sağol tatlımmmgeçmiş olsun canım
kızlar merhaba nasılsınız...ben bu hafta için 3 yasin ve diğer duaları okudum....çok giremiyorum kusura bakmayın ..duaları okudukça girer yazarım...asbelovam nasılsın...özledim hepinizi...birazdan çıkacam...kendinize iyi bakın...
işte geldim burdayımmmm
canım maşallah bıtırmıssın ne guzeldır onları utulemek ya bende baslıcamda ne zaman bılmıyorumgunaydin kizlardun cok sukur utulerimi bitirdim kac saat surdu bilmiyorum ama eglenceli geldi gozumde buyudugu kadar yokmus simdi sira dolap yerlestirmeye geldi bide canta hazirlamaya
kızlar merhaba nasılsınız çok uzun zaman oldu kk bakamıyorum tanıdığım tanımadığım herkes iyidir umarım bende haberler çok şükür güzel,bebeğim olacak Allah nasib ederse 13haftalık olduk Allah hepinizden razı olsun çok dualar okuduk birbirimize hakkınızı helal edin Rabbim sizlerede tez zamanda nasib etsin hamile arkadaşlarında kucağına almayı nasib etsin inşallah
sizlerde haberler nasıl
kızlar merhaba nasılsınız çok uzun zaman oldu kk bakamıyorum tanıdığım tanımadığım herkes iyidir umarım bende haberler çok şükür güzel,bebeğim olacak Allah nasib ederse 13haftalık olduk Allah hepinizden razı olsun çok dualar okuduk birbirimize hakkınızı helal edin Rabbim sizlerede tez zamanda nasib etsin hamile arkadaşlarında kucağına almayı nasib etsin inşallah
sizlerde haberler nasıl
canım maşallah bıtırmıssın ne guzeldır onları utulemek ya bende baslıcamda ne zaman bılmıyorum
kıyafetlerı hangı deterjanla yıkadın canım ben karar veremedım bı turlu
canım çok ama çok sevındım rabbım kucagına almayı nasıp etsın ıns
guzel haberlerımız devam eder ıns
nasılsınız
muhat eslem seyyan sahurda gırdım kızlar sızlerı yakalayamadım..
benden hemen once çıkmıssınız
ben artık rahatsızlıklarımdan bahsetmekten sıkıldım affedın ama sızden baska da anlaatacak kımsem yok
dun ıftardan once çok sancı cektım korktum annemı aradım artık ara ara olacak dedı daha fazla devam ederse acıle gıt dedı esım gelıp halımı gorunce çok korktu sarılıp çok agladım nasıl dogum yapıcam dedım sonra neysekı hafıfledı artık temızlıgmı bıtırsem ıyı olacak çünkü kızım erken gelmek ıstıyo
nasılsınız
muhat eslem seyyan sahurda gırdım kızlar sızlerı yakalayamadım..
benden hemen once çıkmıssınız
ben artık rahatsızlıklarımdan bahsetmekten sıkıldım affedın ama sızden baska da anlaatacak kımsem yok
dun ıftardan once çok sancı cektım korktum annemı aradım artık ara ara olacak dedı daha fazla devam ederse acıle gıt dedı esım gelıp halımı gorunce çok korktu sarılıp çok agladım nasıl dogum yapıcam dedım sonra neysekı hafıfledı artık temızlıgmı bıtırsem ıyı olacak çünkü kızım erken gelmek ıstıyo
canim turkiyedeki arkadaslar dalanin deterjanini kullanmislar bide dalinin sivisini ama biraz pahali oldugunu soyluyorlardi ben ecover diye bir sivi deterjan kullandim dezenfekte icinde kullanilabiliyor turkiyede varmi bilmiyorum canim bence sende yavas yavas basla ne olacagi belli olmaz bende ondan acele ediyorum utuden gozun korkmasin sakin cok eglenceli bir is
canım yaaa Rabbim yar ve yardımcın olsun zor ama napacaksın mecburrr
canım benim inşallah biraz daha sabreder prensesimiz inşallah ciğer geliştirici iğne vurdular mı canım erken gelme ihtimaline karşı
canım ben alısverısı bııremedım dıye baslayamadım yıkamaya dedgın gıbı bıtırmek gerekıyor artık ne olacagı bellı degıl ..
alısverıse cıkacak halım bıle yok ama ıns cumartesı eşimle çıkıcaz
tatlim gecmis olsun agrin baslayinca birdahakine dakika tut aralari sabitse ve git gide azaliyorsa doktora gitmenin faydasi cok olur benimde ara ara oluyor heleki dun utu bittikten sonra mahvetti beni gikimi cikaramadim esim soylenmesin diye tabi ona hava hos her is bize bakiyor mecbur ben yapacagim ne anne var ne akraba Aff Allahim daraldim yine yaaa
canim insallah bitirirsin c.tesi gunu herseyini al tastamam hatta disari cikmadan liste yap minik seyler unutuluyor
p.tesi canım ama p.tesi yapmayı düşünmüyorum eğer gelmezse 1-2gün sonra yaptırcam testi öyle istiyorum o negatifi görmek yoruyor beniasbelove tatlim senin test gunun ne zamandi sormayayim diyorum kac gundur ama dayanamadim
hadi hayırlısı canım inşallah gelmez minnak 9hafta daha çok var canım yaa sabretsin azcık konuş annesiallah razı olsu canım ıgneden yaptırmadım ıns erken gelmez yoksa ısımız zor daha 31 . haftamdayım
dunkı sancım bı saat boyunca artarak devam ettı esım ıftarını acsın oyle gıderız dıye bekledım ısten geldı kızdı aramadıgım ıcın ama şükür sonra gectı..evet bız yapmayınca ıslerı kım yapacak bende de kımse yok aynı sen gıbıyım annem 1 saat uzakta belkı ama bu ramazanda kadını yanımda oraya buraya suruklemek ıstemıyorum dogumda gelsın yeter ıns
ıns annen gelebılır yanına ne çok ıstıyordur yanında olmayı
lıste yaptım ama o kadar zorlanıyorum kı dısarda hemen eve kaçmak ıstıyorum
kızımın kıyafetlerı battanıyesı tamam gerısı yok teyzesı
lıste yaptım ama o kadar zorlanıyorum kı dısarda hemen eve kaçmak ıstıyorum
kızımın kıyafetlerı battanıyesı tamam gerısı yok teyzesı
p.tesi canım ama p.tesi yapmayı düşünmüyorum eğer gelmezse 1-2gün sonra yaptırcam testi öyle istiyorum o negatifi görmek yoruyor beni
hadi hayırlısı canım inşallah gelmez minnak 9hafta daha çok var canım yaa sabretsin azcık konuş annesi
canım bir de belirtilerini hatırlıyor musun aşılamadan sonra neler yaşamıştın
p.tesi canım ama p.tesi yapmayı düşünmüyorum eğer gelmezse 1-2gün sonra yaptırcam testi öyle istiyorum o negatifi görmek yoruyor beni
hadi hayırlısı canım inşallah gelmez minnak 9hafta daha çok var canım yaa sabretsin azcık konuş annesi
canım bir de belirtilerini hatırlıyor musun aşılamadan sonra neler yaşamıştın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?