yaa bende bu konuları konuşmak istiyorum artıkkkkkk
Rabbim bize de nasip et lütfennnnn
insalah gelebilir canim ya daha evraklari tamamlayamamis benim kocis bide ona sinir oluyorum zaten simdiye kadar coktan hazir olmasi lazimdi gonderilmis ve hatta sonucun alinmasi bile lazimdi ama olmadi vardir bundada bir hayir canim bidahakine esine soyle hemen ne olur ne olmaz bekleme iftari falan insan vicdanen rahat olmuyor ama yapacak birsey yok tatlim insallah birdaha dogum zamanina kadar yasamazsin
ayy inşallah canım benim inşallah bende sizlere böyle güzel haberler verebilmeyi o kadar çok istiyorum ki inşallahhalirsin canim hic canini sikma sonradanda alinir benimde eksiklerim var ama cokta onemsemiyorum alinir diye
anladim canim insallah pozitifi gorursun kan testinde ohhh sonra halayyyyyyy
ya canım biliyorum herkeste farklı belirti olur ama sormamak için kaç gündür zor tutuyorum kendimicanım hatırlamazmıyım herkesın belırtilerı aynı olmaz ama benımkı sankı her an adet olacamısım gıbıydı kasık bel agrısı fazlaydı hatta agrıdan yataga gırdıgımı bılırım..
asılamadan bı hafta sonra bu belırtıler basladı 8 haftalık hamıleyken bıle devam ettıgını hatırlıyorum
ya bak bende kızdım nden hazır degılkı evraklar yanında olmasıını çok ıstıyorum canım ya
evet butun gun bıtkın dusuyo bıde ıftarını acmadn hastahaneye suruklemek ıstemedım canım ya
butun gece ıyıımısın dıye dıye uyuyamıyor zaten
inş bı sancıda kurtasın ıns allah yardımız olsun
ayy inşallah canım benim inşallah bende sizlere böyle güzel haberler verebilmeyi o kadar çok istiyorum ki inşallahh
ya canım biliyorum herkeste farklı belirti olur ama sormamak için kaç gündür zor tutuyorum kendimi
benim belim değil ama kasıklarımda acaip ağrılar var ara ara giriyor uzun süre ayakta kaldığımda artıyor hatta dün gülerken bile ağrı saplandı midem de haftabaşından beri kötü iftara kadar çekiyorum önceden ramazanda olurdu bulantı ama öğlene kadar olur geçerdi şimdi iftara kadar çekiyorum bunlar belirti olabilir mi diye içim içimi yiyor ama psikolojikte olabilir tabi kendimi kandırıyor da olabilirim
ayy inşallah canım benim inşallah bende sizlere böyle güzel haberler verebilmeyi o kadar çok istiyorum ki inşallahh
ya canım biliyorum herkeste farklı belirti olur ama sormamak için kaç gündür zor tutuyorum kendimi
benim belim değil ama kasıklarımda acaip ağrılar var ara ara giriyor uzun süre ayakta kaldığımda artıyor hatta dün gülerken bile ağrı saplandı midem de haftabaşından beri kötü iftara kadar çekiyorum önceden ramazanda olurdu bulantı ama öğlene kadar olur geçerdi şimdi iftara kadar çekiyorum bunlar belirti olabilir mi diye içim içimi yiyor ama psikolojikte olabilir tabi kendimi kandırıyor da olabilirim
bugun sonunculari halledecek insallah dua et tatlim amin insallah
canim ben umutlandirmak istemem ama hamilelik belirtileri yasiyorsun insallahdikkat et kendine lutfen yorma kendini
canım bu belırtıler hamılelık belırtılerı olabılır ama sen ynede fazla umutlanma akısına bırak canım
ıns guzel haberını alırız..
dualarım senınle ıns annen gelebılır yanında olur
sen bebısın odasını hazırladınmı
dualarım senınle ıns annen gelebılır yanında olur
sen bebısın odasını hazırladınmı
selam hanımlar
duru1616, canım tebrik ederim inşaallah sonuna kadar rahat bi hamilelik geçirirsin.
krizantem, ablattıklarını okuyunca hafiften heyecanlandım :) sen doğuma giderken yaz buraya tamam mı :)
ayşe035, canım senin hamileliğin niye böyle zor geçiyor? bi dua demişlerdi ama unuttum. o belki şifasıdır derdinin. bence de erken gelecek senin kız :)
kuzum annenin durumunda bir problem yok dimi geliyor inşallahhhhh
selam hanımlar
duru1616, canım tebrik ederim inşaallah sonuna kadar rahat bi hamilelik geçirirsin.
krizantem, ablattıklarını okuyunca hafiften heyecanlandım :) sen doğuma giderken yaz buraya tamam mı :)
ayşe035, canım senin hamileliğin niye böyle zor geçiyor? bi dua demişlerdi ama unuttum. o belki şifasıdır derdinin. bence de erken gelecek senin kız :)
iyiym canım sen nasılsın,bende dedim muhat beğenip beğenip nereye gitti hoş geldin kuşum nasılsın
iyiym canım sen nasılsın,
senden gelecek güzel haberde gözümüz kulagımız :)
dün iğne ucu kadar kan geldi kızlar. kasıklatrım çok ağrıyodu. bende dedim ahada regl oldum diye amma şimdiye kadar yok bişi.
ama olmama da az kaldı
benim adım hatice :)canim herhangi bir gelisme yok insallah bu hafta basvuruyu yapacagiz gerisni Rabbime birakiyorum insallah hayirlisiyla gelir
tatlim nete girebilirsem yazabilirim ama bugun cantami hazirliyorum hepinizin adini yazacagim listeye sonrada esime verecegim bana hatirlatsin diye insallah zamansiz gelmez bizin kizlar
hadi inşallah canım dualarımız seninleeeeecanim herhangi bir gelisme yok insallah bu hafta basvuruyu yapacagiz gerisni Rabbime birakiyorum insallah hayirlisiyla gelir
tatlim nete girebilirsem yazabilirim ama bugun cantami hazirliyorum hepinizin adini yazacagim listeye sonrada esime verecegim bana hatirlatsin diye insallah zamansiz gelmez bizin kizlar
inşallah canım inşallah bakalım hayırlısıiyiym canım sen nasılsın,
senden gelecek güzel haberde gözümüz kulagımız :)
dün iğne ucu kadar kan geldi kızlar. kasıklatrım çok ağrıyodu. bende dedim ahada regl oldum diye amma şimdiye kadar yok bişi.
ama olmama da az kaldı
canım dün test yaptım zaten negatif,muhat bebisin oturma kanamasi olmasin
bursa mısizin de azmış.ama buna rağmen hamile kaldın değil mi?bursa sen?yaşın kaç?
canım benim dualar bitti kırmızıları gören kızlardan duası eksik olan varsa alabilir biraz...Allah kabul etsin dualarımızı...
geldğini görünce yazayım dedim duaları bitirdim canım kızlardan kırmızı görüp okuyamayan varsa biraz alabilirim...
bide ben sey dicektim hani aranıza sonradan katıldım ama nasipse diğer adetimle tüp tedavisine tekrar baslayacagız benim adet oldugum hafta bana okuyabilirmiyiz acaba????
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?