca oruçluyum da tabi patlamamak için zor tutuyorum kendimiİşe başlamışsın tatlım kolay gelsin.gerilme sıkma canını..inşallah canım emeklerin emeklerimiz boşa çıkmaz
asbe nasılsın canım vücudunda bi değişiklik varmı ya benim ilaçlardan herhalde vücudum sızlıyo
ayyy kistmi nasıl gidiyo vücuttan adetle atılıyo mu bari
canum seni görmemştim,tabi benim halimi hatrımı sorma sen
canum seni görmemştim,
sen nasılsın bakem.
hahhh gidin gidin
asbe canım moralini hiç bozma bak benim bebişim ondan tutunmadı bence erkenden test yaptım tek çizgi gördüm moralim bozulduburdayım kii burdayımmmm ce-eee
sabah berbat bir morale sahiptim ama düzelttim şu an iyiyim canımcım sen nasılsın
asbe canım moralini hiç bozma bak benim bebişim ondan tutunmadı bence erkenden test yaptım tek çizgi gördüm moralim bozuldu
yemek yemedim doğru düzgün beslenmedim.sonra test yaptım demek bebişim tutunmaya çalışmış annesinin kaprisleri yüzünden tutunamamış diye haftalardır içim içimi yiyor .sen sen ol herşeyden mutlu ol ve anın tadını çıkar
sende iyiki varsın canım.nasıl istersen öyle yap peki sen ilaç kullanmıyormusun ki biz kullanmıştık özellikle crinone jel,vitamin ve coraspirin .sen kendini nasıl iyi hissedersen öyle yap ama tutmak zorunda değilsin unutma önce sen ve bebeğinin sağlığı gelircanım benim iyi ki varsınız
ben oruç tutuyorum valla bu kadar kısa zamanda etkilemez diye düşünüyorum tutmama ihtimalide varken orucumdan olmak istemiyorum açıkçasıişyeri beni çok geriyor canım yaa bakalım bu işi nasıl çözeceğiz kendimi sakinleştirmeye çalışıyorum ama yaz oldu patronun bütün ailesi buraya doluştu hepsi kraldan çok kralcı
sağol.Allah razı olsun .....Rabbim gönlündekini nasip etsincanım ben 3 tane yasin 129 tane ihlas süresi okudum bugünde tekrar yasin ve enbiya süresi 89. ayeti okıcam bilginize...
nurusimam canım ben o kadar iyi beslendiydim ve tedavi sürecimi o kadar iyi geçirdiydim ki,ve bebeğimin bana tutunacağınada bir okadar inandıydım ama nasip değilmiş.sende kendini sakın suçlama.OL emri gelmemiş....asbe canım moralini hiç bozma bak benim bebişim ondan tutunmadı bence erkenden test yaptım tek çizgi gördüm moralim bozuldu
yemek yemedim doğru düzgün beslenmedim.sonra test yaptım demek bebişim tutunmaya çalışmış annesinin kaprisleri yüzünden tutunamamış diye haftalardır içim içimi yiyor .sen sen ol herşeyden mutlu ol ve anın tadını çıkar
canım benim iyi ki varsınız
ben oruç tutuyorum valla bu kadar kısa zamanda etkilemez diye düşünüyorum tutmama ihtimalide varken orucumdan olmak istemiyorum açıkçasıişyeri beni çok geriyor canım yaa bakalım bu işi nasıl çözeceğiz kendimi sakinleştirmeye çalışıyorum ama yaz oldu patronun bütün ailesi buraya doluştu hepsi kraldan çok kralcı
sağol canım ALLAH razı olsun....inş pazartesi günü güzel haberimi veririm sizeliste tamamlanmadı ama ben iftar saati size bol bol dua ettim.tabikisi diğer kardeşlerimede...hadi bakem gelsin bebiş haberleri inş.mübarek ramazanın yüzü suyu hürmetine
Rabbim hepinizin duasını kabul etsin
Allah razı olsun canım yok bana ilaç falan vermediler canım ama coraspini zaten düşük yaptığımdan beri kullanıyorum dr. bırakma demişti ona devam ediyorum günde 1tane olduğu için sorun olmadısende iyiki varsın canım.nasıl istersen öyle yap peki sen ilaç kullanmıyormusun ki biz kullanmıştık özellikle crinone jel,vitamin ve coraspirin .sen kendini nasıl iyi hissedersen öyle yap ama tutmak zorunda değilsin unutma önce sen ve bebeğinin sağlığı gelir
Rabbim inşallah bu mübarek ayda yüzünüzü güldürsün emeklerinizi boşa çıkarmasın
iş konusuna gelince durumundan bahsetmedinmiki bu kadar çok yoruyorlar seni bence öncelik senin kendini ezdirme bebişin için daha dikkatli olmalısın Allah kolaylıklar versin
valla ne güzel olur sinirimizi de boşaltmış oluruz heeesağol.Allah razı olsun .....Rabbim gönlündekini nasip etsin
nurusimam canım ben o kadar iyi beslendiydim ve tedavi sürecimi o kadar iyi geçirdiydim ki,ve bebeğimin bana tutunacağınada bir okadar inandıydım ama nasip değilmiş.sende kendini sakın suçlama.OL emri gelmemiş....
asbecim canını sıkıyolarsasöyle gelelim anadınmııııııı geberdirim hepsini bizim asbemizin canınımı sıkmışlar:95::95::95:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?