Evlat sahibi olmak isteyenler=birlikte dua edelim mi

doğru söylüyosun ilaçlar da bitkilerden yapılıyor.keçiboynuzunu bir ara bizde kullandık ama maalesef işe yaramadı.geçen yaz öğrendim ilk sorun olduğunu.o zaman çok üzüldüm ama şimdi kabullendim.alışıyor insan sanırım.bir de kısmet kendini parçalasan kaderi değiştiremiyorsun.allah inş bize de nasip eder

valla canım şimdi sen yenisin ya bize göre farklı görüyorsun :)
biz burda öyle mucizeler gördikki,
olmayacak diye aklımıza bile getirmiyoruz :)
yarın uzun uzun altırız sana burda oluşan ilğinç hamilelik vakâlarını :)
dua ediyoruz burda ve emin ol yaşadığım ildeki drlerden daha bilğili burdakşilerin çogu.
umarın eşin kadın doğumcu değildir :)

benim yaşım 30.senin yaş avantajın var yaş ilerledikçe zorlaşıyor ya.evet çalışıyorum sen?
30 yaşındaki yumurtalar daha kaliteli oluyormuş ama :)
sence şimdi kim daha şanslı :)
ben öğremenim canım.
yarı zamanlı evhanımıyım da diyebilirim :)

canım bi kaç sayfa önce duanın kabul olma ve olmama sebeplerini paylaştım.
acele olmama sebeplerinden diye yazıyordu.
şimdi kendine zman tanı 5 ay olsun hadi.
bu arada sen dr ye git ve yumurtalık kontrollerini aksatmma.
miyom, kist oluşabilir.
rahim duvarın ince oldugu için tutunamıyor olabilir.
1 milyonla ben bu kadar umutluyken senin böyle düşünmene şaşırdım

sizde hareket problemi varmıydı?

sizde hareket problemi varmıydı?

bizde hem hareket hem de sayı problemi var.muayene olduğumuz doktor eşimin arkadaşı.yani tüp bebek için kandırma gibi bir durum söz konusu değil.normal yollarla imkanı yok.olursa ben görevi bırakırım dedi adam.bir bildiği olmasa bu kadar iddalı konuşmazdı sanırım.tabi ben yine yüzde de yüz olmaz diye bakmıyorum.allahın işi bu belli olmaz

1. nurusima rumuzlu arkadaşımızın eşinde hiç sper çıkmayacaktı. prof böyle dedi. hatta yıllar önce boşanmasını tavsiye etti. şimdi nurtopu gibi emriyoları var :)
2. bahar27 o da sadece tüp bebek tedavisiyle anne olabilirdi (drlere göre) 6,5 ayını doldurana kadar ne kendisi ne de drler gebeliği tespit edemediler. rahim filminde bile farketmeilr.
3. bahar85 eşi kanser ve sanıyorum onda da pko vardı. eşine ilik gerkti ve doğacak bir çocugu olursa onu kullanacaklardı.
bahar tüp bebek tedavisi için gün sayarken bi baktıki aaaa hamileymiş :)
.
.
.
o kadar çokki bu örnekler.
bizim burda bi kadın tüplerini bağlatmasına ragmen gebe kaldı.
rabbim ol dedikten sonra drlerin dediğinin hükmü var mı ?

elbette mutlaka öyle inş bizim de olur.olursa burda ilk sana haber vercem:)

arkadaşlar da ben de çok seviniriz senin böyle bi haberine :)
rabbim tez zamanda göndersin emanetini
eşin ilaç olarak ne kullandı

eşimin raporunda yazan oligoastenoteratozoospermi buydu.yani hem sayı hem hareket hem de yapısal sorun vardı.sebebi araştırıldı.varikosel yok.hormon bozukluğu yok.yani sebepsiz.ilaç versek te işe yaramaz dendi.biz bi keçi boynuzu kürü yaptık bi ara o kadar.sanırım sizde ileri hızlı sperm var.biz de hızlı sperm bile yok çıktı.

üzüldüm canım geçmiş olsun.inş bundan sonraki sağlıkla kucağına almak nasip etsin allah
rabbim bana işaret verdi.
1milyonla da hamiş oluruz biz :)
bizim topiğin en sevdiği söz şudur canım
1 SPERM+1 YUMURTA=
İsterse 100 milyon sperm olsun 1 tanes yeter.
rabbim hayırlısından versin bizim duamız hep öyle.
tecavüzcü, hırsız, dinsiz evlat dogurup başkalarının canının yanmasına sebep etmesin rabbim.
bize hayıra çevirip versin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…