Evlat sahibi olmak isteyenler=birlikte dua edelim mi

peki lökasit varmı raporda

canım ben yatayım artık çok teşekkürler muhabbet için yine görüşelim:)sana tatlı uykular
ben genelde akşamları geliyorum canım, diğer arkadaşlarımız çok iyidir.
onlarla da tanış derim.
Allah rahatlık versin, hayırlı sabahlar

selam ; hayırlı RAMAZANLar.......2 hafta öncesi tüp bebeğe giden ablam için rica etmiştim dua eder misiniz diye....
ALLAH RAZI olsun hepiniz çokk yardımcı oldunuz.....

SONUcu mutlaka yazıcam demiştim ya hani o yüzden bildireyim istedim maalesef yine negatif çıktı......
OLMadı ........................

Ama yine de ALLAH sizden razı olsun ,, dualarınızla ferahladık , yanlız olmadığımızı bildik....BEn de sizin için ÇOOKK dua ediyorum...
İNAnıyorum , inşllh RABBİM sizlere de nasip etcek anneliği....

canım benim dualar bitti kırmızıları gören kızlardan duası eksik olan varsa alabilir biraz...Allah kabul etsin dualarımızı...

Rabbim ablanın yar ve yardımcısı olsun inşallah hiç tedaviye gerek kalmadan tez zamanda hayırlı sağlıklı evlatlar nasip eder Rabbim ablana
Allah razı olsunnnnn aminnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn

gunaydin kizlardun cok sukur utulerimi bitirdim kac saat surdu bilmiyorum ama eglenceli geldi gozumde buyudugu kadar yokmus simdi sira dolap yerlestirmeye geldi bide canta hazirlamaya

tesekkurler canim nasilsin bugun bizim kizlarda yok burda asbelove ve dafniya haberin varmi neredeler
iyiyim canım işteyim net gelip gidiyo cok duramıyorum..
asbeyla sabah görüştük topikler arası geziyodu ama dafniyayı görmedim canım

gelir heralde oda birazdan sanada kolay gelsin canim ben su odami toplayayim geleyim her yer her yerde camasir atmistim sular kesilmis ilk defa

kızlar merhaba nasılsınız çok uzun zaman oldu kk bakamıyorum tanıdığım tanımadığım herkes iyidir umarım bende haberler çok şükür güzel,bebeğim olacak Allah nasib ederse 13haftalık olduk Allah hepinizden razı olsun çok dualar okuduk birbirimize hakkınızı helal edin Rabbim sizlerede tez zamanda nasib etsin hamile arkadaşlarında kucağına almayı nasib etsin inşallah
sizlerde haberler nasıl

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…