günaydın canım ben iyiyim sen nasılsın... Geçen günki yemeğini merak ettim acaba nasılsıNeler yaptın diye merak ettim :44:
özlemi de aşırı merak ediyom ya ben. Habaer alamadık değil mi halen.
Bu arada ben bu sabah sabah namazına kalkabildim ve çok huzurluyumInş devamını getirebilirim.
teşekkürler canım eğlenceliydi güzel geçti arada yapmak gerekiyor böyle seyler
Evet özlem hala yok gelmedi hiç umarım kötü bişey yoktur.allah yardımcıısı olsun
amin canım inş devamını getirirsin seytana kanmamak lazım..allah affetsin bizi
günaydın kızlarr...
valla bence girer bişi yazardı iyi veya kötü. Niye girmiyo ki anlamadım. Allah ım inş hayırlı haberler duyarız ondan iyidir inş. Ya...
Sen yemek de dediklerimi yaptın mı acabaaaa ben aslında bu sormak istedim
Ya şeytana kanmak mıdır nedir. Gözümü açsam gerisi gelecekde açamıyom. Zor kalkıyom. Bundan göstericem o şeytana günüKalkarak
günaydın canım nasılsınız bakalım
iyiyiz cnm sen nasılsın
canlarım morelim bozuk diye giremedim alkahima her gün dua ediyorum cuma gunü hayırlı haberlerle gelirim diye aysecim canım bu arada yasin imı ve ayetel kursi dualarımı okutum allahım kabul etsin inşallah âmin yarabbim âmin hepinize güzel dua ve dilekleriniz için cokk teşekkür ederim yüce rabbim herkesin kalbinden geceni tez zamanda versin inşallah hepinizi cokkk seviyorum optumm kocaman umarım duamız ben dr gitmeden bağışlanır şimdiden hepinize teşekkürler
allah dahada iyi etsin inş.bende iyiyim şükür. Canım bebek hissettiriyormu kendini yoksa küçük daha zamanı var mı
Ayşecim merhaba canım .. nasılsın ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?