peki lökasit varmı rapordaeşimin raporunda yazan oligoastenoteratozoospermi buydu.yani hem sayı hem hareket hem de yapısal sorun vardı.sebebi araştırıldı.varikosel yok.hormon bozukluğu yok.yani sebepsiz.ilaç versek te işe yaramaz dendi.biz bi keçi boynuzu kürü yaptık bi ara o kadar.sanırım sizde ileri hızlı sperm var.biz de hızlı sperm bile yok çıktı.
peki lökasit varmı raporda
ben genelde akşamları geliyorum canım, diğer arkadaşlarımız çok iyidir.canım ben yatayım artık çok teşekkürler muhabbet için yine görüşelim:)sana tatlı uykular
ben genelde akşamları geliyorum canım, diğer arkadaşlarımız çok iyidir.
onlarla da tanış derim.
Allah rahatlık versin, hayırlı sabahlar
selam ; hayırlı RAMAZANLar.......2 hafta öncesi tüp bebeğe giden ablam için rica etmiştim dua eder misiniz diye....
ALLAH RAZI olsun hepiniz çokk yardımcı oldunuz.....
SONUcu mutlaka yazıcam demiştim ya hani o yüzden bildireyim istedim maalesef yine negatif çıktı......
OLMadı ........................
Ama yine de ALLAH sizden razı olsun ,, dualarınızla ferahladık , yanlız olmadığımızı bildik....BEn de sizin için ÇOOKK dua ediyorum...
İNAnıyorum , inşllh RABBİM sizlere de nasip etcek anneliği....
canım benim dualar bitti kırmızıları gören kızlardan duası eksik olan varsa alabilir biraz...Allah kabul etsin dualarımızı...
Allah kabul etsin canımmmm
amin canım cümlemizinki kabul olsun inşallah..
canım yaa sitenin nette sorun var girip cıkıyorum cok şükür iyiym sen nasılsınnasılsın tatlım nasıl gidiyor hayat
kolay gelsin canım...gunaydin kizlardun cok sukur utulerimi bitirdim kac saat surdu bilmiyorum ama eglenceli geldi gozumde buyudugu kadar yokmus simdi sira dolap yerlestirmeye geldi bide canta hazirlamaya
kolay gelsin canım...
iyiyim canım işteyim net gelip gidiyo cok duramıyorum..tesekkurler canim nasilsin bugun bizim kizlarda yok burda asbelove ve dafniya haberin varmi neredeler
canım yaa sitenin nette sorun var girip cıkıyorum cok şükür iyiym sen nasılsın
tesekkurler canim nasilsin bugun bizim kizlarda yok burda asbelove ve dafniya haberin varmi neredeler
geçmiş olsun canımhadi yaa bende iş yapayım dedim ama midem çok kötü yaaa
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?