Evlat sahibi olmak isteyenler=birlikte dua edelim mi

Kızlar nasılsınız,giremedim bugün,hayırlı haberler vardır inşaallah

Dün akşamki Teravih Namazının faziletini de yazamadım,hakkınızı helal edin... Dünün ve bugünün Teravih Namazının faziletini yazıcam hemen...Rabbim ibadetlerimizi kabul etsin...Dünyamızıda ahiretimize taçlandıracak hayırlı sağlıklı salihlerden evlatlar nasip etsin hepimize Rabbim hepinizin o güzel gönlüne göre en hayırlısını versin

aminnnnnnnnnnnnnnnnnnn

Namaza kalkmadan geçmişe bakayım dedim biraz...

Kayscım,canım kardeşim benim,Rabbimin güzel saliha kulu,ne desem kar etmeyecek biliyorum.Ezan-ı Muhammedi okunuyor şuan,dilerim Rabbim gönlündeki o yangını söndürecek minik saliha bir mucize yollar size,tez vakitte hemde...Sen bile anlamazsın onun geldiğini öyle ansızın öyle güzel bir vakitte gelsin,inşaallah bu vakitte en kısa zamanda olsun...Rabbim OL emri en güzel en hayırlı en sağlıklı şekilde tecelli etsin sizin ve tüm arkadaşlarım ve bizim için...Olacak inşaallah canım,Rabbim selamet ferahlık versin hepimize...

bu mesajdan sonra özel mesaj kutuma bayag bi mesaj gelmiş.
5 dk olayından dolayı hepsine cevap yazamıyorum. o yüzden burda yazayım olur mu :)
1- bu aktar dediki 1 tane canlı sperm varsa eger 1 ay sonra normal seviyeya çıkar.
2- miyom varsa gider, tıkanıklık varsa açar.( bebek için ne tür rahatsızlıklar varsa biz de bütün bunların ilacı var dedi)
3-ben eşime alacaktım ama almadım yemem dedi çünkü. sadece patetes tüketen birinden şaşılmayacak bi cevap
4- kadın çok iddalı buranın en eski aktarı elindeki o kocaman ajandayı görmeniz lazımdı kasada saklıyo ajandayı :)
5- daha önceden çok fazla hasta denemiş ve hepsi de evlat sahibi olmuş (Allahın izniyle)
6- ilaç çok pahalı geldi bana 1 kgsi 225 dedi diye hatırlıyorum.
7 almak isteyenler olursa onlar bizde kargoyla gönderebiliriz dediler.
8-eger alacaksanız toplu alalım indirim yaptıralım :)
9. bu bahsettiğim kür haricinde o ay içinde tüketmeniz gereken besinlerin listesini de veriyorlarmış.
10. 1 ay sonra da sizle tekrar iletişime geçiyorlar test sonuçlarını istiyorlarmış.
numarayı şu 5 dk geçince yollayacagım adıyla birlikte.
siz kadına geçen gün uzun boylu kapalı bi arkadaşım geldi deyin de kadın beni hatırlasın,
indirim yaptırmam lazım :)

Son düzenleme:
Duanın Kabul Olunma Şartları Nelerdir?

Duâ kabul olunacak bir ibâdettir. Peygamberimiz duanın "Anında kabul edilmek veya bir süre ertelenmek ya da bir günahı bağışlatmak" gibi mutlaka sonuç verecek bir ibadet olduğunu açıklar.Ancak duayı, onun bildirdiği şartlara uygun olarak yapmak lâzımdır.
Bu şartların başlıcaları şunlardır:
a- Duamızın kabul olunmasının ana şartı vücudumuzu helal kazançla alınmış helal gıdalarla beslemek ve giydirmektir.
b-Mutlaka Kabul olunacağı inancıyla dua etmektir,
c) Günahı gerektirecek bir istekte bulunmamak ve acele etmemektir,
Duânın kabul olunmasının bir önemli şartı da günahı gerektirecek bir istekte bulunmamak ve acele etmemektir.
Ebû Hüreyre (r.a.) şöyle anlatıyor:
Allah'ın Resulü (dualarımızla ilgili olarak) şöyle buyurdu:
"Günahı gerektirecek veya akrabalık ilişkilerinin kopmasına sebep ola*cak bir hususta dilemedikçe ve bir de acele etmedikçe her bir kulun duâsı ka*bul olunur. (Rabbinden istediği kendisine verilir.)
(Bir sahâbî tarafından) soruldu:
Ya Resûlellah! (Müminin duâsının kabulüne engel olan) acele nedir? Allah'ın Resulü (s.a.) "aceleyi" şöylece açıkladı:
Acele etmediçe kulun duası Kabul edilir.Duâcı kul; Allah'a dua ettim, (evet)duâedip*istedimdeduâlarıatmınkabulolun*duğunu görmedim, der. Bu durumda (duâ etmekten)usanırveduâyıbırar.(İşte bu davranış duânın kabulüne engel olan aceledir.)(Buharî Deaavat 22,Müslim Zikir 92))
d) Duânın kabul olunmasının bir mühim şartı da bir mü'minin helakini veya zarara uğramasını dilemek gibi İslâm Dini'nin ilkeleri ile çatışan bir hu* susta olmaksızın, bağırıp*çağırmaksızın, konuşur gibi hitaplarda bulunmaksı* zın ve zoraki edebî sanat gösterileri yapmaksızın duâ etmektir.
Rabbimiz duâda da olsa meşru sınırları aşanları sevmediğini şöylece beyân etmektedir:
"Rabbinizeyalvararakvegizliceduaedin.ÇünküO,aşıngidenlerisevmez.Yeryüzünüdüzelttiktensonraoradabozgunculukyapmayın.Azabındankor*karak ve rahmetini umarak Allah'a duâ edin. Şüphesiz ki, Allah'ın rahmeti, iyilikyapanlarapekyakındır."(Araf 55-56)
Namazların secdelerinde, namazların ardında ve seher vakitlerinde yapılacak dua ile müslümanların birbirleri için yapacakları dua daha çok kabul edilir özelliklidir.

