Evlat sahibi olmak isteyenler=birlikte dua edelim mi

canım özlemden de burcudanda haber yok girmiyorlar inş kötü bişey yoktur

evet canım keşke birbirimize yakın olabilseydik..ama olsun burdanda birbirimize yardımcı olmamız gercekten çok güzel.
çünkü çevremizdeki insanlarla bu kadar yakınlasamıyoruz sıkıntılarımızı duygularımızı tam olarak ifade edemiyor ya da etmiyoruz...
derler ya allah hayırlı dost versin işte onlarda sizsiniz canım arkadaşlarım..rabbim hayırlı zamnda sana hayırlı saglıklı bi evlat nasip etsin canım

nasılsınız neler yapıyorsunuz

ayşem hiç sorma yaaa :26::26::26::26::26::26:ben perşeb pazrts ve salı hep has idim bu gün artık ayakta duracak gücüm kalmadııı:18::18::18::18: Ayaklarım şişti:44::44::44::44::44: Ve işleri bitiremedim :26::26:yarın yine gideceğimmmm yemek bile yapamadım dışardan aldım gelirkennnn Hayırlısyla şu eşimin has işleri bir yoluna girseydiii :44::44::44::44::44::44:biraz nefeslenirdimmm sizleride ihmal edittimmm ama hiç vaktim kalmıyor canlarrr

Allah kullarını bazen türlü imtihanlarla zorluk ve sıkıntılarla sınar. Bazen de insanlar bu dünya hayatında yapmış oldukları birtakım hataların bedelini öderler. Her ne durumda olunursa olunsun Allah’tan yardım dilemeyi ve Allah’a yönelmeyi hayatın temel prensibi edinmek gerekir. Kul Allah’a dayanır ve güvenirse ve gerçek dost olarak sadece Allah’ı bilirse mutlaka yardım görecektir. Ancak pek çok kişide görüldüğü gibi Allah’ı sadece zor zamanlarda hatırlamak ve çaresiz kalındığında O’na dua etmek yanlış bir tutumdur. Zorda ve çaresiz kaldığı anlarda Allah’a yakaran sonra sıkıntısı giderildiğinde tekrardan eski hayatına dönerek Allah’ı adeta unutan pek çok örnekle karşılaşırız. Bu gibi örnekler tekrardan çaresiz kalana kadar Allah’ı hiç düşünmez ve hatalardan uzak durmazlar. Oysa kulun Allah’a muhtaç olmadığı tek bir an dahi yoktur ki kul sadece ihtiyaç duyduğu zaman Allah’a yönelsin.

Dualar gönülden ve samimi bir biçimde yapıldığında Allah mutlaka en olumlu ve güzel bir biçimde cevap verecektir. Dualarda dünyevi maddi isteklerden çok hem bu dünya hayatında hem de ahirette hayırlı iman ve ihlâs sahibi kullardan olunmasının dilenmesi ve Allah’ın bize sunmuş olduğu sayısız nimet ve imkândan dolayı şükredilmesi daha uygun bir tutum olacaktır. İstenilen mal ve mülk şayet kişiyi bu dünya hayatında saptıracak ve azgınlık yapmasına sebep olacaksa böyle bir kişi için sahip olduğu ve olacağı malın şerden başka bir tarafı bulunmamaktadır. Kula düşen Allah’a gönülden bağlanarak dua etmektir. Neyin hayırlı olduğu ya da neyin nasip olacağı sadece Allah’ın bilgisindedir.

Kullarım, beni sana soracak olurlarsa, gerçektende ben pek yakınım. Bana dua ettiği zaman dua edenin çağrısına cevap veririm. Öyleyse onlarda bana cevap versinler ve bana inansınlar ki doğruya erişsinler. Bakara Suresi Ayet 186

Allah’ın rahmeti gecenin son vakitlerinde insanı daha çok bürür. Allah Teala, gecenin son saatlerinde, gece ve gündüzün diğer saatlerinde kılmadığı bol rahmet ve bereketler kılmıştır.

Bazı vakitlerde Allah’ın rahmet kapıları, daha çok açıktır, bazı vakitlerde Allah’ın rahmeti, daha çoktur. Bu vakitlerin en önemlisi ve Allah’ın rahmetinden pay almak açısından en uygunu gecenin yarısından sonraki saatlerdir.

