bizim 1 milyon canım.
ama ilaçlar da bitkiden yapılıyor :)
valla biz eşimle 4 aylık bi program yaptık. bakalım artık.
sigarayı bırakack ilk olarak. ramazadan sonra tekrar test verecek.
sonra tekrar keçiboynuzuna başlayacagız. kullanırım derse de bu kürü satın alcam :)
hangi ildesin?
Bursa mısizin de azmış.ama buna rağmen hamile kaldın değil mi?bursa sen?yaşın kaç?
Bursa mı
ben ankara civarındayım 26 olcam :)
senin yaşın kaç sorması ayıptır, çalışoyo musun.
valla canım şimdi sen yenisin ya bize göre farklı görüyorsun :)doğru söylüyosun ilaçlar da bitkilerden yapılıyor.keçiboynuzunu bir ara bizde kullandık ama maalesef işe yaramadı.geçen yaz öğrendim ilk sorun olduğunu.o zaman çok üzüldüm ama şimdi kabullendim.alışıyor insan sanırım.bir de kısmet kendini parçalasan kaderi değiştiremiyorsun.allah inş bize de nasip eder
30 yaşındaki yumurtalar daha kaliteli oluyormuş ama :)benim yaşım 30.senin yaş avantajın var yaş ilerledikçe zorlaşıyor ya.evet çalışıyorum sen?
valla canım şimdi sen yenisin ya bize göre farklı görüyorsun :)
biz burda öyle mucizeler gördikki,
olmayacak diye aklımıza bile getirmiyoruz :)
yarın uzun uzun altırız sana burda oluşan ilğinç hamilelik vakâlarını :)
dua ediyoruz burda ve emin ol yaşadığım ildeki drlerden daha bilğili burdakşilerin çogu.
umarın eşin kadın doğumcu değildir :)[/QUOTE
yok canım kadın doğumcu değil.mutlaka vardır.hiç belli olmuyor böle işler.ancak ben kafaya taktıkça kendimi üzüyorum o yüzden olmasına da olmamasına da alıştırdım kendimi.olursa mucize olur olmazsa da dünyanın sonu değil diye düşünüyorum.geçen sene ilk öğrendiğim de yok ya olur mu öyle şey olacak diye umutlanmıştım.testte hep negatifi görünce çok üzüldüm.
canım bi kaç sayfa önce duanın kabul olma ve olmama sebeplerini paylaştım.
acele olmama sebeplerinden diye yazıyordu.
şimdi kendine zman tanı 5 ay olsun hadi.
bu arada sen dr ye git ve yumurtalık kontrollerini aksatmma.
miyom, kist oluşabilir.
rahim duvarın ince oldugu için tutunamıyor olabilir.
1 milyonla ben bu kadar umutluyken senin böyle düşünmene şaşırdım
sizde hareket problemi varmıydı?
ileri hızlı sayımız 1 milyon canım, yani harektte de var sıkıntısizde hareket problemi varmıydı?
ileri hızlı sayımız 1 milyon canım, yani harektte de var sıkıntı
1. nurusima rumuzlu arkadaşımızın eşinde hiç sper çıkmayacaktı. prof böyle dedi. hatta yıllar önce boşanmasını tavsiye etti. şimdi nurtopu gibi emriyoları var :)bizde hem hareket hem de sayı problemi var.muayene olduğumuz doktor eşimin arkadaşı.yani tüp bebek için kandırma gibi bir durum söz konusu değil.normal yollarla imkanı yok.olursa ben görevi bırakırım dedi adam.bir bildiği olmasa bu kadar iddalı konuşmazdı sanırım.tabi ben yine yüzde de yüz olmaz diye bakmıyorum.allahın işi bu belli olmaz
1. nurusima rumuzlu arkadaşımızın eşinde hiç sper çıkmayacaktı. prof böyle dedi. hatta yıllar önce boşanmasını tavsiye etti. şimdi nurtopu gibi emriyoları var :)
2. bahar27 o da sadece tüp bebek tedavisiyle anne olabilirdi (drlere göre) 6,5 ayını doldurana kadar ne kendisi ne de drler gebeliği tespit edemediler. rahim filminde bile farketmeilr.
3. bahar85 eşi kanser ve sanıyorum onda da pko vardı. eşine ilik gerkti ve doğacak bir çocugu olursa onu kullanacaklardı.
bahar tüp bebek tedavisi için gün sayarken bi baktıki aaaa hamileymiş :)
.
.
.
o kadar çokki bu örnekler.
bizim burda bi kadın tüplerini bağlatmasına ragmen gebe kaldı.
rabbim ol dedikten sonra drlerin dediğinin hükmü var mı ?
evet canım 2ay oldu. ama rahim duvarım ince oldugundan tutunamamışanladım peki sen hiç gebe kaldın mı?
evet canım 2ay oldu. ama rahim duvarım ince oldugundan tutunamamış
arkadaşlar da ben de çok seviniriz senin böyle bi haberine :)elbette mutlaka öyle inş bizim de olur.olursa burda ilk sana haber vercem:)
arkadaşlar da ben de çok seviniriz senin böyle bi haberine :)
rabbim tez zamanda göndersin emanetini
eşin ilaç olarak ne kullandı
rabbim bana işaret verdi.üzüldüm canım geçmiş olsun.inş bundan sonraki sağlıkla kucağına almak nasip etsin allah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?