ngiliz Daily Mirror gazetesi, hamile kalmak isteyen kadınlara ve baba olmak isteyen erkeklere tavsiyelerde bulundu. Şimdiye dek gebeliği hızlandıran tavsiyelerin ne ölçüde gerçek olduğunu bilimsel olarak açıklayan gazete, doğru bilinen pek çok şeyin de bir efsane olduğunu yazdı. İşte çocuk yapmak isteyen çiftlere tavsiyeler:

-Erkekler dar pantolon giymemeli. Bu testisleri büzüştürerek sperm yolları tıkayabilir.

-Her gün sıcak banyo yapan ve uzun süre saunada kalan erkeklerde sperm üretimi düşüyor.

-Sürekli egzersiz yapıyorsanız hamilelik boyunca buna ara verin. Çünkü adet görmemeye dayalı hormonal bozukluğa yol açabiliyor.

-Daha önce çocuk sahibi olanların tekrar hamile kalmasının diğerlerine göre daha kolay olduğu inanışı yanlış. Aksine yaşa bağlı olarak daha bu ihtimal daha da azalır.

-Cinsel ilişki sırasında alınacak pozisyonla gebe kalma şansı arasında bir ilişki yok.

-35 yaşından sonra da hamile kalmak mümkündür. 40’lı yaşlardaki sağlıklı bir kadının yumurtası 25’indeki bir kadından daha kaliteli olabilir.

-Erkeğin yaşı ise sperm kalitesi bakımından daha önemli. Bir erkek 80’li yaşlara kadar çocuk sahibi olabilirse de çalışmalar 35 yaşını geçmiş bir erkeğin 25 yaşlarındaki bir erkeğe göre partnerini gebe bırakabilme şansının yüzde 50 azaldığını ortaya koyuyor. Günde 4 saatten fazla cep telefonu ya da laptop kullanan erkeklerin vücudundaki sperm hareketliliği de yüzde 30’a kadar düşebiliyor.

-Hamile kalmak istiyorsanız kahveyi azaltın. Kafeinin sperm için uyarıcı etkisi olduğu bilinse de eğer sık sık tüketiliyorsa zararlı etkileri var.

-Sigara içmek hem kadınlar hem de erkekler için son derece zararlı. Erkeklerde sperm yoğunluğu ve sayısını azaltırken kadınlarda ise östrojen sayısını düşürerek gebe kalma süresini uzatır. Ayrıca menopozu iki sene erkene çekebilir.

-Sık seks yapmamanın sperm kalitesini yükselttiği inanışı ise yanlış. Aslında bunun tam tersi geçerli. Uzun süre bekletilen spermlerin kalitesi düşer. Düzenli seks ile sağlıklı spermler üretilir.
Kaynak:

gittik canım eşimdeki sperm azlığı.bende de hafif pko var.eşimde sperm azlığı olmasa olur ama bu şartlarda tek çözüm tüp bebek dedi dr. sizdeki sıkıntı neymiş canım
canım bizdede sper sıkıntısı var ama tüp düşünmüyoruz henüz.
denecek çok yol var çünkü.
ben keçiboynuzu kürü yaptım eşime 20 gün anca kullandı :)
sonra havuçla cezerya yaptım 3 ay boyunca ovüden 3 gün önce yapıyordum. onu her gün yiyordu.
havuş semendeki lökositi engelliyor.
lökosit iyi spermi öldürüyor.lkosit gidince de otomatik olarak canlı hızlı sayımız artıyor :)
kısa bi gebelik yaşadım ben, havucun faydasını gördük Allahın izniyle :)
işte bi aktar var burda tesedüfen görüştüm sahibesiyle. kadın çok iddalı 1 tane canlı spermi çıkıyorsa bize 1 ay verin normal seviyeye çıkartalım dedi.

Son düzenleme:

ben de korkuyorum tüp bebekten o yüzden yaptırmayacağım. ama doktor bize başka yol yok dedi.çünkü çok çok düşük çıktı sperm sayısı.2 milyon çıktı.10 milyon falan olsa aşılama falan denenecekti.bu şartlarda denenemiyor.bi de benim eşim doktor olunca öyle aktar falan olmuyorsizin kaç çıktı sperm sayınız?

bizim 1 milyon canım.
ama ilaçlar da bitkiden yapılıyor :)
valla biz eşimle 4 aylık bi program yaptık. bakalım artık.
sigarayı bırakack ilk olarak. ramazadan sonra tekrar test verecek.
sonra tekrar keçiboynuzuna başlayacagız. kullanırım derse de bu kürü satın alcam :)
hangi ildesin?

sizin de azmış.ama buna rağmen hamile kaldın değil mi?bursa sen?yaşın kaç?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…