Allah Teala şöyle buyuruyor:

“Ey elbisesine bürünen (peygamber) geceleyin kalk namaza, ama gecenin az bir kısmında, gece yarısında yahut ondan biraz da sonra yahut biraz önce ve oku Kur’an’ı yavaş-yavaş.”[1]

yok canım ihmal degilde işte haber alamadığımız da merakta kalıyoruzz.rabbim şafi adıyla en yakın zamanda şifa sağlık sıhhat versin inş..duadan başka bişey gelmiyo ki elimizden canım

canım rabbim işlerinizi kolaylaştırsın acil şifalar versin

cnm okudum Allah kabul etsin

saol tatlım evet çok zor ama rabbimin takdiri sabır ve bundan sonrası için daha hayırlısını nasib et rabbim diyorum ama yüreğim çok buruk gözlerim hemen doluyor uyku uyuyamıyorum ama geçecek biliyorum

cnm çok sık giremiyorum eve 11 e doğru geliyorum okulum var ama hep dualarımdasınız cnm rabim sabır versin benimde kaybettim bebişlerim aklıma gelince hala ağlıyorum rabbim sana meleğini hayırlısıyla göndersin

Allah razı olsun baharcım Rabbim hepimize anne olmayı nasip etsin inş hayırlısıyla.Dediğin gibi zor evet ama Rabbim verdi ve yine Rabbim aldı.Beterin beteri var derler hep Yüce Allah'ım hepimizi beterin beterinden korusun AMiN

kızlar hepinize hayırlı sabahlar..

Ayşe'cim ben yasinlerimi çoktan okumuştum ama yazmamışsın görmedin heralde eklersin olur mu bitanem öptüm sizii

canım özlemden de burcudanda haber yok girmiyorlar inş kötü bişey yoktur
hayırlısı inş. haber alsak ii olcak inş. mutlu sıhatlılerdır

gece namazı ne önemlı keske kalkabilsek. gece zinciri kursak keske birbirimizi telle namaza kaldırsak
yazık bızlereki sabaha zor kalkıyoruz eşim yataktan sökerek cıkarıyo resmen sabah namazına çok sukur kılıyruzda uykuyada düşüyoruz Rabbım affetsın. inşallah eşimde alsın mukafatını

ne güzel maşallah size sabah namazına uyanmayalım diye seytan ense kokümüze 3düğüm atarmış uyanamayalım diye..uyanırsakk 1.dügüm abdest alırsak2.dügüm namaz kılarsak3.düğümde çözülürmş...
Bizde eşimle bugun niyetliyiz karar verdk arada oruç tutacagız inş.haftanın ikigünü hep oruclu olmak isyorum

burcu81 özay37barış ve özlem için yasini şerif listemiz
perlanore==2 tane okuyacak
blowhole==2 tane okuyacak
ozne hayat==2tan okuyacak
redhairredgırl==2 tane okuyacak
aruna==2tane okuDU
bahar27==3tane okuyacak
antikdeniz==3tane okuyacak
topeguk==3tane okuyacak
tondora==3tane okuDU
sardunya==3 tane okuyacak
antisocial==3 tane okuyaMAcak
seminay84==3 tane okuyacak
sebiilem==3tane okuyamyacak
orlic==3tane okuDU
burcu81==3 tane okuyacak
ozay37barış==3tane okuyacak
ynz06==2tane okuyacak
şaşkınanne==2tane okuyacak
yaseminseza==3 tane okuyacak
hayalot=3tane okuyacak
yandev==3 tane okuyacak
melek04==2tane okuyacak
esmacvs==3 tane okuDU
ayse035===3 tane okuyacak
özlemlk==3tane okuyacak
roseens ==2 tane okuyacak
Turkuaz8==3 tane okudu
paoosoner==3 tane okuyacak
özden35==3 tane okuyacak
viole==3 tane okuyacak
taylandilek=3 tane okuyacak
okyanus==3tane okudu
karanfil==3tane yasin okuyacak
seyyan ==3 tane yasin okuDU
rainsun==3 tane okuyacak
E_M_A==5 tane okudu
candan==5 tane okuyacak

Günaydın canım arkadaslar nasılsınız

günaydın canım ben iyiyim sen nasılsın... geçen günki yemeğini merak ettim acaba nasılsı neler yaptın diye merak ettim :44:
özlemi de aşırı merak ediyom ya ben. habaer alamadık değil mi halen.

bu arada ben bu sabah sabah namazına kalkabildim ve çok huzurluyum inş devamını getirebilirim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…